Навигација

Наставићемо да едукујемо најмлађе како да буду што безбеднији и сигурнији у саобраћају

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић истакао је данас ће Министарство унутрашњих послова у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја и школама наставити да едукује најмлађе како да буду што безбеднији и сигурнији у саобраћају.

Добра сарадња српске и аустријске полиције

Министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са новоименованим амбасадором Републике Аустрије у Републици Србији Николаусом Лутеротијем о досадашњој, како су оценили, доброј сарадњи српске и аустријске полиције

Стефановић и Бартман разговарали о наставку сарадње у области ванредних ситуација

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са делегацијом Национале гарде Охаја, коју је предводио мајор-генерал Марк Бартман, о наставку сарадње у области ванредних ситуација.


Недопустиво је да било ко напада полицајце који раде свој посао у складу са законом

Најоштрије осуђујем напад на полицајце који се догодио у општини Врбас, а који су извршили политичар Народне странке и њен повереник за Војводину Борислав Новаковић и група лица коју је предводио."

Србија настоји да на све легитимне начине спречи приступање КиМ у ИНТЕРПОЛ

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић истиче да су притисци западних земаља да се Косово прими у ИНТЕРПОЛ велики, иако не постоје правне основе за његово чланство у овој организацији. Србија настоји да на све могуће, легитимне начине спречи приступање и досад је упутила неколико сета документације са аргументацијом.

Српска полиција пету годину заредом међу десет најбољих чланица ИНТЕРПОЛА

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и председник Међународне организације криминалистичке полиције ИНТЕРПОЛ Менг Хонгвеј, истакли су данас у Београду да је српска полиција већ пету годину заредом међу десет најбољих чланица ИНТЕРПОЛА.

Србија посвећена борби против прања новца и финансирања тероризма

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је на скупу у Београду на којем је представљен стратешки документ „Процена ризика од прања новца и процена ризика од финансирања тероризма“, да је Србија посвећена борби против прања новца и финансирања тероризма и да је у ту борбу спремна да укључи целокупан државни апарат и приватни сектор.

Ово је сигнал Србима да нису добродошли

Посета председника Вучића Космету је сложена у безбедносном смислу, не могу рећи да је његова безбедност непосредно угрожена, али околности су тешке", рекао је Стефановић.