Навигација

Србија ће наставити са улагањем у опремање специјалних јединица полиције и војске

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас да ће Србија како би била у корак са светом наставити са даљим улагањем у опремање специјалних јединица полиције и војскe, као и разменом искустава са најелитнијим јединицама из других земаља. 

Закон о несталим бебама први корак

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да је Предлог закона о утврђивању чињеница о статусу новорођене деце за коју се сумња да су нестала у породилиштима у Србији први корак у решавању тог проблема.

Циљ закона- истина о несталим бебама

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је циљ Предлога закона о утврђивању чињеница о статусу новорођене деце за коју се сумња да су нестала из породилишта у Србији да се утврди истина и да се на неки начин помогне породицама да добију одговоре на питања која постављају деценијама.

Припадници МУП-а улажу велике напоре у подизање нивоа безбедности деце

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је да припадници Министарства унутрашњих послова улажу велике напоре у подизање нивоа безбедности деце и да захваљујући томе у Србији имамо драстично смањење стопе криминалитета у зонама школа.

Ниједна истрага о крађи беба неће бити обустављена

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је за Танјуг да су МУП и Министарство правде данас усагласили став по којем ће, како сматрају, тужилаштва моћи да наставе са гоњењем осумњичених за потенцијалну крађу деце, јер како су оценили, реч је о кривичном делу које није свршено.

Пореска стопа за нелегално стечену имовину 75 одсто

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да се Предлог закона о утврђивању порекла имовине и посебном порезу бави имовином за коју физичко лице не може да докаже да је стекло на законит начин.

Најважније је да прво буде истражена имовина политичара и чланова Владе Србије

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас у парламенту, где је у току расправа о Предлогу закона о утврђивању пореклу имовине и посебном порезу, да је најважније да прво буде истражена имовина политичара и чланова Владе Србије.

Стефанновић и Чен Бо о сарадњи две државе у области унутрашњих послова

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се данас са Чен Бо, амбасадором Народне Републике Кине, са којом је разговарао о сарадњи две државе у области унутрашњих послова, али и о актуелној ситуацији у вези корона вирусa.