Навигација

Стефановић се захвалио представницима посматрачке мисије ОДИХР што су пратили изборни процес

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са представницима посматрачке мисије ОДИХР о изборима који су одржани у Републици Србији и том приликом им се захвалио што су пратили цео изборни процес.

Стефановић обишао припаднике МУП-а који у Осечини помажу грађанима чије су куће угрожене услед поплава

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је припаднике Министарства унутрашњих послова који у Осечини помажу грађанима чије су куће угрожене услед поплава.

Држава је уз становништво у свим општинама угроженим поплавама

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, приликом обиласка Љубовије, да је држава уз становништво у свим општинама угроженим поплавама, да ће се борити и да их неће оставити на цедилу.

Стефановић упутио додатне снаге МУП-а у Осечину

Министар полиције Небојша Стефановић упутио је додатне снаге Сектора за ванредне ситуације МУП-а и припаднике жандармерије у општину Осечина, како би помогли грађанима чије су куће угрожене услед изливања реке Јадар.

Хвала Београђанима, СНС ће оправдати поверење

Председник Градског одбора Београд СНС Небојша Стефановић захвалио је грађанима Београда што су, како је навео, у већем броју гласали за СНС и што су на изборима одржаним у недељу пружили подршку политици економског развоја и стварања боље будућности.

Стефановић и Лавров потписали су Споразум о сарадњи у борби против тероризма

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министар спољних послова Руске Федерације Сергеј Лавров потписали су данас Споразум између Владе Републике Србије и Владе Руске Федерације о сарадњи у борби против тероризма.

Србија има капацитете да улаже у туризам и ствара нове туристичке дестинације

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас да Србија, захваљујући доброј економској политици која је вођена претходних година, данас има капацитете да улаже у туризам и ствара нове туристичке дестинације, попут језера у београдском насељу Ресник.

Развој пољопривреде један од приоритета

„Урадили смо пуно тога у последњих неколико година, али још доста посла је пред нама. План нам је да подстакнемо и већу пољопривредну производњу, али и да се лакше пласирају производи пољопривредника. Један од начина је, рецимо, и отварање продавнице хране домаће радиности у Београду“, поручио је Стефановић.