Навигација

Ђиласову децу нико није поменуо, Вучићеву вређали, претили

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова, Небојша Стефановић, оценио је да је снимак једног од лидера Савеза за Србију, Драгана Ђиласа, јефтин политички перформанс, као и да су управо лидери СзС ти који сатанизују и иживљавају се над свима који мисле другачије.

МУП ће наставити са инвестицијима у опремање ватрогасно-спасилачких јединица и модернизацију просторија у којима раде

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић истакао је да су ватрогасно-спасилачке јединице од почетка године имале више од 11.500 интервенција и најавио да ће МУП наставити са инвестицијама у њихово опремање и модернизацију просторија у којима раде.

Поштујте полицијски час који је уведен како би се сачували животи људи

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић позвао је данас све грађане да поштују полицијски час, који је уведен како би се сачували животи људи.

Припадници МУП-а ове недеље запленили више од 190 килограма наркотика и задали одлучан ударац нарко-дилерима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић захвалио се припадницима МУП-а који су само ове недеље запленили више од 190 килограма наркотика и задали одлучан ударац нарко-дилерима.  

Ђилас због остваривања својих политичких и финансијских интереса неће жалити ниједног грађанина Србије

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да му је „тешко да рационално коментарише изјаву Драгана Ђиласа, који измишља како Александар Вучић или поједине државне институције организују окупљање грађана у полицијском часу, што је потпуно неистинито, и то у тренутку док преко својих Марка Бастаћа и Бранка Миљуша, свакога дана организује окупљање људи у улици Жоржа Клемансоа, вероватно очекујући да ће тако изазвати сукобе грађана и полиције.

Припадници МУП-а који привремено одсуствују са посла услед заражености корона вирусом или мера самоизолације примају пуну плату

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и председавајући Председништва Независног синдиката полиције Велимир Лукић потписали су данас Анекс Посебног колективног уговора за полицијске службенике.

Око 1000 људи ухваћено у кршењу мера

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је рекао за РТС да је током најдужег полицијског часа претходних дана око 1.000 људи ухваћено у кршењу мера. Истакао да је највише случајева кршења забране забележено у Београду, Панчеву и Новом Саду, а да су најдисциплинованији били становници Пријепоља, Прокупља и Зајечара.

Срећан Ускрс свим православним хришћанима

Свим православним хришћанима који данас славе Ускрс желим добро здравље, мир и благостање.