Навигација

Ниски напади на Вучића иза којих стоји Ђилас

Ниски и простачки напади на председника Александра Вучића које последњих недеља можемо приметити у делу медија, чији је власник или их индиректно финансира Драган Ђилас, јасно показују сав примитивизам, не само Драгана Ђиласа, већ и људи који публикују овакву врсту непристојних и нецивилизацијски изјава, а нарочито прецизно говори о онима који их директно изговарају.

Нова борбена возила и наоружање за Војску Србије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас потписивању уговора између Министарства одбране и предузећа „Застава оружје“ и „Застава ТЕРВО“ из Крагујевца за набавку војне опреме и наоружања за потребе Војске Србије.

Полагање војничке заклетве у касарнама у Ваљеву, Сомбору и Лесковцу

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас свечаности полагања заклетве војника на добровољном служењу војног рока генерације „децембар 2020“ и кандидата из грађанства за курс подофицира Ратног ваздухопловства и ПВО у касарни „Војвода Живојин Мишић“ у Ваљеву.

Отворена изложба „Концентрациони логор Јасеновац 1941–1945. године” у Дому Војске Србије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић поручио је данас, приликом отварања мултимедијалне изложбе „Концентрациони логор Јасеновац 1941–1945. године” у Великој галерији Дома Војске Србије у Београду, да не смемо да дозволимо да смрт и страдања на стотине хиљада Срба, Јевреја, Рома и другог становништва у овом логору смрти буду релативизовани и да се потискују у заборав.

Стефановић са министарком привреде Атанацковић о сарадњи два министарства у области наменске индустрије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са министарком привреде Анђелком Атанацковић, са којом је разговарао о сарадњи два министарства у области наменске индустрије.

Нових 27 возила за логистику Војске Србије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас примопредаји 27 нових неборбених возила за Војску Србије у касарни "Народни херој Стевица Јовановић" у Панчеву.

Војницима додатно повећање плата 10 одсто

Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је вечерас да ће војницима следеће године бити повећане плате за 10 одсто, поред повећања од пет одсто које ће добити и цео јавни сектор.

Састанак министра Стефановића са министром одбране Италије Гверинијем

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са министром одбране Републике Италије Лоренцом Гверинијем у згради Старог Генералштаба, а двојица министара су оценила да је сарадња двеју земаља већ достигла ниво стратешког партнерства.