Навигација

Најоштрије осуђујем претње упућене председнику Вучићу

Уверен сам да ће службе безбедности предузети све мере из своје надлежности да у најкраћем могућем року приведу правди лице које је претило председнику Вучићу.

Боримо се да јачамо нашу земљу, да градимо путеве и болнице, јачамо нашу војску

Ја СНС волим искрено и из срца. Био сам један од оснивача странке, борио сам се за њу и када смо били у дубокој опозицији и када смо дошли на власт.

Снагом Војске гарантујемо слободу и независност

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић изјавио је, приликом обиласка радова на изградњи ковид болнице у Новом Саду, да Србија води политику мира и добросуседских односа која значи стабиност у нашем региону, као што је то председник Вучић много пута и истакао.

Вакцинисано више од 20.000 припадника система одбране

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић рекао је, одговарајући на питања новинара приликом обиласка радова на изградњи ковид болнице у Новом Саду, да је око 20.000 припадника система одбране вакцинисано првом дозом, док је око 14.000 у потпуности имунизовано.

Министар Стефановић обишао радове на изградњи ковид болнице код Новог Сада

Током обиласка, министар Стефановић, на месту где је пре само нешто више од месец дана положен камен темељац за нову болницу, разговарао је са радницима и извођачима радова и имао прилику да се увери да се радови одвијају успешно.

Министар Стефановић присуствовао концерту Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички”

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је вечерас концерту Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички”, који је одржан у Великој дворани Коларчеве задужбине.

Славни српски преци, несаломиви ратници челичне воље и данас су инспирација и достојан узор

На данашњи дан, 31. маја, сећамо се славног боја на Чегру и јуначке жртве војводе Стевана Синђелића.

Министар Стефановић на промоцији нових подофицира РВ и ПВО

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас у Дому Гарде промоцији 89 нових подофицира Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране.