Навигација

Хвала Руској Федерацији на подршци и помоћи коју пружа нашој земљи

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрaшњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас у Москви да Република Србија наставља одлучну борбу за очување свог територијалног интегритета и суверенитета.

Припадници полиције који раде на сузбијању нарко-трафикинга су понос МУП-а

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић похвалио је данас полицијске службенике који су у две одвојене акције на територији Србије, у претходна два дана, запленили 113 килограма марихуане. 

Припадници УКП-а настављају са бескомпромисном борбом против трговине наркотицима

„Људи из полиције из године у годину бележе све боље резултате у заплени наркотика, а само ове године одузели су више од шест тона, уз рекордне количине заплењеног хероина.“

После 18 година нишки одред Жандармерије добиће типску базу какву заслужује

Одред Жандармерије у Нишу први пут после 18 година, од оснивања 2001. године добио је нову базу у Алексинцу, а потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић истакао је да је то један од најзначајнијих инфраструктурних пројеката који је финансирало Министарство унутрашњих послова у претходних неколико година. 

Изборни процес унапређивати у континуитету

Потпредседник Владе Небојша Стефановић казао је да унапређење изборног процеса не важи само за изборе 2020. године, већ да је то процес на којем и убудуће треба континуирано радити.

Нови пасош и више од шест месеци пре истека старог

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да ће измене и допуне Закона о путним исправама омогућити грађанима да поднесу захтев за издавање новог пасоша шест месеци пре истека важења претходно издатог документа.

Политика СНС је да омогући бољи живот грађанима

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је данас да је политика СНС-а да кроз сталну подршку малим и средњим предузећима омогући бољи живот грађанима.

Стефановић и Јуда о полицијској сарадњи Србије и Индонезије

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Републике Индонезије Мохамадом Чандра Видја Јудом о полицијској сарадњи двеју држава.