Навигација

Србија своју будућност види у Европској унији

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић поручио је данас, обраћајући се на Конференцији министара одбране Грац формата у Кремсу у Аустрији, да Србија своју будућност види у Европској унији и да је пуноправно чланство у ЕУ спољнополитички циљ наше земље.

Министар Стефановић присуствовао свечаној церемонији отварања Конференције министара одбране Грац формата

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је синоћ у Кремсу у Аустрији свечаној церемонији отварања Конференције министара одбране Грац формата који окупља Републику Аустрију и земље Западног Балкана.

Честитке министра Стефановића поводом војних празника

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом војних празника честитке.

Састанак министра Стефановића и министарке одбране Црне Горе Ињац

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас у Кремсу у Аустрији са министарком одбране Црне Горе Оливером Ињац. Министри су изразили задовољство због прилике да се сретну уживо, након састанка путем видео-конференције реализованог у фебруару ове године.

Састанак министра Стефановића и министарке одбране Аустрије Танер

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас у Бечу са савезном министарком одбране Републике Аустрије Клаудијом Танер са којом је разговарао о сарадњи двеју земаља у области одбране.

Бољи статус војника по уговору

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић изјавио је данас да је питање статуса војника по уговору једно од важних питања које жели да реши и унапреди.

Моја политичка каријера ће се завршити у СНС

Министар одбране др Небојша Стефановић изјавио је данас да је његов однос према председнику Србије Александру Вучићу онакав какав је одувек и био.

Ако се врати обавезни војни рок биће 6 месеци

Министар одбране др Небојша Стефановић рекао је данас да не може да зна унапред да ли ће се на државном нивоу донети одлука о обавезном служењу војног рока, али очекује да ће све бити јасно до краја године.