Навигација

Ђилас и даље поручује да за њега закон не важи

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић осудио је данас изјаву Драгана Ђиласа да неће платити судску казну, ако га суд осуди, и оценио да лидер Странке слободе и правде тиме поручује да за њега закон не важи.

Стефановић посетио породицу припадника МУП-а Мирослава Дрманића, који је отац петоро деце

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић посетио је данас, уочи почетка школске године, породицу припадника МУП-а Мирослава Дрманића, који је отац петоро деце.

Важно је да као друштво радимо на подизању свести о опасностима употребе наркотика

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас, поводом Међународног дана свесности о предозирању дрогом, да је важно да као друштво радимо на подизању свести, првенствено код деце и младих, о опасностима употребе наркотика.

Лажне сузе Ђиласа најнижи облик политиканства

Министар унутрашњих послова и члан Председништва СНС Небојша Стефановић изјавио је данас да председник Странке слободе и правде Драган Ђилас злоупотребљава разговоре сопствене деце с њиховом мајком, оценивши да то представља најнижи облик политиканства.

Напади на Вучића, Владу и СНС једина мантра Обрадовића, Ђиласа и Јеремића

Члан Председништва Српске напредне странке, Небојша Стефановић, рекао је да не би говорио истину када би рекао да је очекивао да ће Обрадовић, Ђилас, Јеремић и остали из те коалиције, и у данашњим реаговањима, рећи било коју реч која би подразумевала неки програм везан за економију, програм везан за победу корона вируса или решења које доприносе расплету тешке ситуације, у коју су сами увели Србију у претходним годинама, у вези са Kосовом и Метохијом.

МУП је једна велика породица која ће бити ослонац у одрастању и животу деци страдалих припадника

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас да ће МУП увек бити уз породице погинулих и тешко рањених припадника полиције.

Отворен гранични прелаз између Малог Зворника и Зворника

Вечерас је поново почео да ради гранични прелаз између Малог Зворника и Зворника, отварањем чувеног пешачког моста краља Александра Првог Kарађорђевића, после реконструкције која је трајала годину дана.

Стефановић присуствовао снимању часа на тему безбедног коришћења интернета и друштвених мрежа

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас да је поносан на озбиљан и одговоран рад полицијских службеника, предавача на предмету Основи безбедности деце у основним школама, који не жале да уложе своју енергију да би наша деца била сигурна.