Навигација

Стефановић упутио честитку поводом предстојећих ускршњих празника

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом Ускрса честитку.

Све веће интересовање за војни позив

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић позвао је данас све заинтересоване да се пријаве на конкурс Министарства одбране и Војске Србије за пријем више од 300 лица у радни однос. Министар одбране истакао је овом приликом и да је задовољан добрим одзивом младих на конкурс за упис у војне школе.

Министар Стефановић на ручку са кадетима

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић изненадио је данас кадете Војне академије и придружио им се на ручку у кантини у касарни „Генерал Јован Мишковић“. Стефановић је желео да директно од питомаца чује како су задовољни исхраном, али и расположивом униформом, чизмама и другом опремом.

Стефановић на полигону „Пескови“: Војска најчвршћи бедем одбране наше земље

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић поручио је данас са полигона „Пескови“ да обученост припадника војске, њихова посвећеност, висок морал и снага, показују да грађани Србије имају право што верују својој Војсци и да је она најчвршћи бедем одбране наше земље.

Посета министра Фенгхеа протекла у духу челичног пријатељства Србије и Народне Републике Кине

 Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић испратио је данас државног саветника и министра националне одбране Народне Републике Кине генерала Веи Фенгхеа и чланове кинеске делегације на београдском аеродрому “Никола Тесла”, чиме је завршена тродневна званична посета министра Веи Фенгхеа нашој земљи.

Стефановић и Фенгхе: Сарадња у области одбране на највишем нивоу

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић изјавио је вечерас да је прва званична посета државног саветника и министра националне одбране Народне Републике Кине генерала Веи Фенгхеа Србији била одлична прилика за разговоре о наставку свеобухватне сарадње између два министарства.

Приказ способности дела јединица Војске Србије у касарни „Дедиње“

Председник Републике и врховни командант Војске Србије Александар Вучић, потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, државни саветник и министар националне одбране Народне Републике Кине генерал Веи Фенгхе и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић присуствовали су данас приказу способности дела јединица Војске Србије у касарни „Дедиње“.

Министар Стефановић присуствовао састанку председника Вучића са министром одбране Кине Веи Фенгхеом

Председник Републике и врховни командант Војске Србије Александар Вучић састао се данас са државним саветником и министром националне одбране Народне Републике Кине генералом Веи Фенгхеом, са којим је разговарао о даљем интензивирању дијалога и унапређењу сарадње између две земље у бројним областима. Састанку су присуствовали потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић.