Навигација

Око 1000 људи ухваћено у кршењу мера

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је рекао за РТС да је током најдужег полицијског часа претходних дана око 1.000 људи ухваћено у кршењу мера. Истакао да је највише случајева кршења забране забележено у Београду, Панчеву и Новом Саду, а да су најдисциплинованији били становници Пријепоља, Прокупља и Зајечара.

Срећан Ускрс свим православним хришћанима

Свим православним хришћанима који данас славе Ускрс желим добро здравље, мир и благостање.

Полицијски припадници су, поред здравствених радника, хероји Србије који ризикују своје здравље како би грађани били сигурни и безбедни

"Негде око 4,5 посто људи није испоштовало мере полицијског часа, али желим да изразим захвалност најстаријим суграђанима који у највећој мери поштују мере и показали су највећу озбиљност у овим данима. Уз захвалност, ми настављамо све што радимо како би им били на услузи. Хоћемо да им пружимо информације и обавештења како би знали шта се дешава. Држава је ту да им помогне".

Укидање ванредног стања зависи од наше дисциплине

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић разговарао је са екипом портала Објектив о актуелној ситуацији, у којој се сви налазимо због пандемије коронавируса.

Четворо запослених у МУП-у преминуло од коронавируса

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је за РТС да је тренутно око 180 припадника МУП-а заражено коронавирусом и да су сви који су у болницама за сада стабилно.

Очекујем најоштрију казну због случаја у Нишу

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да очекује најоштрију казну за ухапшеног директора Геронтолошког центра у Нишу, који се сумњичи за неправилности у раду тог центра, што је довело до ширења заразе вируса корона међу корисницима и запосленима.

Трудим се да за сваку породицу оболелих и преминулих колега учинимо све што је могуће

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је код 157 припадника МУП-а потврђена инфекција вирусом корона, а да је четворо припадника полиције преминуло од последица те болести.

Током викенда ухваћено око 800 људи без дозволе

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је да је током викенда полиција ухватила око 800 људи на улици без дозволе за кретање и поручио да ће сви који не буду поштовали ту меру, као и друге, бити кажњени, без обзира ко је у питању.