Навигација

Председник државе има право да скине ознаку тајности са било ког документа

Потпредседник Владе и министар полиције Небојша Стефановић каже да председник државе, парламент и Влада по закону имају право да скину ознаку тајности са било ког документа било ког степена тајности.

Заплењено више од 23 килограма дроге

Потпредседник Владе и министар полиције Небојша Стефановић изјавио је да је полиција у Београду током претходне ноћи ухапсила три члана криминалне групе и запленила више од 23 килограма дроге.

Србија чека изручење Морине и да Заев испуни обећање

Потпредседник Владе и министар полиције Небојша Стефановић изјавио је данас да Србија чека изручење Томора Морине нашој земљи, као и да македонски премијер Зоран Заев испуни обећање да ће поштовати међународно право.

О изборним условима у парламенту

„Спремни смо да се у парламенту разговара и о изборним правилима, обуци бирачких одбора и свим темама које су биле поменуте и на скупу на Факултету политичких наука“, изјавио је данас члан Председништва СНС Небојша Стефановић.

Заједничко деловање припадника Хеликоптерске јединице и Хитне помоћи за бржи транспорт пацијената

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министар здравља Златибор Лончар присуствовали су данас презентацији опреме за медицински транспорт пацијената, коју је Министарство унутрашњих послова набавило за нове хеликоптере „Ербас Х145М“. 

Стефановић са новоименованим амбасадором Руске Федерације

Министар Стефановић се још једном захвалио Руској Федерацији на принципијелном поштовању територијалног интегритета наше земље, као и драгоценој подршци по питању спречавања пријема такозваног Косова у Интерпол.

Потпуна истрага о „цурењу“ слика из личних карата

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да ће до краја бити спроведена истрага о томе да ли су фотографије из личних карата заменика специјалног тужиоца Саше Иванића и Београђанина Марка Драгославића доспеле из базе МУП-а у медије и на друштвене мреже.

Нови „Ербас Х145М“ хеликоптери ће повећати способност српске полиције

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић истакао је данас да ће нови „Ербас Х145М“ хеликоптери, који су набављени за потребе Министарства унутрашњих послова, повећати способност српске полиције да у кратком временском року обави сваки задатак са којим се суочи.