Навигација

Док сам у МУП, борићу се за ред и мир

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је данас да ће се, док је на челу Министарства унутрашњих послова борити за ред и мир, јер грађани то очекују од полиције и за то је плаћају.

Испитаћемо случај возила без таблица у Лучанима

Министар унутрашњих послова изјавио је данас, поводом фотографија на којима се види да су у Лучанима била возила без регистарских таблица, да ће дати налог да се све испита и додао да је у вези са тим МУП добио само једну пријаву.

С Вучићем о оставци, јер има највећу подршку

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је после инцидента у полицијској станици у Лучанима о оставци разговарао са председником Србије Александром Вучићем, јер је он лидер СНС, странке која је добила највећу подршку на изборима и захваљујући чијој вољи је формирана влада у којој је министар. 

Наши људи у Лучанима били изложени линчу Обрадовићеве групе

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да су сви у полицијској станици у Лучанима у дану локалних избора у тој општини били изложени линчу групе људи која је упала у станицу.

Најоштрије осуђујем насиље и бахато понашање

"Најоштрије осуђујем насиље и бахато понашање и пружам пуну подршку свим колегама који се на частан начин боре за поштовање закона и кажњавање насилника."

Приштина суштински не жели преговоре

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић оценио је јутрос да јучерашње усвајање у косовској скупштини резолуције о преговорима с Београдом показује да Приштина суштински не жели преговоре.

МУП изузетно цени пожртвованост припадника полиције

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике саобраћајне полиције који, и у тешким временским условима, брину о безбедности учесника у саобраћају.

Припадници Жандармерије спремни су да изврше све задатке

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике Жандармерије у бази у Липовици где се уверио у њихову борбену готовост и спремност.