Навигација

Хеликоптерска јединица добила два нова хеликоптера Х-145М

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас да је изузетно поносан што је Хеликоптерска јединица МУП-а добила два нова хеликоптера Х-145М, чиме је почела обнова флоте која није занављана скоро 40 година. 

Заплењено 2,5 тона наркотика, озбиљна борба

„Србија је ушла у озбиљну борбу против наркотрафикинга и до половине ове године заплењено је чак 2,5 тоне наркотика", изјавио је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и додао да ће полиција бити оштра према нарко-дилерима.

Посебан опрез у вожњи током летњих месеци

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић апеловао је данас на возаче да обрате пажњу и посебно буду опрезни у вожњи током летњих месеци када су уједно и највећи ризици за саобраћајне незгоде.

Награда за полицијске службенике ПС Стари град

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић наградио је данас новчано полицијске службенике Полицијске станице Стари град Зорана Вуловића и Стефана Миљковића, који су у среду брзом реакцијом савладали наоружаног мушкарца у Патријаршијском дому и успешно решили талачку ситуацију.  

Србија је спремна да буде део заједничког одговора Европе на мигрантску кризу

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић истакао је у телефонском разговору са потпредседником Владе Републике Италије и министром унутрашњих послова Матеом Салвинијем спремност српске полиције на унапређењe сарадње са италијанским колегама.

Добровољно ватрогаство има будућност у Србији

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, приликом заједничке показне вежбе Ватрогасно-спасилачког батаљона Зрењанин и добровољних ватрогасних друштава из овог града, да добровољно ватрогаство има будућност у Србији.

Жандармерија мора да буде најчвршћи браник наше земље

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, поводом обележавања Дана Жандармерије, да ова јединица мора да буде најчвршћи браник наше земље и када је тероризам, криминал или било који други безбедносни изазов у питању.  

Влада Србије посвећена је изградњи бољег живота за грађане

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, на свечаној седници Скупштине општине Лазаревац, да су људи оно што чини сваку општину, град и земљу и да је Влада Србије посвећена управо изградњи бољег живота за грађане.