Навигација

Стефановић дочекао државног саветника и министра националне одбране Народне Републике Кине генерала Веи Фенгхеа

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић дочекао је вечерас на београдском аеродрому “Никола Тесла” државног саветника и министра националне одбране Народне Републике Кине генерала Веи Фенгхеа, који је допутовао у тродневну званичну посету Републици Србији.

Пандемија Ковид-19 и безбедносни ризик

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић истакао је да је пандемија вируса Ковид-19 један од изазова који су обележили не само ову већ и претходну годину и да је управо та пандемија пример како једна здравствена ситуација може да постане национални безбедносни ризик.

Не смемо никада заборавити њихова јунаштва

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас, поводом годишњице НАТО агресије, спомен-собу 250. ракетне бригаде за противваздухопловна дејства РВ и ПВО у касарни „Бањица“ у Београду.

Министар Стефановић положио венце на спомен обележја жртвама НАТО агресије: Са поносом се сећамо херојских дела

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић положио је данас, поводом Дана сећања на страдале у НАТО агресији, венац на спомен обележја "Споменик погинулима у току ратова ‎1990-2020. и НАТО агресије на СРЈ 1999. године" у Центру Куршумлије и крај Спомен обележја у касарни "Топлички устанак".

Стефановић посетио храм Светог Николе у Црној Трави

Данас сам посетио храм Светог Николе у Црној Трави, саграђен 1635. године на старим темељима с краја 12. и почетка 13. века.

Војска ће увек бити са својим народом кад год то буде потребнo

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је у Црној Трави припаднике Војске Србије који су од јутрос ангажовани на пружању помоћи у чишћењу снега са локалних путева у тој општини.

Састанак министра Стефановића са војним пензионерима

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са представницима Удружења војних пензионера Србије.

Састанак министра Стефановића са амбасадорком Румуније Давидоу

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са новоименованом амбасадорком Румуније у Републици Србији Силвиом Давидоу.