Навигација

Припадници бившег режима игнорисали пријаве родитеља беба за које се сумња да су нестаjaле

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да су припадници бившег режима, а данас дела опозиције, игнорисали пријаве родитеља беба за које се сумња да су нестајале, а највише пријава је било 2004, а данас, каже Стефановић, манипулишу том темом.

Србија даје искрену подршку Народној Републици Кини

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је вечерас на Калемегдану, на концерту солидарности намењеном кинеском народу, да Србија даје искрену подршку Народној Републици Кини која је у тешким тренуцима због корона вируса, као и да ће пружити сву потребну помоћ.

Стефановић се састао са министром спољних послова Антигве и Барбуде

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се данас у Београду са Еверлијем Полом Четом Грином, министром спољних послова Антигве и Барбуде.

Стефановић и Лукач о додатним мерама у борби против организованог криминала

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се данас у Београду са министром унутрашњих послова Републике Српске Драганом Лукачем.

Хвала припадницима Сектора унутрашње контроле на преданом раду

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић захвалио се данас припадницима Сектора унутрашње контроле на преданом раду у претходној години и поручио да кључни фокус у њиховом раду у наредном периоду мора бити откривање појединаца који помогну учиниоцима најтежих облика организованог криминала. 

Вучић брине о интересима Србије

Откако Александар Вучић води рачуна овом питању, 17 држава је повукло признање тзв. Косова, а спречили смо и да Приштина уђе у најзначајније међународне институције, иако то нимало није било лако, изјавио је потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Стефановић је поручио полазницима 23. и 24. класе ЦОПО да професија коју су одабрали представља велику част и понос

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас полазницима 23. и 24. класе Центра за основну полицијску обуку да професија коју су одабрали представља велику част и понос, али и обавезу да са грађанима граде однос који ће им показати да на сваког полицајца могу да се ослоне у сваком тренутку.

Стефановић одржао предавање полазницима 63.класе генералштабног усавршавања Школе националне одбране

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић рекао је данас да је Савет за националну безбедност последњих неколико година направио велики искорак и да је добро предвиђао потенцијалне кризе.