Навигација

Министар Стефановић: Војска Србије увек и свуда на располагању нашем народу

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић захвалио се данас припадницима Војске Србије што неуморно чувају Србију и што су, уз своје редовне задатке, увек и свуда на располагању нашем народу.

Министар Стефановић за „Информер“: Војска Србије данас је снажан одвраћајући фактор

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић рекао је, коментаришући у изјави за „Информер“ листу „Глобал фајерпауера“ на којој je Србија рангирана као најјача војна сила у региону.

Министар Стефановић на обуци речних диверзаната батаљона „Грифони“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике 82. чете речних диверзаната Батаљона „Грифони“ 72. бригаде за специјалне операције на ронилачкој обуци у рејону преводнице Кајтасово.

Министар Стефановић обишао артиљеријске јединице у Краљеву опремљене модернизованим средствима

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике јединица Друге бригаде копнене војске које су размештене у касарни „Јован Курсула“ у Краљеву.

Министар Стефановић на аеро скупу „OPEN FLY IN 2022“ у Ћуприји

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас у Ћуприји аероскупу „OPEN FLY IN 2022“, на ком први пут ове године учествује и Војска Србије. Подсећајући да се кроз овакве манифестације популаризује позив пилота, министар Стефановић позвао је младе да се пријаве на наше конкурсе и постану део нашег Ратног ваздухопловства и ПВО.

Наш задатак је да непоколебљиво чувамо Србију

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који је данас присуствовао обележавању Дана речних јединица и Дана Речне флотиле у Новом Саду, поручио је да су наши момци и девојке у сваком тренутку спремни да исплове и да пруже помоћ нашим грађанима како би уживали и били безбедни на рекама, али и да су у сваком тренутку спреми да заштите своју Србију.

Министар Стефановић присуствовао обележавању Дана сећања на страдале и протеране Србе у оружаној акцији „Олуја“

У присуству председника Републике и врховног команданта Војске Србије Александра Вучића вечерас је на новосадском Тргу Слободе обележен Дан сећања на страдале и протеране Србе у оружаној акцији „Олуја“ коју су 1995. године извеле оружане формације Хрватске.

Министар Стефановић поводом 27. годишњице хрватске акције „Олуја“

„И данас ће Хрватска прославити своју „Олују“, акцију у којој је људскост доживела потпуни суноврат, нестала толико да је нема ни у најмањем зрну. Рећи ће да је поносна што је успела да спроведе најбруталније етничко чишћење на простору Европе после Другог светског рата.