Навигација

Моника пронађена, потрага неће стати док не буде пронађен Нинослав Јовановић

Моника Каримановић, отета девојчица (12) која је данас после подне пронађена у селу Пасјача, примљена је у Клинички центар у Нишу, рекао је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и додао да потрага неће стати док не буде пронађен Нинослав Јовановић који ју је отео пре девет дана.

2019. годину обележио огроман рад свих припадника МУП-а и рекордна заплена више од 7,2 тоне наркотика

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас да су 2019. годину обележили огроман рад свих припадника МУП-а и рекордна заплена више од 7,2 тоне наркотика.

Разматра се пројекат да се део приватних компанија за обезбеђење укључи у посао обезбеђивања објеката МУП-а

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да се разматра пилот пројекат, у оквиру којег би лиценцирани радници фирми за приватно обезбеђење, у складу са законом, били ангажовани на пословнима физичког обезбеђења објеката МУП, уместо припадника МУП-а, тамо где је то могуће.

Нећемо стати док не нађемо Монику, то је приоритет

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поручио је данас да полиција интензивно трага за девојчицом Моником Каримановић, коју је, како се сумња, отео Нинослав Јовановић, „Малчански берберин“, те да је у ту акцију укључено 470 полицајаца и да полиција неће стати док не пронађе девојчицу.

МУП у 2019. години подмлађен са 1.309 нових полицајаца и 326 ватрогасаца-спасилаца

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је ватрогасцима-спасиоцима и полицијским службеницима, који су данас примљени у радни однос у МУП, да очекује од њих да оправдају поверење које им је Република Србија указала и увек буду на услузи грађанима. 

Положен камен темељац за здравствену станицу у Борчи

Стефановић је истакао да је ово значајан пројекат и додао да је важно да ова здравствена станица буде најбољег квалитета и задовољи потребе грађана.

Задовољан сам што видим осмехе на лицу малишана када угледају полицајце и ватрогасце

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас, у ОШ „Стеван Синђелић“ на Звездари, дружењу ђака првака са полицијским службеницима, предавачима на предмету Основи безбедности деце.

МУП ће наставити да помаже џудо клуб „Жандармерија“ како би могли да остварују још боље резултате у будућности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас џудо клуб „Жандармерија“, где је присуствовао тренингу најмлађих чланова клуба.