Навигација

Поносни смо на вас

Премијерка Ана Брнабић, министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и директор полиције Владимир Ребић, примили су данас припаднике МУП-а који су учествовали у проналаску отетог дечака из Старе Пазове и поручили да у Србији данас нема већих хероја од њих и да ће после њиховог подвига порасти поверење грађана у српску полицију.

Хвала Уједињеном краљевству на подршци коју пружа МУП-у у напорима да ојача своје капацитете

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са високим представником Управе пореза и царине Уједињеног краљевства Велике Британије и Северне Ирске Ендрју Павлинићем о унапређењу сарадње две институције у области борбе против организованог криминала.

Одлични резултати у сузбијању нарко-трафикинга

Полиција је у последњих 20 дана ухапсила 29 осумњичених за нарко-трафикинг и запленила 142 килограма марихуане, 13 килограма амфетамина, 4 килограма хероина, 4.500 таблета екстазија и килограм МДМА дроге, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Ђилас се не одриче сарадника због паљења књиге

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да га забрињава изјава лидера Странке слободе и правде (ССП) Драгана Ђиласа који је данас потврдио да је његов члан странке учествовао у паљењу књиге Горана Весића, али да неће бити избачен из странке.

За отмице деце драконске казне

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је полиција завршила важан део посла у истраживању отмице 13-огодишњег дечака из Старе Пазове, те да је сада даљи поступак на тужилаштву.

Руски „Иљушин“ стиже у Србију током дана

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је на ванредној конференцији за медије да су сви пожари у Пчињском округу локализовани, док су на Старој планини у фази потпуног гашења али да још има џепова захвећних ватром, као и да очекује да руски авион „Иљушин“ током дана стигне у Србију како би био ангажован на гашењу пожара.

Стефановић и Фајон о мерама које је Влада предузела у циљу унапређења изборног процеса

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са Тањом Фајон, председавајућом делегације ЕП у Парламентарном одбору за стабилизацију и придруживање ЕУ-Србија.

Тимским радом решен случај отмице дечака

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић похвалио је вечерас полицију на брзом решавању случаја отмице дечака Петра Митровића из Старе Пазове, као и породицу дечака због тога што је одмах обавестила полицију.