Навигација

Министар Стефановић обишао Музеј победе у Москви

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас Музеј победе у Москви посвећен победи над фашизмом у Великом отаџбинском рату.

Министар Стефановић: Хвала вам што тако успешно браните боје Србије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић рекао је да је на војном полигону „Берановац“ у Краљеву све спремно за данашњи финиш међународног такмичења војних полиција „Чувар реда“. 

Састанак министра Стефановића са помоћником генералног секретара Уједињених нација Јенчом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са помоћником генералног секретара Уједињених нација за европска, централноазијска и америчка питања у управама за политичка и питања изградње мира и мултинационалних операција Мирославом Јенчом

Отворена ковид болница у Новом Саду

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас отварању ковид болницe у новосадском насељу Мишелук, којa je изграђена за свега четири месеца.

Министар Стефановић обишао учеснике такмичења „Чувар реда“, Војска Србије и даље води

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас трећој фази такмичења „Чувар реда“ на краљевачком полигону „Берановац“, где се припадници војних полиција Катара, Кипра, Ирана, Казахстана, Русије и Србије надмећу за медаље у овој дисциплини Међународних војних игара.

Честитка министра Стефановића поводом Дана кадровске службе

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом 1. септембра - Дана кадровске службе честитку.

Промовисани резервни официри генерације „Март 2021“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас свечаности поводом завршетка војно стручног оспособљавања слушалаца за резервне официре генерације „Март 2021" и њиховог промовисања у чин резервног потпоручника Војске Србије.

Састанак министра Стефановића са заменицом министра одбране Руске Федерације Шевцовом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са заменицом министра одбране Руске Федерације Татјаном Шевцовом која борави у првој званичној посети Републици Србији.