Навигација

Потписани Споразум и Меморандум којима се јача сарадња Србије и Турске

Ови документи, којима се јача сарадње две државе, потписани су у оквиру званичне посете турског председника Реџепа Тајипа Ердогана.

Држава ће наставити да улаже у инфраструктурне пројекте у Лазаревцу

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас да ће држава наставити да улаже у инфраструктурне пројекте у Лазаревцу и најавио да ће наредне године у овом месту бити отворена нова ватрогасна станица, а почеће и изградња нове полицијске станице.

Стефановић и Фабрици о активностима МУП-а у оквиру Поглавља 24

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са шефом Делегације ЕУ у Србији Семом Фабрицијем о активностима МУП-а у оквиру Поглавља 24-правда, слобода, безбедност. 

Пријем тзв. „Косова“ у Интерпол био би политичка одлука

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да би пријем такозваног „Косова“ у Интерпол био политичка одлука и да би тада Приштина била у ситуацији да расписује лажне потернице за свим војницима и полицајцима који су се супротстављали тероризму деведесетих година.

Једино Српска листа представља интерес Срба на КиМ

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да једино Српска листа представља интересе Срба који живе на КиМ и заједно са Владом Србије бори се да они тамо опстану.

САД покушава да има значајнију улогу у решавању питања КиМ

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да именовањем Ричарда Гренела за специјалног изасланика Доналда Трампа за преговоре Београда и Приштине САД покушавају да играју значајнију улогу у решавању косовског питања.

Добри билатерални односи Србије и Турске у области безбедности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Републике Турске Танжу Билгичем о наставку сарадње двеју земаља у области унутрашњих послова.

МУП је водећа институција у Републици Србији у примени савремених технологија

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас да је Министарство унутрашњих послова водећа институција у Републици Србији у примени и увођењу нових савремених технологија.