Навигација

Сусрет министра Стефановића са борцима с Кошара

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић примио је данас, поводом 22. годишњице Битке на Кошарама, делегацију припадника херојских јединица које су учествовале у бици на Кошарама и које су 1999. године браниле границу наше земље на легендарној караули.

Обележено 950 година манастира Преподобног Прохора Пчињског

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствује светој архијерејској литургији коју, у манастиру Преподобног Прохора Пчињског, служи његова Светост Патријарх српски Порфирије.

Министар Стефановић честитао Александру Кукољу на оствареном резултату на Светском првенству у џудоу за сениоре

Александар Кукољ, припадник Спортске јединице Војне академије, освојио је друго место у категорији до 100 килограма на Светском првенству у џудоу за сениоре.

Министар Стефановић присуствовао ноћном гађању на полигону „Никинци"

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је приказу средстава наоружања и војне опреме из развоја са бојевим гађањем у ноћним условима у Центру за испитивање наоружања и војне опреме "Никинци".

Састанак министра Стефановића са начелником Генералштаба Оружаних снага Републике Француске генералом Лекоантром

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са начелником Генералштаба Оружаних снага Републике Француске генералом армије Франсоа Лекоантром.

Потписан Споразум о сарадњи у области одбране са Немачком

Потпредседник Владе Републике Србије и министар одбране др Небојша Стефановић и амбасадор Савезне Републике Немачке Томас Шиб потписали су данас Споразум о сарадњи у области одбране између влада двеју земаља.

Честитка министра Стефановића поводом дана Центра војномедицинских установа Београд

Свим припадницима Центра војномедицинских установа Београд упућујем искрене честитке поводом 9. јуна - Дана Центра.

Министар Стефановић разговарао са победницом 34. Београдског маратона

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са капетаном прве класе Невеном Јовановић, припадницом Одреда Војне полиције специјалне намене „Кобре“ Војске Србије, која је у недељу победила на 34. Београдском маратону.