Навигација

Припадници Војске Србије поставили Часни крст на врху Титеровац изнад Милешеве

На врху Титеровац, на обронку планине Златар изнад манастира Милешеве, уз благослов његовог преосвештенства епископа милешевског Атанасија, управо је постављен Часни крст.

Наставак срамне кампање против председника Вучића

„Нажалост, очигледно је да се срамна кампања пласирања разноразних неистина и манипулација, у којој се уопште не бирају средства те се председнику Александру Вучићу удара и на децу, наставља. Тако је и данас извесно удружење, заправо тек један од Ђиласових сателита, пласирало потпуне будалаштине, дајући свој допринос беспризорном стављању мете на леђа Данилу Вучићу.

Министар Стефановић присуствовао вежби Oружаних снага Републике Турске

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који борави у званичној посети Републици Турској, присуствовао је заједно са турским министром националне одбране Хулуси Акаром вежби Оружаних снага Републике Турске на полигону „Генерал Нахит Шенолу" у Полатлију.

Састанак министара Стефановића и Акара у Анкари

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који борави у званичној посети Турској, састао се данас у Анкари са министром националне одбране Републике Турске Хулуси Акаром. Двојица министара разговарала су о сарадњи двеју земаља у области одбране и могућностима њеног даљег унапређења, посебно у војно-војном и војноекономском сегменту.

Министар Стефановић у посети Републици Турској

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који борави у званичној посети Турској, посетио је данас маузолеј оснивача и првог председника Републике Турске Мустафе Кемала Ататурка у Анкари где је положио венце и одао почаст.

Видео туторијали „Војска Србије за децу“

На иницијативу потпредседника Владе и министра одбране др Небојше Стефановића Војнофилмски центар „Застава филм“ Управе за односе са јавношћу израдио је 17 кратких едукативних филмова за децу свих узраста, који ће бити објављени на сајту и налозима на друштвеним мрежама Министарства одбране и Војске Србије.

Министар Стефановић о медијско-политичкој кампањи која се води против њега

 „Медијско-политичка кампања, која се води против мене у последњих неколико месеци, данас је доживела нову димензију, у којој је мета постао и мој мртви отац. И не би ме чудило да долази од оних који су га нападали и док је био жив, али сада су им се придружили и они медији који тврде да су другачији од Ђиласових и да се залажу за неку другачију Србију од оне коју смо наследили 2012. године.

Министар Стефановић посетио компанију „Пнеумо лоџик“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић посетио је данас компанију „Пнеумо Лоџик“ која се бави производњом система за климатизацију и грејање борбених возила из производног програма српске одбрамбене индустрије.