Навигација

Састанак министара одбране Србије и БиХ

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са министром одбране Босне и Херцеговине др Сифетом Поџићем који борави у званичној посети Србији. Реч је о првој посети министра одбране БиХ нашој земљи од 2013. године, а током данашњих разговора најављена je и заједничка вежба која ће се одржати у октобру на Мањачи.

Министар Стефановић: Људи воле да виде своју војску, њеним јачањем не шаљемо агресивну поруку

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић рекао је за РТС да јачањем војске шаљемо поруку да Србија зна да када има снажну војску није стрепела од тога да ли ће је неко напасти.

Министар Стефановић уручио 22 решења за запослење

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић уручио је 22 решења о пријему у радни однос у Управу за кадрове и Управу за обавезе одбране Сектора за људске ресурсе, на данашњој свечаности одржаној у старом Генералштабу.

Састанак министра Стефановића са министром одбране Мађарске Бенком

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић борави у Будимпешти, где је одржана заједничка седница влада Србије и Мађарске. 

Састанак министра Стефановића са амбасадором Јордана Свеидатом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са новоименованим амбасадором Хашемитске Краљевине Јордан, на нерезиденцијалној основи, Ахедом Свеидатом.

Министар Стефановић наградио победнике такмичења "Чувар реда"

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са припадницима Војске Србије који су освојили прво место на такмичењу јединица војне полиције "Чувар реда", које је одржано у оквиру Међународних војних игара.

Министар Стефановић на свечаној церемонији затварања Међународних војних игара у Москви

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је вечерас у Конгресно-изложбеном центру "Патриот" код Москве церемонији свечаног затварања Међународних војних игара.

Министар Стефановић присуствовао финалу „Тенковског биатлона“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас финалу “Тенковског биатлона” у Алабину крај Москве, где је разговарао са екипом Војске Србије која је учествовала у овом такмичењу.