Навигација

Стефановић и Боцан-Харченко о наставку сарадње Србије и Руске Федерације у области ванредних ситуација

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком о наставку сарадње двеју земаља у области ванредних ситуација. 

Стефановић и Ло Кашо о сарадњи Србије и Италије у области унутрашњих послова и европском путу Србије

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Републике Италије Карлом Ло Кашом о сарадњи две земље у области унутрашњих послова и европском путу Србије.

Од 15. децембра до 15. јануара граничне полиције Србије и Мађарске примењиваће тзв. систем минимума граничне контроле

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министар унутрашњих послова Мађарске Шандор Пинтер договорили су се да од 15. децембра до 15. јануара граничне полиције Србије и Мађарске примењују такозвани систем минимума граничне контроле, како би путницима био максимално олакшан и убрзан прелаз преко граничних прелаза. 

Чланство Србије у ЕУ је питање за Европу, а не за САД

Стратешки циљ Србије је чланство у ЕУ и ка томе се иде, а да ли ће се наша земља придружити је питање за ЕУ, а не за Америку, изјавио је вечерас потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Држава ће наставити интензивна улагања у инфраструктуру и безбедност у Ивањици

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас у Ивањици да ће држава наставити интензивна улагања у инфраструктуру и безбедност у овој општини.

О резултатима и условима рада са начелником и полицијским службеницима у ПС Гуча

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је у Гучи да од полиције очекује још снажнију борбу против наркотрафикинга, што је један од приоритета Министарства унутрашњих послова.

Стање безбедности у Горњем Милановцу је добро

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас у Горњем Милановцу да је ова општина пример доброг рада јер је постигла висок ниво запослености и истакао да ће држава наставити даља улагања у полицију, као и капиталне инвестиције, како би осигурала грађанима безбедност и бољи живот.

Стефановић обишао Полицијску управу у Чачку

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је да је број кривичних дела која изврше малолетници у порасту и да ће у циљу решења овог проблема Министарство унутрашњих послова предложити Министарству правде да се размотри пооштравање казнене политике.