Навигација

Стефановић обишао на Бадњи дан припаднике Ватрогасно-спасилачке бригаде Београд

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је на Бадњи дан припаднике Ватрогасно-спасилачке бригаде Београд и захвалио им се за сав труд који су уложили да би грађани наше земље били безбедни.

Након вишедневне потраге ухапшен је Нинослав Јовановић

„Честитам посвећеним припадницима Министарства унутрашњих послова који су данас, након вишедневне потраге, ухапсили Нинослава Јовановића осумњиченог да је отео дванаестогодишњу девојчицу из Сувог Дола код Ниша.“

Поносан сам што у нашим патролама имамо и нове, младе полицајце

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је јутрос у Новом Београду полицијску патролу, у чијем саставу су и двоје полицајаца приправника.

Припадници полиције неуморно трагају за злочинцем који је отео Монику Каримановић

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић рекао је данас да припадници полиције и даље неуморно трагају за злочинцем који је отео девојчицу Монику Каримановић.

Емотиван сам, као и сваки Србин

Поносан сам на то што имам подршку и поверење људи са којима радим. Јер, док је то тако, знам да радим добру ствар.

Регистарске таблице се не мењају након истека рока

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић донео је одлуку да се регистарске таблице не мењају након истека рока од девет година од дана издавања.

Срећна нова 2020. година

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић пожелео је грађанима Србије и припадницима МУП-а да им 2020. година донесе све оно што пожеле у новогодишњој ноћи.

Ако се Вучић повуче, идем и ја

Небојша Стефановић, потпредседник Владе и први човек МУП, о свом ресору и променама у табору напредњака: Неки у СНС су се одметнули од Вучићеве политике. Стране обавештајне службе су појачале рад у нашој земљи.