Навигација

Возила Кфора додатно застрашују Србе на КиМ

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да има информације да је већа колона возила Кфора, ушла на север Косова и да то, поред најављеног формирања војске Косова, додатно уноси страх међу српско становништво.

Нико није недодирљив

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да се заменик начелника трећег одељења Полицијске управе за Београд, који је јуче ухапшен, сумњичи за одавање службене тајне и још неколико кривичних дела.

Оштре казне за све који прете и врше насиље

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је данас да ће МУП истражити претње новинарки "Студија Б" Барбари Животић и напад на кућу новинара Милана Јовановића у Врчину и поручио да ће сви који прете и употребљавају физичко насиље бити кажњени.

Зашто опозиција бежи од избора?

Потпредседник Владе Републике Србије и члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић поставио је данас питање зашто опозиција бежи од избора.

Циљ Приштине је протеривање Срба са севера КиМ

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оцењује да су нове мере које најављују приштинске институције усмерене првенствено против Срба на Косову и Метохији.

Док нема насиља нека се окупља ко хоће

Потпредседник владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је поводом скупа дела опозиције окупљене у Савезу за Србију који је синоћ одржан у Београду, да су ширене лажне вести да власт спрема провокације и истакао да на улицама нигде нема полиције.

Волели бисмо да чешће угостимо децу са КиМ

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас у Београду дружењу припадника Жандармерије са малишанима са Косова и Метохије, који бораве у посети Београду, и децом страдалих припадника МУП-а. 

Озбиљна истрага тужилаштва поводом претњи одборници Двери

Министар је изјавио да случај одборнице Двери Јелене Ђорђевић, која тврди да јој је лидер те странке Бошко Обрадовић претио насиљем, захтева озбиљну истрагу тужилаштва и да ће државни органи сачекати да се та истрага заврши.