Навигација

Унапређење сарадње кроз конкретне активности између Србије и Руске Федерације

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком о сарадњи двеју земаља у области унутрашњих послова.

Захвалнице заслужним појединцима за остварену успешну сарадњу са МУП-ом

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић уручио је данас захвалнице заслужним појединцима из домаћих и страних организација, као и амбасада, за остварену успешну сарадњу са МУП-ом у протеклих годину дана.

Један од приоритета рада Владе Србије биће инвестирање у општинама Алексинац и Гаџин Хан

„Грађани су ми пренели да су задовољни, јер је држава препознала да су инвестиције у сваку општину, у смислу изградње канализационе и водоводне мреже, путева, али и субвенција везаних за пољопривредну производњу и привреду добар модел који олакшава њихов живот.“

И ове године нове инвестиције у опрему и униформе, али и повећање плата полицијским службеницима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је са полицијским службеницима из Мерошине, Дољевца и Гаџиног Хана о безбедносној ситуацији у овим местима, актуелним проблемима са којима се сусрећу, али и о њиховом виђењу будућности МУП-а.

Радови на путевима и нови пројекти омогућиће квалитетнији живот за грађане Ниша

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас да је запосленост у Нишу у последњих неколико година, захваљујући новим инвестицијама, значајно повећана и да је просечна плата у Нишу данас за 14.000 динара већа него што је била 2012. године.

Радна група формирана за унапређење изборних услова

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић потврдио је данас да се налази на челу радне групе за праћење примене препорука Организације за Европску безбедност и сарадњу (ОЕБС), која је недавно формирана одлуком Владе Србије.

Све активности полиције су допринеле томе да наша деца буду максимално безбедна

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је да у претходне три године у Србији ниједно дете није страдало у саобраћају у зони школа и апеловао на возаче да и даље буду опрезни и пажљиви како би наша деца била безбедна. 

Унапређење сарадње у области унутрашњих послова између Србије и Саудијске Арабије

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Краљевине Саудијске Арабије Ханијем бин Абдулахом бин Мохамедом Моминахом о унапређењу сарадње две земље у области унутрашњих послова.