Навигација

Министар Стефановић посетио Војнотехнички институт

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић поручио је данас, приликом обиласка Војнотехничког института у Београду, да ће држава наставити да улаже у запослене у овој установи, али и да ради на подмлађивању кадра.

Стефановић обишао Универзитет одбране

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић поручио је данас, приликом обиласка Универзитета одбране, да ће држава наставити са улагањима у Универзитет одбране и Војну академију који школују најважнији кадар за Војску Србије и представљају срце нашег система одбране.

Стефановић обишао припаднике војске који раде на опитовању нове ракете ваздух-земља

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике Министарства одбране и Војске Србије на аеродрому "Пуковник-пилот Миленко Павловић" у Батајници који раде на опитовању вођене ракете ваздух-земља ВРВЗ-200 за авион "Орао".

Стефановић обишао касарну „Поднаредник Момчило Гаврић“ у Лозници

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишли су данас реконструисане објекте у касарни “Поднаредник Момчило Гаврић“ у Лозници.

Лажи о Вучићу сваког дана без доказа

Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је да се о председнику Србије Александру Вучићу свакодневно пласирају лажи са циљем дехуманизације и криминализације њега и његове породице и да је нарочито проблематично када такве претње упућују политичари из редова опозиције.

Србија безбедна земља

Сваки човек у Србији може и треба да се осећа безбедно, каже министар одбране Небојша Стефановић и додаје да безбедносне службе раде свој посао.

Стефановић обишао Гарду Војске Србије

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и начелник Генералштаба генерал Милан Мојсиловић обишли су данас Гарду Војске Србије у касарни „Дедиње“ у Београду.

Одржана Седница Бироа за координацију служби безбедности

Шеф Бироа за координацију служби безбедности и министар одбране др Небојша Стефановић поручио је данас, након редовне седнице Бироа која је одржана у згради Председништва Србије, да је безбедносна ситуација у Републици Србији стабилна.