Навигација

За наше пензионере хоћемо најбоље услове

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је данас у Лазаревцу да листа „Александар Вучић - За нашу децу“ посебну пажњу посвећује и нашим најстаријим суграђанима.

Само јака и стабилна власт може да гарантује да ће о економским проблемима да размишља сваког дана

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је данас привредницима и пољопривредницима у београдском насељу Лештане да само јака и стабилна власт може да гарантује да ће о економским проблемима да размишља свакога дана, а не једном недељно, месечно или само пред изборе.

Политика СНС-а је политика тимског рада са грађанима на развоју сваког кутка наше земље

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић разговарао је данас, приликом обиласка Вождовца, са грађанима подавалских насеља Пиносава, Кумодраж село, Раковица село и Бели поток.

Политика председника Србије је наставак инвестиција које значе нова радна места, изградњу инфраструктуре и боље плате и пензије

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је данас на Вождовцу да је политика председника Србије Александра Вучића наставак инвестиција које значе нова радна места, изградњу инфраструктуре, али и боље плате и пензије за сваког човека у Србији.

СНС гарантује наставак изградње Вождовца

Председник Градског одбора Београда Српске напредне странке Небојша Стефановић обишао је данас подавалска насеља на општини Вождовац где је разговарао са грађанима, а том приликом поручио је да једино листа „Александар Вучић - За нашу децу“ може да гарантује наставак изградње у тој општини.

Стефановић са пензионерима Звездаре

Председник београдског одбора Српске напредне странке (СНС) Небојша Стефановић изјавио је данас, у разговору с пензионерима у општини Звездара, да председник Србије Александар Вучић ради на стратешком повећању пензија, како би просечна до 2025. године била између 430 и 440 евра.

СНС једнако води рачуна о сваком делу Србије

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је данас у Миријеву да само глас за листу „Александар Вучић - За нашу децу" гарантује наставак рада на великим инфраструктурним пројектима, саопштио је Градски одбор СНС.

СНС и листа „Александар Вучић - За нашу децу ” увек ће бити уз грађане

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић обишао је данас грађане раковичких насеља Миљаковац 3 и Сунчани брег, којима је поручио да ће СНС и листа „Александар Вучић - За нашу децу“ увек бити уз грађане, ослушкивати њихове жеље и потребе, како би они били задовољни.