Навигација

Састанак министра Стефановића са амбасадорком Румуније Давидоу

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са новоименованом амбасадорком Румуније у Републици Србији Силвиом Давидоу.

Састанак министра Стефановића са амбасадором САД Годфријем и изаслаником одбране САД пуковником Шејом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором САД у Београду Ентони Годфријем и новим изаслаником одбране САД у Београду пуковником Кори Шејом.

Настављамо са инвестицијама у домаћу памет и домаћу индустрију

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас потписивању уговора Министарства одбране са предузећем „Југоимпорт-СДПР“ за набавку оклопних борбених возила 8x8 „Лазар 3“.

Онај ко изабере да буде војник заслужује посебно поштовање

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас свечаности полагања заклетве војника на добровољном служењу војног рока генерације „март 2021“ у касарни „Војвода Петар Бојовић“ у Лесковцу.

Састанак министра Стефановића са амбасадорком Кине Чен Бо

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадорком Народне Републике Кине у Београду Чен Бо.

Наставићемо да решавамо стамбена питања припадника Министарства одбране и Војске Србије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић уручио је данас кључеве од станoва активним и пензионисаним припадницима Министарства одбране и Војске Србије, као и удовицама преминулих припадника, у Великој ратној сали Старог Генералштаба.

Честитка министра Стефановића поводом Дана Војне академије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом 18. марта – Дана Војне академије честитку.

Министар Стефановић: Поносни смо на успех Јоване Прековић

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са Јованом Прековић, припадницом Спортске јединице Министарства одбране, која је актуелни светски шампион у каратеу.