Навигација

Видећете 19. како изгледа 100.000 људи

Стефановић је подсетио да је за тада најављен скуп председника Србије Александра Вучића у оквиру кампање "Будућност Србије" и оценио да ће то бити један у највећих скупова у Београду у последњих 10 година.

Опозиција ништа није грађанима понудила

Министар унутрашњих послова и функционер СНС Небојша Стефановић изјавио је да опозиција није на данашњем протесту ништа понудила грађанима и да су могле само да се чују поруке мржње и претње.

Полиција била у Скупштини Србије како би штитила парламент

„Имали смо прилике да видимо упаде у институције, уношење тестера, ломљење државне имовине. Новинари су питали где је полиција. А, када имате такву врсту понашања као у Старом граду, Параћину, и неразумљиве сцене, постоји опасност да поново не упадну у Скупштину, пале и краду слике.“

Полиција је ту да буде у служби свог народа и да заштити имовину грађана

„Полиција никоме неће дозволити да упада у зграду Народне скупштине, да је пали и ломи и да било каквим насиљем над имовином и народним посланицима покуша да постигне неки политички циљ.“

Држава је одлучна да стане на пут свакој врсти криминала и корупције

Показано је да је држава одлучна да стане на пут свакој врсти криминала и корупције, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, наводећи да је повећан број поднетих кривичних пријава за таква дела.

Полиција ради на графитима којима се прети Вучићу

Полиција ради на случају графита којима се позива на смрт председника Србије Александра Вучића, рекао је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и приметио да у друштву има много мржње и насиља.

Полиција је спремна да чува јавни ред и мир и обезбеди сигурност свих грађана

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић одбцио је данас тврдње дела опозиције, која је за сутра у Београду најавила митинг својих присталица, да ће путеви и прилази граду бити блокирани.

МУП ће наставити да унапређује услове рада и капацитете полиције

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, приликом обиласка нових просторија Полицијске управе у Шапцу, да ће Министарство наставити да унапређује услове рада и капацитете полиције, како би њен рад био још ефикаснији.