Навигација

Убиства у вези са криминалним обрачунима у паду

„Ми смо транзициона рута, најкраћи пут за неке ствари. Како бисмо спречили све облике криминала сарађујемо са земљама у региону, али и са земљама ван региона."

Припадници полиције током НАТО агресије били су кључни ослонац наше земље

„Они су били најхрабрији део полиције. Заједно са другим колегама, показали су спремност да у најтежим ситуацијама бране безбедност грађана и слободу земље.“

ПУ у Нишу, поред нових станица и испостава, добиће и појачање у људству

„Хоћемо да попунимо сва недостајућа радна места. Да покажемо да полиција о  овом великом граду води рачуна и да нам је јако важно да се грађани Ниша осећају безбедно.“

Акција ДСС-а срамота за оне који је спроводе

„Сада су најхрабрији на речима они који су нас у војном смислу разарали и који када је требало нису предузели ништа."

Никада не смемо заборавити на жртву хероја који су дали своје животе да би Србија била слободна

„Стражевица је била једна од првих мета НАТО агресије на нашу земљу. Поносно је стајала као отпор и пркос сваком агресору. Србија је у последњих неколико година коначно на прави начин почела да се обраћа својим херојима. Данас Србију није срамота да се подсети на оне који су се за њу борили и то никада не смемо да заборавимо“.

Нећемо толерисати нападе на полицајце и новинаре

Било ми је важно да пошаљемо поруку да нису дозвољени напади на полицајце, новинаре или угрожавање живота и безбедности дугих људи."

Предложићу Влади Републике Србије измене Закона о безбедности саобраћаја

"Изменама Закона које ћу предложити укинућемо одлуку о пререгистрацији трактора и пољопривредних машина, јер не желимо да пољопривредне произвођаче излажемо додатним трошковима."

Лидери СзС све што раде – раде због својих фотеља

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да лидери СзС све што раде - раде због својих фотеља, као и због тога што су забринути због истрага о финансијским малверзацијама, па и оним у РТС.