Навигација

Једина струја којој припадам је „струја Александар Вучић“

Министар унутрашњих послова и члан Председништва СНС Небојша Стефановић изјавио је данас да је једина политичка струја којој припада „струја Александар Вучић“ и додао да би „у року од три секунде“ поднео оставку, уколико би председник Србије рекао да он више не треба да буде на тој функцији.

Припадници МУП-а остварили су врхунске резултате у претходној години, какви нису забележени у последњих 20 до 30 година

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је да су припадници Министарства унутрашњих послова у претходној години остварили врхунске резултате, какви нису забележени у последњих 20 до 30 година.

Смањење изборног цензуса на три одсто даје веће шансе свим политичким актерима да уђу у парламент

Председник Радне групе за унапређење изборних услова, Небојша Стефановић, изјавио је да смањење изборног цензуса на три одсто даје веће шансе свим политичким актерима да уђу у парламент.

Борба против организованог криминала и прања новца представља важан аспект и у борби против тероризма

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојшa Стефановић поручио је данас да борба против организованог криминала и прања новца представља важан аспект и у борби против тероризма.

Ухапшен директор ЈП „Инфраструктуре Железнице Србије“ због мита

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас да борба против корупције мора бити континуирана, како би се заштитили највиши државни интереси, а тиме и интереси грађана Србије. 

Потписан Споразум између Србије и Палестине у области безбедносне сарадње

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић потписао је данас у Београду са министром спољних послова Државе Палестине Ријадом Ал Маликијем Споразум између Владе Републике Србије и Владе Државе Палестине у области безбедносне сарадње.

Стефановић одржао колегијум са руководиоцима свих организационих јединица МУП-а

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић одржао је данас колегијум са руководиоцима свих организационих јединица Министарства унутрашњих послова. 

Хвала за све што сте учинили од претходног Божића до данас

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић унео је јуче бадњак у просторије Командно-оперативног центра МУП-а, одакле се путем радио-везе обратио свим полицијским службеницима који су у том тренутку били на дужности широм Србије.