Навигација

Хвала што сте одабрали да служите свом народу

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је полицијској професији враћено достојанство, а доказ томе је, каже, што се сваке године све више младих одлучује да посвете живот тој тешкој професији.

Стефановић са Андреом Орициом о резултатима досадашње сарадње

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са одлазећим шефом Мисије ОЕБС у Србији Андреом Орициом о резултатима досадашње сарадње.

Озбиљним и добрим радом припадници полиције су расветлили убиство у Новом Београду

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, идентификовали су М. Л. (1970), осумњиченог за убиство С. С. (1990) у Новом Београду.

Стефановић уручио решења о унапређењу

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић уручио је данас решења о унапређењу у чин генерала полиције помоћнику директора Богољубу Живковићу и Валентини Вулић, начелници Управе за управне послове.

Оригинални снимци пребијања у Новом Саду су у полицији

Постоје оригинални снимци пребијања младића у Новом Саду и у полицији и у тужилаштву, каже министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и наводи да нико није штитио Ивана Контића, осумњиченог за пребијање.

Безбедност сваког детета у Србији је приоритет

Хвала свим полицајцима и ватрогасцима који су ове године припремили онлајн часове за наше школарце. Само заједно, уз помоћ и подршку вас, родитеља, можемо допринети томе да наша деца буду потпуно сигурна и безбедна.

Споразум из Вашингтона ојачава Србији могућност да се бори за Косово и Метохију

Потпредседник владе Небојша Стефановић изјавио је данас да споразум из Вашингтона ојачава Србији могућност да се бори за Косово и Метохију, као и да је економски добар и за Србе и за Албанце.

Полиција интензивно ради на решавању случајева који су у претходним данима узнемирили грађане Србије

„Полиција интензивно ради на решавању случајева који су у претходним данима узнемирили грађане Србије. Свакако да није добро када се у нашој земљи догоде тешка кривична дела, али је свакако и чињеница да је полиција данас далеко ефикаснија него у време Бориса Тадића, Драгана Ђиласа и осталих који деле лекције. И о томе говоре њени резултати, не празне приче какве причају вође бившег режима.