Навигација

Отворено међународно такмичење јединица војне полиције „Чувар реда“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић отворио је вечерас на Тргу српских ратника у Краљеву, међународно такмичење војних полицајаца „Чувар реда”, које се као једна од 34 дисциплине Међународних војних игара, први пут одржава у нашој земљи.

Наши атлетичари заслужују сваку подршку

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је са припадницима Војске Србије који већ годинама постижу значајне резултате на такмичењима у атлетским дисциплинама.

Војска Србије јача за 93 подофицира

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић присуствовали су данас свечаности поводом пријема у професионалну војну службу у својству подофицира и произвођења у чин водника 93 полазника 17. класе Основног курса за подофицире у касарни „Бањица 2“.

Министар Стефановић најоштрије осудио претње деци председника Вучића

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић најоштрије је осудио језиве поруке које су путем друштвене мреже Твитер упућене деци председника Србије Александра Вучића.

Министар Стефановић и амбасадор Боцан-Харченко најавили такмичење „Чувар реда“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и амбасадор Руске Федерације Александар Боцан-Харченко најавили су данас такмичење јединица војне полиције „Чувар реда“, које се у оквиру Међународних војних игара први пут организује у Србији, а које ће бити одржано у Краљеву од 30. августа до 3. септембра. Стефановић и Харченко истакли су да је то још једна од потврда добрих односа наших двеју земаља.

Боровићеве оптужбе бесмислене

Као адвокат, Боривоје Боровић врло добро зна да процес разбијања великих криминалних група није посао за једног човека, па био он и министар унутрашњих послова, већ да је то резултат великог рада, храбрости и упорности припадника полиције и БИА. А пошто је политичар, он то не жели да призна, већ покушава да стекне јефтине поене на медијским трачевима.

Министар Стефановић примио трећу дозу вакцине против корона вируса

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић примио је јутрос трећу дозу вакцине против корона вируса. Он је и овом приликом позвао све припаднике Министарства одбране и Војске Србије, као и све грађане Србије, да се вакцинишу уколико то до сада нису урадили да би се сви што пре вратили нормалном, свакодневном животу у Србији.   

Састанак министра Стефановића са градоначелником Крагујевца

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са градоначелником Крагујевца Николом Дашићем о могућностима унапређења сарадње Министарства одбране и ове локалне самоуправе, а у циљу побољшања услова рада припадника система одбране и даљег развоја града Крагујевца.