Навигација

СВС-у 20 ватрогасно-спасилачких камиона и 60 теренских возила у циљу унапређења услова рада ватрогасаца-спасилаца

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас примопредаји 20 ватрогасно-спасилачких камиона и 60 теренских возила Сектору за ванредне ситуације, које је Министарство унутрашњих послова набавило у циљу унапређења услова рада ватрогасаца-спасилаца.

САЈ ће и даље бити један од стубова безбедности Републике Србије

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас да Србија никада неће изабрати сукобе, никада неће изабрати рат, увек ће тежити миру и стабилности, али то не значи да неће штитити безбедност својих грађана и умеће оштро да одговори свима који мисле да угрозе безбедност било ког човека у нашој земљи.

Стефановић и Поклукар о даљем унапређењу капацитета полиција Србије и Словеније

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Новом Саду са министром унутрашњих послова Републике Словеније Боштјаном Поклукаром о досадашњој сарадњи две државе у области унутрашњих послова, као и даљем унапређењу капацитета полиција две земље.

Споразуми између Србије и Северне Македоније ће омогућити да грађани живе боље и безбедније

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић потписао је у Скопљу са министром унутрашњих послова Републике Северне Македоније Оливером Спасовским Споразум о успостављању заједничког Граничног прелаза Миратовац-Лојане, као и споразуме о сарадњи у области борбе против трговине људима и кријумчарења миграната.

Захваљујући раду саобраћајне полиције смањен број настрадалих на путевима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић рекао је данас да је захваљујући појачаном раду саобраћајне полиције и у овој години смањен број настрадалих на путевима, али да као друштво морамо још много да радимо на повећању свести возача, што показују и резултати акције ТИСПОЛ. 

Председник Републике одређује датум избора

Избори неће бити у марту, а да ли ће бити у априлу или мају, одредиће председник Републике, изјавио је председник комисије за побољшање изборних услова и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Морамо да уважимо све људе који раде у Пошти

Стефановић каже да је Радна група која је водила разговор са представницима Поште постигла добар резултат и за раднике у Пошти и за Владу Србије.

Србија и Немачка имају сјајну сарадњу

Стефановић је, након посете Немачкој, рекао да су српска и немачка полиција у последњих неколико година имале одличне резултате у заједничким акцијама током којих је заплењено више од 300 килограма различитих наркотика и разбијено више организованих криминалних група.