Навигација

Састанак министра Стефановића са амбасадором Републике Кореје Чеом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Републике Кореје Хјонг-Ћан Чеом.

Министар Стефановић позвао младе да се пријаве за војне школе

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић поручио је данас, подсећајући да је овогодишњи конкурс за упис у војне школе отворен до 31. марта, да млади и те како имају будућност у Министарству одбране и Војсци Србије.

Састанак министра Стефановића са представницима „Застава оружја“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са руководством, представницима Надзорног одбора и синдиката крагујевачког предузећа „Застава оружје“.

Састанак министра Стефановића са представницима Војног синдиката Србије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са представницима Војног синдиката Србије.

Министар Стефановић обишао компанију “Орао” у Бијељини

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас, заједно са министром привреде и предузетништва Републике Српске Вјекославом Петричевићем, компанију "Орао" за производњу и ремонт у Бијељини, на крају дводневне посете Републици Српској.

Министар Стефановић обишао предузеће „Космос“ у Бањалуци

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић посетио је данас, у оквиру дводневне посете Републици Српској, предузеће за ремонт радарских, ракетних и рачунарских система "Космос" у Бањалуци.

Министар Стефановић посетио Музеј Републике Српске

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић посетио је данас Музеј Републике Српске у Бањалуци.

Стефановић посетио спомен-собу у оквиру комплекса Центра за обуку МУП-а Републике Српске

Током посете Центру за обуку МУП-а Републике Српске обишао сам и спомен-собу у оквиру комплекса Центра, посвећену погинулим припадницима специјалних јединица полиције Републике Српске.