Навигација

Видео-надзором ћe бити покривена свака важнија улица и пролаз

У Београду ће, у наредне две године, на 800 локација бити постављено око 1.000 видео-камера, чиме ће се смањити број извршења кривичних дела, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Стопа криминалитета у Србији значајно опада сваке године

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић је изјавио данас да је велики број ухапшених у недавној акцији полиције, нажалост, пуштен на слободу и да су за то одговорни правосудни органи.

Електронске услуге које МУП пружа на порталу еУправе најпопуларније међу грађанима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић најавио је да ће од средине ове године грађанима, након што електронски поднесу захтев за продужење возачке дозволе, оне бити достављане на кућну адресу.

Хвала Бразилу на принципијелном ставу о територијалном интегритету Србије

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић примио је у опроштајну посету амбасадорку Бразила Изабелу Кристину де Азeведо Хејверт, са којом је разговарао о досадашњој сарадњи две земље.

Случај објекта на Копаонику биће брзо решен

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да мисли да ће случај са бесправним објектом на Копаонику брзо бити решен.

У току је истрага у вези са разбијеним аутомобилом посланика

"У току је истрага у вези са разбијеним аутомобилом посланика СНС Србислава Филиповића и додао да ће уколико буде елемената кривичног дела обавестити надлежно тужилаштво."

Грађани нису склони бојкоту избора

"Није донета никаква одлука о ванредним парламентарним изборима, а да опозиција која најављује бојкот има своје политичке мотиве, међутим, иако, како каже, грађани, како се показало, не прате тај тренд неизласка на изборе."

Хапшење Симоновића је доказ да нико није заштићен

"Хапшење Драгољуба Симоновића, председника општине Гроцка и члана Главног одбора Српске напредне странке, доказ је да у Србији не постоји нико ко може да се извуче с криминалом."