Навигација

Српска полиција интензивно сарађује са свим партнерима у свету

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић истакао је данас да српска полиција интензивно сарађује са свим партнерима у свету, и да учи од оних који су већи, јачи и имају другачија искуства, јер желимо да напредујемо.

Насловна страна НИН-а скандалозна и не представља новинарство

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је данас да је насловна страна НИН-а, са председником Србије Александром Вучићем испред пушчане цеви, скандалозна и да не представља новинарство.

Србија је стабилна и безбедна захваљујући одличном раду полиције

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас у Сремској Каменици да је Србија стабилна и безбедна земља захваљујући одличном раду полиције и других служби безбедности. 

Стефановић и Годфри о унапређењу сарадње Србије и САД у области унутрашњих послова

Потпредседник Владе Републике Србије и министaр унутрашњих послова др Небојша Стефановић и новоименовани амбасадор Сједињених Америчких Држава у Београду Ентони Годфри разговарали су данас о досадашњој сарадњи две земље и унапређењу односа у области унутрашњих послова.

Морамо да охрабримо и оснажимо жене да пријаве насиље и тиме заштите и себе и своју децу

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас да ће увођење система наруквица за жртве и починиоце породичног насиља омогућити да се жртва правовремено упозори да се у њеној близини налази особа којој је изречена хитна мера и уједно хитно реаговање полиције како би се спречиле најтеже последице. 

Обезбедићемо већи број полицијских службеника у Рашкој

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас да ће Полицијска станица у Рашкој ускоро добити појачање у људству, али и да ће услови рада бити побољшани кроз нове инфраструктурне пројекте, као што је изградња новог објекта Полицијске испоставе на Копаонику.

Безбедност у Врњачкој Бањи је на изузетном нивоу

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић оценио је данас, приликом посете Полицијској станици Врњачка Бања, да је безбедност у овој општини на изузетно високом нивоу.

Полицијска управа Краљево добиће нове полицајце следеће године

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас приликом обиласка Полицијске управе Краљево да сви морамо још интензивније радити на смањивању малолетничког насиља и криминала, не само надлежне институције, већ и целокупно друштво.