Навигација

Решавање косовског проблема прворазредно државно питање

Председник и данашњом посетом потврђује да се бори да Србија на Косову и Метохији нешто добије. То је јако тешка борба, јер чак не можемо да кажемо да и у земљи имамо потпуно јединство".

Систем за дигитално прослеђивање записника о увиђају саобраћајних незгода омогућиће грађанима брже и ефикасније остваривање права

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић најавио је да ће од понедељка почети са радом систем за дигитално прослеђивање записника о увиђају саобраћајних незгода и пратеће документације Удружењу осигуравача Србије, који ће омогућити грађанима да брже и ефикасније остваре своја права.

Не желимо да неко Србију прогласи кривцем за неуспех преговора

Небојша Стефановић каже да је одлука да председник Александар Вучић иде у Брисел на разговоре донета јер Србија не жели да је неко прогласи кривом за неуспех преговора

Разумели смо претње председнику који се залаже за мир

Небојша Стефановић поручио је Кадрију Весељију да је Београд разумео претње које је упутио председнику Србије Александру Вучићу и упозорио га да не предузима никакве акције против српског председника.

Сарадња са Националном гардом Охаја може се даље унапредити

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са делегацијом Национале гарде Охаја, коју је предводио мајор-генерал Марк Бартман, о наставку сарадње у области ванредних ситуација.

Љубав према униформи преноси се с колена на колено

Била ми је част да данас будем гост породице Петровић у селу Арнајево и разговарам са колегом Данком, његовом мајком, супругом и четворо деце, при чему је најстарији син Лазар полазник 15. класе Центра за основну полицијску обуку.

Врата МУП-а су вам увек отворена

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић уручио је данас пригодне поклоне деци страдалих припадника Министарства унутрашњих послова поводом почетка нове школске године.

Потписан Протокол о сарадњи на програму „Основи безбедности деце“

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић потписали су данас Протокол о сарадњи на програму „Основи безбедности деце“ на основу кога ће, од ове школске године, поред ученика четвртог и шестог разреда, полицајци држати часове о безбедности и ђацима првацима.