Навигација

Откривено спомен-обележjе полицаjцима

„Одајемо данас почаст и поштовање, показујемо да нису заборављени, да чувамо светлу успомену на њихове подвиге и жртрву. О њховим породицама морамо да бринемо као о својим. Србија је кроз историју спознала која је цена слободе и мира, и овим спомен обележјем показујемо колико поштујемо храброст полицајаца који су дали највише за народ - њихове животе“.

Министар Стефановић присуствовао теренској обуци полазника 15. класе Центра за основну полицијску обуку

Небојша Стефановић присуствовао је данас у Наставном центру Митрово поље теренској обуци полазника 15. класе Центра за основну полицијску обуку и оценио да је ова класа спремна, да већ од септембра, ступи у редове полиције.


Скоро 40 одсто извршених терористичких напада у Европи имало финансијску повезаност са организованим криминалом

Небојша Стефановић рекао је, током предавања које је одржао на белгијском Универзитету Гент, да је скоро 40 одсто извршених терористичких напада у Европи имало финансијску повезаност са организованим криминалом

Стефановић и Јан Јамбон о наставку полицијске сарадње две земље и европском путу Србије

Небојша Стефановић разговарао је данас у Бриселу са потпредседником Владе и министром сигурности и унутрашњих послова Краљевине Белгије Јан Јамбоном о наставку сарадње полиција две земље у области борбе против организованог криминала и тероризма, као и европском путу Србије.

Квалитетна међународна полицијска сарадња важан предуслов за успешну борбу против организованог криминала

Квалитетна међународна полицијска сарадња важан предуслов за успешну борбу против организованог и свих других видова криминала, као и потенцијалног тероризма и истакао да ће Република Србија наставити да буде поуздан партнер у тој борби.


Они који се баве криминалом не могу очекивати подршку СНС

"Сви људи који добро раде немају разлога да се плаше да ће бити смењени."

Сарадња полиција двеју земаља на завидном нивоу

Небојша Стефановић састао се данас у Београду са новоименованим амбасадором Републике Италије Карлом Ло Кашом.


Министар Стефановић уручио нова патролна возила Станици граничне полиције Београд на Аеродрому „Никола Тесла“

Небојша Стефановић посетио је данас Станицу граничне полиције Београд на Аеродрому „Никола Тесла“ где је полицијским службеницима уручио нова патролна возила.