Навигација

Ми смо странка која поштује законе

Министар унутрашњих послова и члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић каже да та странка охрабрује државне органе да никога не посматрају кроз партијску припадност, већ само да ли се понашају у складу са законом.

За решењем косовског проблема се још трага

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да председник Србије Александар Вучић ужива апсолутну подршку и Српске напредне странке и Владе за решавање косовског проблема.

Хвала вам пуно што сте на најбољи могући начин представили Србију

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић примио је чланове репрезентације Србије која је освојила треће место на европском такмичењу „Шта знаш о саобраћају“, а на коме су се надметали ученици основних школа.


Стефановић и Спасовски о даљем унапређењу сарадње у области борбе против организованог криминала

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је у Београду са министром унутрашњих послова Македоније Оливером Спасовским о даљем унапређењу сарадње у области борбе против организованог криминала, као и о тренутној безбедносној ситуацији у региону.

Mорамо показати да смо достојни поверења грађана и Србије и Црне Горе

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са министром унутрашњих послова Црне Горе Мевлудином Нухоџићем о доброј сарадњи између полиција двеју земаља, која је последњих месеци крунисана добрим оперативним активностима заједничких тимова.

На превенцији и борби против високотехнолошког криминала мора се радити системски и у партнерству са одговорним субјектима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас на отварању Конференције о високотехнолошком криминалу и информационој безбедности „Повежи се сигурно!“ да се на превенцији и борби против свих облика овог вида криминала и унапређењу информационе безбедности свих грађана, мора радити системски и у партнерству са свим одговорним субјектима у јавном и приватном сектору.

Висок ниво сарадње полиција Србије и Мађарске

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са министром унутрашњих послова Мађарске Шандором Пинтером о унапређењу сарадње полиција двеју земаља, посебно у области борбе против трговине наркотицима.

Стефановић и Аврамопулос потписали споразум између РС и ЕУ

Потпредседник Владе Републике Србије и министaр унутрашњих послова др Небојша Стефановић и европски комесар за унутрашња питања и миграције Димитрис Аврамопулос парафирали су споразум између Републике Србије и Европске уније о акцијама које спроводи Европска агенција за граничну и обaлску стражу у Републици Србији.