Навигација

Помаци у истрази праћења супруге Предрага Малог

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да постоји одређени напредак у истрази праћења невенчане супруге брата министра Синише Малог и изнео уверење да ће тај случај у потпуности бити разјашњен.

До краја 2020. око 2.000 сигурносних камера у Београду

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је до сада у Београду постављено око 180 нових сигурносних камера, а да је план да до краја следеће године у главном граду буде 2.000 камера, што је део пројекта „Сигуран град“.

Полиција ће репресивним мерама покушати да утиче на смањење брзине кретања возила

„Полиција ће још појачати репресивне мере и пооштрити контроле због забрињавајуће статистике о страдањима у саобраћајним незгодама на српским путевима због непоштовања правила“, изјавио је данас министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић. 

Вучић прислушкиван 13 година

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је Александар Вучић у континуитету био прислушкиван од 1995. до 2000. године, затим од 2000. до 2003. и, посебно, на, како каже, перфидан начин од 2007. до 2012. године, без икаквог налога суда или било какве наредбе и мере засноване на закону, а некада и по налогу суда.

Разговор са представницима Независног синдиката полиције о положају припадника МУП-а

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са представницима Независног синдиката полиције о положају припадника Министарства унутрашњих послова и могућностима за његово даље унапређење.

Споразум о сарадњи између Србије и Бугарске ће допринети ефикаснијем и бржем реаговању у случају елементарних непогода

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министар унутрашњих послова Републике Бугарске Младен Маринов потписали су данас у Београду Споразум о сарадњи у области ванредних ситуација.

Додатни децибели обмана и лажи СзС

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић изјавио је да би данашња конференција за новинаре лидера Савеза за Србију најпре могла да се назове по Стеријиној комедији „Лажа и паралажа“. 

Стефановић и Маринов положили венце у знак сећања на погинуле припаднике МУП-а

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министар унутрашњих послова Републике Бугарске Младен Маринов положили су данас венац на спомен обележје у знак сећања на припаднике Министарства унутрашњих послова који су погинули на дужности.