Навигација

Хвала вам, драги грађани Србије, на изузетној дисциплини и одговорности коју показујете

Хвала вам, драги грађани Србије, на изузетној дисциплини и одговорности коју показујете. Хвала вам што сте код куће. Победићемо заједно!‬

Хвала припадницима полиције на огромном пожртвовању и залагању које показују претходних недеља

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас један од пунктова у Београду, на коме полицијски службеници контролишу поштовање забране кретања, и захвалио се припадницима полиције на огромном пожртвовању и залагању које показују претходних недеља.

Контрола самоизолације је огроман посао, дневно морамо да позовемо 100.000 људи

Полиција је брзо одговорила изазовима ванредних мера, а контрола изолације нам је најтежа, с тим се нисмо сретали, каже министар Небојша Стефановић.

Ноћас око 150 људи прекршило полицијски час

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је претходне ноћи мали број грађана кршио полицијски час, њих око 150 на територији целе Србије.

Данас су више него икада потребни јединство и солидарност у борби против корона вируса

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је да су данас више него икада потребни јединство и солидарност у борби против новог корона вируса, за који је рекао да је "противник који не познаје политичке боје и разлике, који је непријатељ свих" и који је однео десетине хиљада живота у свету.

МУП води рачуна о мерама заштите за људе из полиције који су свакодневно на терену

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да је од коронавируса преминуо Радован Тијанић, који је прва жртва овог вируса у редовима МУП-а.

Стефановић открио у којим градовима се највише кршила забрана кретања

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је рекао да су грађани током викенда полицијски час у највећој мери поштовали у Јагoдини, Пријепољу, Врању, Краљеву и Сомбору.

Полиција се добро организовала од почетка епидемије корона вируса

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је 31 припадник МУП-а заражен новим вирусом корона, док је око 900 у самоизолацији.