Навигација

Нове мере, измене закона и расправа о РЕМ-у

Потпредседник Владе и шеф Радне групе за сарадњу са ОЕБС-ом и ОДИХР-ом Небојша Стефановић најавио је данас још један пакет мера за унапређење изборног процеса, иницијативу за измене појединих закона и предлог за парламентарну расправу о РЕМ-у.

Изузетна сарадња министарстава унутрашњих послова Србије и Шпаније

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић упознао је данас новоименованог амбасадора Краљевине Шпаније Раула Бартоломеа Молину са аргументима Србије против поновног разматрања захтева такозваног Косова за пријем у Интерпол.

Награђен припадник Полицијске бригаде

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић новчано је наградио припадника Полицијске бригаде Немању Павловића који је, у тренутку када није био на дужности, голорук савладао разбојника у Младеновцу.

Србија поносна на резултате остварене у области интегрисаног управљања границом

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас да је Србија поносна на резултате остварене у области интегрисаног управљања границом и да реформе граничне полиције имају за циљ повећање безбедности наше државе и грађана, али и достизање стандарда Европске уније (ЕУ) у овој области. 

Усвојићемо још закључака који се тичу унапређења изборних услова

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић најавио је да ће на следећој седници Владе Србије бити усвојено још закључака који се тичу унапређења изборних услова и упозорио да ће се непоштовање закључака третирати као повреда дужности из радног односа.

Стефановић и Маклауд о будућој сарадњи две државе у области унутрашњих послова

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и новоименована амбасадорка Велике Британије Шан Маклауд разговарали су данас о будућој сарадњи две државе у области унутрашњих послова.

Стефановић примио у опроштајну посету амбасадора САД

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић примио је данас у опроштајну посету амбасадора Сједињених Америчких Држава Кајла Скота. 

Ватрогасци-спасиоци су понос и хероји наше земље

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас, поводом 10 година од оснивања Сектора за ванредне ситуације, да су ватрогасци-спасиоци у последњој деценији спасили 25.000 људи и истакао да су они понос и хероји наше земље.