Навигација

Честитке министра Стефановића поводом војних празника- Дана Војне болнице Нови Сад и Дана јединице за електронска дејства

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је честитке поводом војних празника- Дана Војне болнице Нови Сад и Дана јединице за електронска дејства.

Министар Стефановић са потомцима ратника Србије из Првог светског рата

Поводом Дана примирја, потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас у Војном музеју са представницима удружења потомака и поштовалаца ратника Србије из Првог светског рата.

Повећане плате војницима на добровољном служењу војног рока

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић представио је данас, после обиласка Центра за обуку Копнене војске у Пожаревцу, новине у вези са добровољним служењем војног рока.

Састанак министра Стефановића са Нејтом Адлером

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са вршиоцем дужности заменика помоћника секретара одбране Сједињених Америчких Држава Нејтом Адлером, који борави у званичној посети Србији, о унапређењу сарадње двеју земаља у области одбране.

Честитка министра Стефановића поводом Дана инжињерије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом 6. новембра - Дана инжињерије честитку.

Министар Стефановић посетио Сајам војне опреме и наоружања у Мадриду

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који борави у званичној посети Краљевини Шпанији, данас је са делегацијом Министарства одбране и Војске Србије посетио Сајам наоружања и војне опреме „FEINDEF'21“ у Мадриду.

Састанак министра Стефановића са замеником министра националне одбране Грчке

Потпредседник Владе и министар одбране Републике Србије др Небоjша Стефановић састао се данас са замеником министра националне одбране Републике Грчке Никосом Хардалиасом, на маргинама Сајма наоружања и војне опреме „FEINDEF 21“ у Мадриду.

Министар Стефановић уручио војну спомен-медаљу шпанском генералу Мартинез-Фалеру

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који борави у званичној посети Краљевини Шпанији, уручио је данас војну спомен-медаљу за допринос систему одбране Републике Србије бригадном генералу Хосеу Луису Санчезу Мартинез-Фалеру.