Навигација

Свечани концерт Уметничког ансамбла „Станислав Бинички" поводом Дана Војске Србије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је вечерас свечаном концерту који је Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички”, са гостима, приредио у београдској Комбанк дворани. Вечерашњи концерт био је поклон публици у сусрет Дану Војске Србије, која је у овој богатој музичкој вечери могла да ужива бесплатно.

Фокусирани смо да Војска Србије у наредних 10 година задржи примат у региону

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић истакао је данас, гостујући на РТС, да смо фокусирани да Војска Србије задржи примат у региону, не да би било кога угрозила, већ да би штитили своју земљу, мир и стабилност.

Министар Стефановић позвао све грађане да 30. априла присуствују приказу способности Војске на батајничком аеродрому

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, гостујући у специјалној емисији на РТС-у, позвао је данас грађане да присуствују 30. априла приказу способности Војске Србије на војном аеродрому у Батајници.

Поносан сам на Војску Србије и способности које је приказала на вежби „Ватрени штит 2022“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић поручио је данас, гостујући у специјалној емисији на РТС-у, да је поносан на Војску Србије и оно што је показала на вежби "Ватрени штит 2022" и истакао да јој по способности нема пуно такмаца у региону.

Успешно реализовано испитивање ракете М-19

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић саопштио је да је успешно завршено испитивање домаће ракете М-19 за вишецевне ракетне лансере чији је домет сада преко 40 км.

Министар Стефановић упутио честитку поводом Ускрса по грегоријанском календару

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић упутио је поводом Ускрса честитку свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије, који овај празник славе по грегоријанском календару.

Курти лешинари над сукобом у Украјини

„Изјаве Аљбина Куртија о некаквој војној претњи из Србије одавно нико не може да узме за озбиљно, али он не одустаје. Он лешинари над сукобом у Украјини тражећи у томе разлог да преко реда и на мала врата уђе у чланство НАТО, па када је моментално одбијен, враћа се својој старој тужбалици да страхује од војне снаге Србије.

Пред Србијом највећи испити, најбољи нас води

Један сам од оних који су ушли у озбиљно бављење политиком због Александра Вучића и захваљујући Александру Вучићу. Непроцењива знања о политици, као и о посвећеном и одговорном раду за грађане и Србију, научио сам, као и хиљаде других страначких колега, од Александра Вучића.