Навигација

Ускоро измена три закона који ће побољшати изборни процес

На следећој седници Владе Србије наћи ће се измене Закона о финансирању политичких активности, Закона о јавним предузећима и Закона о Агенцији за борбу против корупције, најавили су данас премијерка Ана Брнабић и потпредседник Владе Небојша Стефановић.

Вучић и Стефановић са ноћном патролом саобраћајне полиције

Председник Србије Александар Вучић обишао је ноћас, заједно с потпредседником Владе и министром унутрашњих послова Небојшом Стефановићем припаднике саобраћајне полиције у ноћној патроли у Београду.

Незапосленост у Владичином Хану двоструко смањена у претходном периоду

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас да ће даље инвестиције у Пчињски округ бити један од приоритета државе и да се разматра могућност да се следеће године отпочне са изградњом нове полицијске и ватрогасне станице у Владичином Хану. 

Изградња новог Регионалног центра за ванредне ситуације у Врању би требало да буде завршен до 2021. године

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас радове на изградњи новог Регионалног центра за ванредне ситуације у Врању који би требало да буде завршен до 2021. године. 

Стефановић са полицијским службеницима о безбедности у Трговишту

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас Полицијску станицу Трговиште, где је са полицијским службеницима разговарао о стању безбедности у овоме месту и условима њиховог рада.

Држава ће наставити да инвестира у сектор безбедности у Пчињском округу

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас у Врању да ће држава наставити да инвестира у сектор безбедности у Пчињском округу, али и у економију и инфраструктурне пројекте. 

Сарадња полиција Србије и Француске једна од најинтензивнијих

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и новоименовани амбасадор Републике Француске Жан Луј Фалкони разговарали су данас у Београду о досадашњој сарадњи и унапређењу односа у области унутрашњих послова.

СзС тражи алиби за чињеницу да их народ неће

Члан Председништва СНС, Небојша Стефановић, поручио је данас да причом о наводно нерегуларним изборним условима и најавама бојкота избора представници СзС једино покушавају да пронађу алиби за опште познату чињеницу да их народ неће.