Навигација

Садашња власт гледа 20 до 30 година унапред

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић оценио је данас да је председник Александар Вучић на скупу „Будућност Србије“ у петак у Београду показао да садашња власт не размишља један или два дана унапред, већ да гледа двадесет до тридесет година унапред.

"Полиција у заједници" 3, 4. и 5. маја у центру Београда

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић најавио је данас да ће 3, 4. и 5. маја исред Дома Народне скупштине, Скупштине града Београда и у Пионирском парку бити одржана манифестација "Полиција у заједници".

Без иједног инцидента на митингу

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да на јучерашњем скупу „Будућност Србије“ у Београду којем је присуствовало око 150.000 људи, није забележен ниједан, ни најмањи инцидент.

Више од 120.000 људи долази у Београд на митинг

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да ће за сат, сат и по, бити познате прве прецизне процене о броју људи на митингу испред Дома Народне скупштине у Београду, у оквиру кампање „Будућност Србије“, а да сигурно у Београд долази више од 120.000 људи.

Полиција истражује шверц кокаина са обале Црног мора

Полиција истражује да ли кланови који делују у Србији имају некакве везе са више од тоне кокаина који је пронађен на обали Црног мора, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић. 

Улажемо у ватрогасно-спасилачке јединице

„Циљ нам је да кроз обуке, тренинге, подмлађивање састава, набавку добре опреме и технике, али и редовне и интервентне униформе, учинимо да ватрогасци буду боље заштићени и оспособљени да у тешким и сложеним ванредним ситуацијама заштите људе и имовину“.

Стање неупоредиво боље у односу на претходну власт

Потпредседник владе Небојша Стефановић оценио је данас да је стање у области слободе медија неупоредиво боље него за време претходне власти.

Очекујем миран скуп са великим бројем људи

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да ће сутрашњи скуп, у оквиру кампање "Будућност Србије" у Београду, бити без инцидената и да ће му присуствовати огроман број људи.