Навигација

Чинимо све да Србија буде безбедна и сигурна

"Заиста сам задовољан радом људи који раде у полицији. Они имају заиста тежак посао, међутим, Србија је ефикасна и способна да пружи оно што је потребно њеним грађанима."

Сведоцима гарантована заштита

 Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је гарантована заштита сведоцима у процесу који би се водио у Србији против двоје радикала које терети Хаг.

Сарадња српске и турске полиције добра

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Републике Турске Танжу Билгичем о наставку сарадње у области унутрашњих послова.

Жандармерија увек спремна да заштити Србију и све грађане

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић истакао је, приликом обиласка припадника Жандармерије, да je та јединица увек спремна да заштити Републику Србију и сваког њеног грађанина. 

Запосленима у МУП идуће године веће плате

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да ће сви запослени у МУП-у следеће године имати веће плате.

Воља народа се види на изборима

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да ни у једном тренутку није покушао ни да увећа ни да умањи број људи на протестима у Београду, већ да је изнео званичну полицијску процену.

Полиција није била у Бањалуци, уносе додатну нестабилност

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поновио је данас да српска полиција није била присутна на протестима у Бањалуци и оценио да такве неозбиљне и неодговорне измишљотине уносе додатну регионалну нестабилност.

Тврдње Мектића више него скандалозне

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова, Небојша Стефановић, изјавио је вечерас да су више него скандалозне тврдње министра безбедности БиХ, Драгана Мектића, о наводном учешћу припадника српске полиције у полицијској интервенцији у Бањалуци у уторак.