Навигација

Стефановић и Сојлу потписали Протокол о сарадњи Криминалистичко-полицијске академије и турске Националне полицијске академије

Небојша Стефановић боравио је у дводневној посети Турској у склопу делегације председника Републике Србије Александра Вучића који је посетио Истанбул и Анкару на позив председника Турске Реџепа Тајипа Ердогана.

Стефановић и Мисиунас о европским интеграцијама Републике Србије

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са министром унутрашњих послова Литваније Еимутис Мисиунасом о европским интеграцијама Републике Србије и напретку који је Министарство унутрашњих послова остварило у испуњавању обавеза предвиђених Aкционим планом за поглавље 24 – правда, слобода, безбедност.

Министар Стефановић свим грађанима Републике Србије честитао Међународни дан рада

Небојша Стефановић обишао је данас припаднике Министарства унутрашњих послова који на излетишту на Авали брину о безбедности и сигурности људи који обележавају Први мај и том приликом свим грађанима Републике Србије честитао је Међународни дан рада.

Ништа неће спасити Харадинаја од хапшења, ако уђе у Србију

„Наши судови траже Харадинаја због тешких кривичних дела и нема никаквог протокола који може да га заштити.“

Држава неће стати у борби против организованог криминала и нарко-дилера

Небојша Стефановић, који је данас са директором полиције Владимиром Ребићем обишао Полицијску управу у Зајечару, поручио је да држава неће стати у борби против организованог криминала и нарко-дилера.

Стефановић и Чаба разговарали о унапређењу сарадње ради веће безбедности Србије и Канаде

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадорком Канаде Кетлин Чаба о унапређењу сарадње посебно у области борбе против организованог криминала, корупције, насиља у породици, као и у сузбијању илегалних миграција.

Поштујемо право људи да имају другачији став

„Последњи избори показују стално повећање подршке људима који раде и боре се за земљу“.

Републикa Србија унапредила политику борбе против тероризма

Небојша Стефановић поручио је данас у Русији, на састанку високих представника за питање безбедности, да је тероризам последњих година значајно променио сцену међународне безбедности, која се морала прилагодити новој стварности у којој терористи могу дословце да нападну било кога, било где и било када, са намером да изазову што већу штету и убију што више људи.