Навигација

Данас на суду победила истина, а изгубила лаж

Дуже од годину дана борим се само истином против бруталних лажи да сам кршећи закон тражио да се криминалцу врати одузети блиндирани аутомобил. Успео сам у тој борби, јер је оптужени за то кривично дело, некадашњи заменик начелника СБПОК-а Горан Папић, данас коначно у суочавању са мном и гледајући ме у очи, рекао суду да му никада нисам помињао никакав ауто, нити да сам тражио да се врати Марку Миљковићу, сараднику Вељка Беливука.

Министар Стефановић обишао припаднике Прве бригаде у Бачкој Тополи

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике јединица Прве бригаде Копнене војске у Бачкој Тополи. Он се захвалио припадницима на њиховом огромном раду и посвећености и истакао да ћемо се у наредном периоду трудити да ове јединице опремимо и новим наоружањем, од “корнета” до оклопних транспортера типа “лазар” и “милош”.

Честитке министра одбране поводом Курбан-бајрама

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом Курбан-бајрама припадницима Министарства одбране и Војске Србије исламске вероисповести честитку.

Без јаке војске увек сте могућа мета

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић поручио је данас на свечаности поводом завршетка школовања полазника 68. класе Командно-штабног усавршавања да је чврста, јака војска, добро опремљена и образована, најбољи гарант да се у нашој земљи више никада неће ратовати.

Састанак министра Стефановића и министарке Атанасковић са представницима oдбрамбене индустрије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и министарка привреде Анђелка Атанасковић састали су се данас са руководством фабрика одбрамбене индустрије и представницима Самосталних синдиката металаца Србије.

Састанак министра Стефановића са премијером Демократске Републике Сао Томе и Принсипе

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са председником Владе Демократске Републике Сао Томе и Принсипе Жоржом Бом Жезусом, који борави у званичној посети Републици Србији.

Отворен објекат 2 Државног дата центра у Крагујевцу

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас пуштању у пробни рад објекта 2 Државног дата центра у Крагујевцу који је свечано отворила председница Владе Ана Брнабић, а који је намењен за смештај опреме и података Министарства одбране и Војске Србије, Министарства унутрашњих послова и Безбедносно-информативне агенције.

Буди војник, ти то можеш!

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић позвао је данас младе да се пријаве за добровољно служење војног рока. „Будите понос своје земље, дика своје породице и свог места, пријаве за септембарску генерацију су отворене! Буди војник, ти то можеш!”,