Навигација

Црвена Интерполова потерница за Филипом Кораћем

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да је данас расписана црвена Интерполова потерница за Филипом Кораћем.

Стефановић и Киф о конкретним корацима у циљу унапређења сарадње

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Велике Британије Денисом Кифом о наставку сарадње две земље у области унутрашњих послова.

Спремни смо да заштитимо све грађане и наше госте

"Потпуно смо спремни да безбедносно заштитимо свакога и пружимо сигурност свима грађанима Србије и нашим гостима."

Гледамо интересе Србије а не СНС

"СНС није странка која је самозадовољна и странка у којој неколицина функционера треба да буде срећна зато што има неки положај, већ странка која се бори за бољи живот свих људи у нашој земљи."

Очистићемо жито од кукоља

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић оценио је да су се неки напредњаци много заиграли и да су појединци СНС доживели као средство остваривања неких личних циљева, привилегија и богаћења.

Задатак свих нас је да немамо ниједног настрадалог у саобраћајној незгоди

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је да постоји тренд смањења броја страдалих на путевима у Србији, али да је пред надлежним институцијама још много посла.

Стефановић о изборима, Косову, протестима и односима унутар СНС

"Грађанима Србије желим да година у коју смо ушли буде мирна и да имају хармонију око себе да би могли да се посвете оним стварима које су им важне у животу и које их чине срећним."

15. сусрет Путина и Вучића говори о односима два лидера

"Шта Владимир Путин мисли о Александру Вучићу најбоље говори то што ће се шеф руске државе ускоро по 15. пут састати са српским председником, како би с њим разменио мишљење о важним стварима за нашу земљу."