Навигација

Војно здравство јаче за 53 новозапослених, систематски специјалистички прегледи за војне пензионере

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас обележавању 183 године од оснивања војне санитетске службе на Војномедицинској академији

Министар Стефановић о срамној кампањи из Хрватске против председника Вучића

Готово је бесмислено коментарисати најниже покушаје хрватских медија који претходних месеци у континуитету на сваки могући начин покушавају да сатанизују Александра Вучића.

Састанак министра Стефановића са министрима спољних послова Габонске Републике и Краљевине Есватини

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са министром спољних послова Габонске Републике Микаелом Муса-Адамом и министарком спољних послова Краљевине Есватини Тулисилом Дладла.

Министар Стефановић: Нови корак у технолошком напретку за нашу војску

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас испитивању наоружања и војне опреме из домаћег развоја.

Састанак министра Стефановића са амбасадором Грчке Диакофотакисом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Републике Грчке Јоргосом Диакофотакисом, са којим је разговарао о сарадњи у области одбране двеју земаља.

Министар Стефановић обишао војнике на добровољном служењу војног рока

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас Центар за обуку Копнене војске у касарни “Генерал Павле Јуришић Штурм” у Пожаревцу, где је присуствовао извођењу различитих садржаја обуке војника на добровољном служењу војног рока.

Министар Стефановић: Веће ангажовање војске у инжињеријским радовима

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике Треће бригаде Копнене војске у касарни „Топлички устанак“, као и припаднике ангажоване на уређењу корита реке Топлице у Куршумлији.

Председници Србије и Египта присуствовали приказу средстава наоружања и војне опреме

Председник Републике и врховни командант Војске Србије Александар Вучић и председник Арапске Републике Египат Абдел Фатах ал Сиси, присуствовали су данас приказу наоружања и војне опреме Војске Србије из домаће одбрамбене индустрије на полигону код Дома Гарде. Приказу су присуствовали потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић.