Навигација

Стефановић се састао са Мајером

Небојша Стефановић састао се данас у Лондону, уочи почетка састанка министара унутрашњих послова и безбедности на Самиту о Западном Балкану, са Штефаном Мајером, парламентарним државним секретаром Савезног министарства унутрашњих послова, грађевине и домовине Савезне Републике Немачке. 

Полиција је увек уз свој народ

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, потпредседник Владе и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министар одбране Александар Вулин у склопу обележавања годину дана рада Владе обишли су данас на Тргу Слободе у Суботици акцију „Полицајац у заједници“, на којој су припадници полиције грађанима приказали вештине, способности, методе рада и опрему са којом располажу. 


Стефановић и Мондолони истакли добру полицијску сарадњу двеју земаља

Стефановић и Мондолони су оценили да је сарадња у области борбе против организованог криминала на добром нивоу, али да постоји простор за њено унапређење кроз размену експерата и информација.

Ове године нова возила и радне и заштитне униформе за ватрогасце

Небојша Стефановић истакао је данас да ће Министарство унутрашњих послова ове године набавити нова возила и радне и заштитне униформе за ватрогасце, како би у извршењу свакодневних задатака заштитило њихове животе и омогућило им да буду још ефикаснији у пружању помоћи грађанима.  

Односи Србије и Српске треба да буду пример како се сарађује, како се чува стабилност и мир

Небојша Стефановић поручио је данас у Бања Луци да Република Србија и Република Српска имају братске односе који се стално развијају и сваки пут када неко и помисли да угрози те односе ми му одговарамо новим мостом, новом инвестицијом, новом фабриком и новим јачањем.

Републички штаб за ванредне ситуације ће помно пратити стање водотокова у наредна 24 сата

Стефановић поручио да се вода полако повлачи и да ће Републички штаб за ванредне ситуације, заједно са општинским, помно пратити ситуацију у наредна 24 сата.


Стефановић и Дитман истакли добру сарадњу полиција двеју земаља

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Савезне Републике Немачке Акселом Дитманом о наставку сарадње полиција двеју земаља.

Стефановић и Аламими разговарали о наставку сарадње полиција РС и УАЕ

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са директором Федералне криминалистичке полиције Уједињених Арапских Емирата (УАЕ) Хамад Ажлан Аламимијем о наставку сарадње полиција двеју земаља.