Навигација

Гађање полиције не може без одговора државе

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић истакао је вечерас да је полиција успоставила контролу и имаће појачане контроле на улицама током ноћи.

Насиље неће победити

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић затражио је вечерас да надлежна тужилаштва раде свој посао и да поступке против насилника обаве у складу са законом, најбрже могуће, да се, како каже, правда не чека предуго и да се види да правна држава функционише у Србији.

Циљ насиља на протестима је покушај да се мимо воље грађана дође на власт

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић истакао је вечерас да је десет полицајаца повређено у вечерашњим демонстрацијама, а један, истакао је, има прелом обе ноге, јер су га демонстранти гурнули низ степениште.

Нећемо дозволити ломљење народне имовине

Министар унутрашњих послова, Небојша Стефановић, позвао је све у Србији да се уздрже од насиља и поручио да се неће дозволити да неко ломи и руши народну имовину и да се неће дозволити да се угрози безбедност и живот било ког човека у Србији.

Напади на полицајце су недопустиви и нећемо их толерисати

„Напади на полицајце, који свакодневно брину о безбедности грађана Србије и раде један од најтежих послова, су недопустиви и нећемо их толерисати. Свако има право да протестује, али нема право да каменицама засипа полицијске службенике."

Ђилас користи болест и несрећу људи за јефтине политичке поене

"Саопштење које је Драган Ђилас данас прочитао, са унапред припремљеног папира, више него јасно показује колико је Александар Вучић био у праву када је рекао да је том делу политичара суштински једино стало до што горе позиције Србије.

Готово два милиона грађана Србије послало је врло јасну поруку којим путем желе да Србија иде

Члан главног одбора Српске напредне странке и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је готово два милиона грађана Србије, колико је гласало за политику Александра Вучића, послало врло јасну поруку којим путем желе да Србија иде.

Стефановић присуствовао показним вежбама специјалних и посебних јединица МУП-а за полазнике Центра за основну полицијску обуку

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас полазницима Центра за основну полицијску обуку да ће њиховим пријемом у редове полиције у септембру Србија добити још чвршћи бедем у одбрани од криминала.