Навигација

Примићу исту вакцину као и војници Србије

Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да ће примити исту вакцину против корона вируса коју буду примили и припадници Војске Србије и додао да ће се вакцинација војске спровести по редоследу који одреди здравствени део Кризног штаба.

Бесмислене оптужбе да је вакцинација по етничком принципу

Бесмислене су изјаве да се на Косову и Метохији врши вакцинација по етничком принципу, изјавио је данас министар одбране Небојша Стефановић наводећи да Србија обавља вакцинацију тамо где је у могућности да то чини у јужној покрајини.

Честиткe министра одбране поводом Божића по грегоријанском календару

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом Божића честитку

Министар Стефановић отворио Конференцију националне безбедности Србије 2020

Потпредседник владе и министар одбране др небојша стефановић отворио је данас онлајн конференцију националне безбедности србије 2020, коју организује удружење грађана „национална авангарда“. Тема конференције била је тренутно стање националне, регионалне и глобалне безбедности и месту републике србије у безбедносним процесима, као и потенцијалним изазовима.

Залагање да систем Војске Србије има континуирано повећање стандарда

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић присуствовали су данас, у Конгресној сали Дома Гарде, свечаности пријема полазника 16. класе Основног курса за подофицире у професионалну службу у својству подофицира.

Честитка министра одбране поводом Дана Ратног ваздухопловства и ПВО

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је честитку поводом 24. децембра – Дана Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране

Министар Стефановић обишао војну болницу Карабурма

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас војну болницу Карабурма, где је након разговора са руководством и особљем болнице изразио још једном захвалност свим здравственим радницима у Србији, посебно оним који раде у војномедицинском систему, на свему што су учинили у претходном периоду.

Сaстанак министра Стефановића са шефом Делегације ЕУ у Србији Фабрицијем

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са шефом Делегације Европске уније у Републици Србији Семом Фабрицијем.