Навигација

Стефановић и Скoт разговарали о наставку билатералне сарадње

Небојша Стефановић и амбасадор Сједињених Америчких Држава Кајл Скoт разговарали су данас у Београду о наставку сарадње Министарства унутрашњих послова Републике Србије и агенција за спровођења закона САД.  

Србија поуздан партнер у борби против организованог прекограничног криминала

Поменуте истраге биле су усмерене на сузбијање кривичних дела из области организованог криминала, са посебним акцентом на сузбијање кријумчарења наркотика и миграната, као и компјутерског криминала и фалсификовања новца.


Воља народа се мора поштовати

„Не могу да верујем да неко сматра лошим то што ће председник Србије Александар Вучић поштовати вољу народа, шта хоће да нам кажу да они када би дошли на власт не би поштовали вољу народа. Ваљда је воља народа ултимативна ствар коју свако мора да поштује“.

Ниjе донето решење о премештању Mилића

Никада није донето решење којим се начелник Полицијске управе Београд Веселин Милић распоређује на друго радно место, рекао је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић упитан да ли је истина да је Милић решење које је наводно добио исцепао.

Неодговоран начин протеста, угрожен саобраћаj

Свако данас има право да изрази свој став, али да је начин на који су неки вожаци протествовали, неодговоран и не доноси ништа добро грађанима. 


Сарадња српске и немачке полиције на изузетном нивоу

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Савезне Републике Немачке Аксел Дитманом о наставку сарадње полиција двеју земаља.

Стефановић и Меликов разговарали о наставку и јачању сарадње

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са првим замеником директора – врховног команданта Федералне службе војске националне гарде Руске Федерације (Росгвардија) Сергејем Меликовим о наставку и јачању сарадње у борби против тероризма, екстремизма и против организованог криминала.

Нећемо оставити саме жртве трговине људима

Небојша Стефановић поручио је данас да Република Србија стоји уз жртве трговине људима, да их неће оставити саме и да ће се увек трудити да их заштити и да им помогне, као и да ће снажно прогонити оне који се баве овим кривичним делом.