Навигација

Министар Стефановић обишао Центар АБХО у Крушевцу

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас Центар АБХО у касарни "Цар Лазар" у Крушевцу и присуствовао снимању кратких едукативних филмова кроз које ће припадници Војске Србије и Војномедицинске академије подучавати децу како да се снађу у различитим ризичним ситуацијама.

Српски и британски војни оркестар одржали концерт у Дому Војске Србије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је вечерас у Дому Војске Србије заједничком концерту Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички" и Гудачког оркестра Грофице од Весекса.

Министар Стефановић честитао Невени Јовановић победу на 34. Београдском маратону

Капетан прве класе Невена Јовановић, припадница Одреда војне полиција специјалне намене „Кобре“, освојила је прво место у женској конкуренцији на 34. Београдском маратону.

Министар Стефановић пожелео успех војним маратонцима

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић пожелео је данас пуно успеха свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије који учествују на 34. Београдском маратону.

Министар Стефановић у фабрици „Слобода“ у Чачку

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је са руководством фабрике „Слобода“ у Чачку, где је током ноћи дошло до пожара и серије експлозија у издвојеном делу фабрике који је предвиђен за складиштење и чување елемената за комплетирање упаљача.

Састанак министра Стефановића са начелником Генералштаба Оружаних снага Републике Италије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са начелником Генералштаба Оружаних снага Републике Италије генералом Енцом Вечарелијем.

Састанак министра Стефановића са представницима Европске службе за спољне послове

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић примио је данас делегацију Европске службе за спољне послове (EEAS), коју је предводио директор за Западну Европу, Западни Балкан, Турску и Уједињено Краљевство Марко Маковец.

Хвала на свакој топлој речи и великој подршци коју пружате сваког дана

Разговарао сам са психолозима који раде у црвеној зони у болници Карабурма, али у и другим болницама. И овим дивним, храбрим, вредним људима дугујемо велику захвалност.