Навигација

Србија не може бити усамљена у решавању мигрантске кризе

Небојша Стефановић поручио је данас у Бриселу, на састанку о миграционој ситуацији на Западном Балкану, да Србија не може бити усамљена у решавању мигрантске кризе, јер ниједна земља не може самостално да реши овај проблем.

Стефановић посетио полицаjца рањеног у Нишу

Стефановић је похвалио изузетну храброст Милошевића који је те вечери заштитио животе многих грађана и показао изузетну прибраност и одлучност.


Не креирајте лажне вести јер наносите штету Србији

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да још нису утврђени мотиви ширења лажне вести о неисправности воде у Београду, али да се, за сада, зна да је осам особа у томе учествовало, истакавши да они који креирају лажне вести наносе велику штету и шире лошу слику о Србији.

Цветковић дао изјаву полицији, данас иде кући

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је новинар Стефан Цветковић завршио давање изјаве полицији, извештај је достављен тужиоцу и сада је тужилаштво на потезу, а Цветковић ће се током дана вратити кући, жив и здрав.

Новинару Цветковићу гарантована сва права

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да су новинару Стефану Цветковићу, који у Управи криминалистичке полиције давао исказ, гарантована сва права.

Бројне нелогичности, испитујемо ДНК отиске

Новинар Стефан Цветковић тренутно је у Управи криминалистичке полиције, где ће дати исказ. У истрази његовог нестанка било је доста нелогичности које нису смеле да буду подељене са јавношћу, а велики број ДНК отисака, узетих са Цветковићевог возила и сата који је пронађен, и даље се пореде."

Стефановић обишао нове погоне Бекамента у Аранђеловцу

Небојша Стефановић присуствовао је данас у компанији Бекамент" отварању нових погона за производњу прашкастих материјала и течног програма, као и потпуно аутоматизовани магацин у оквиру свог фабричког комплекса у Аранђеловцу. 

Напад на полицајце не сме да се толерише

Небојша Стефановић поручио је данас да свако има право да законито протестује, али да се насиље неће толерисати и, уз оцену да је јучерашњи напад на полицајца скандалозан, додао да очекује да нападачи буду најоштрије кажњени.