Навигација

Честитке министра Стефановића поводом Божића

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом Божића честитке.

Приказ способности дела 72. бригаде за специјалне операције

Председник Републике и врховни командант Војске Србије Александар Вучић у касарни „Растко Немањић“ у Панчеву, са потпредседником Владе и министром одбране др Небојшом Стефановићем и начелником Генералштаба Војске Србије генералом Миланом Мојсиловићем, присуствовао је приказу способности дела 72. бригаде за специјалне операције.

У 2022. бољи стандард војника и улагања у наменску индустрију

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић најављује да ће више од милијарду евра у наредним годинама, почев од ове, бити уложено у домаћу наменску индустрију и поручује да ће активности тог министарства у овој години бити усмерене на наставак бриге о војницима и запосленима у Војсци Србије и Министарству одбране.

Министар Стефановић обишао припаднике ВБА

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је припаднике Војнобезбедносне агенције (ВБА), који раде на безбедносној заштити Министарства одбране и Војске Србије, а у склопу Оперативног центра система одбране.

Новогодишња честитка министра Стефановића

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић честитао је припадницима Министарства одбране и Војске Србије, као и свим грађанима Србије, предстојеће новогодишње празнике и пожелео да им 2022. година донесе добро здравље и срећу. Он је истакао да је поносан на „све наше војнике свих родова, све припаднике Министарства одбране, који су и у години за нама показали да Србију заиста носе у срцу“.

Министар Стефановић са припадницима Гарде

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић последњи дан календарске године почео је рано јутрос доручком са припадницима Гарде Војске Србије. Министар је због посебног поштовања које гаји према овој јединици желео да на крају године сумира утиске са њеним припадницима и разговара о плановима за предстојећу.

Министар Стефановић разговарао са најбољим истраживачима Војнотехничког института

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са најбољим истраживачима Војнотехничког института, који су новчано награђени због остварених резултата у овој години на развоју наоружања и војне опреме.

Стефановић уручио одликовања припадницима Министарства одбране и Војске Србије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић уручио је данас одликовања из надлежности председника Републике Србије припадницима Министарства одбране и Војске Србије. Указима председника Републике, поводом Дана државности – Сретења и Дана Војске Србије, припадници Министарства одбране и Војске Србије одликовани су сребрним медаљама за заслуге и сребрним медаљама за ревносну службу.