Навигација

Стефановић и Фабрици о напретку Србије и Поглављу 24

Небојша Стефановић разговарао је данас са шефом Делегације Европске уније у Београду Семом Фабрицијем о напретку Србије у приступним преговорима са Европском унијом, са посебним освртом на Поглавље 24, правда, слобода и безбедност.

Настављамо борбу против дилера дроге, нико не може бити миран

Небојша Стефановић изјавио је за РТС да се борба против дроге и дилера у Србији наставља и да ниједан криминалац не може бити миран.

ЕУ мора да реагује на застрашивање и хапшење Срба на КиМ

ЕУ мора да реагује на застрашивање и хапшење Срба на КиМ и јасно осуди такво понашање Албанаца, уместо да стално понавља „позивамо обе стране", поручио је данас потпредседник владе и министар полиције Небојша Стефановић.

Морамо да будемо јачи од дилера

Борба против дроге нема ни границу ни алтернативу, каже министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и додаје да ће полиција наставити са запленама дроге, али и да се мора јачати улога родитеља у борби против наркоманије.

Што ефикаснији пролаз, али и контрола границе

Небојша Стефановић поручио је данас на Граничном прелазу Батровци да припадници граничне полиције неуморно раде 24 сата дневно како би заштитили безбедност грађана Србије и омогућили ефикаснији прелаз границе.

Питање регионалне безбедности изузетно важно

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са замеником помоћника државног секретара Сједињених Америчких Држава Питом Мароком о безбедности у Србији и региону.

Србија лидер у региону по уништењу илегалног или предатог оружја

Небојша Стефановић поручио је данас у Лондону да су припадници МУП-а Србије у претходном периоду предузели велике напоре како би прикупили оружје и муницију у илегалном поседу и уништили их у сарадњи са међународним партнерима, као и разоткрили организоване криминалне групе које тргују илегалним оружјем.

О решености Србије да се бори против сајбер криминала најбоље говоре резултати полиције

Небојша Стефановић поручио је данас, на састанку министара унутрашњих послова и безбедности на Самиту о Западном Балкану који се одржава у Лондону, да о решености Србије да се бори против сајбер криминала најбоље говоре резултати полиције.