Навигација

Насиље кључни део политике Ђиласа и Обрадовића

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да одлуку о томе да ли ће се неки скуп одржати или не доноси полицијска ПУ за град Београд, а да се многи из Савеза за Србију веома често оглушују о Закон о пријављивању јавних скупова.

У борби против корупције неопходно је заједничко деловање свих државних институција

„Важно је да саме институције, које се боре против корупције, грађанима покажу да су оне пре свега чисте, да су запослени у њима исправни и да могу да буду предводници борбе против корупције“.

Припадници ЈЗО озбиљно раде свој посао

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је Јединицу за обезбеђење одређених личности и објеката (ЈЗО), која данас обележава 16 година постојања.

Стефановићу уручена плакета Одбора за контролу служби безбедности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић примио је данас плакету Одбора за контролу служби безбедности Народне скупштине за изузетан допринос изградњи и јачању капацитета сектора безбедности и цивилне контроле служби безбедности.

Стефановић и Мондолони о конкретним модалитетима сарадње

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Републике Француске Фредериком Мондолонијем о наставку сарадње полиција двеју земаља, пре свега у борби против организованог криминала, тероризма и илегалних миграција. 

Подаци грађана Србије у систему МУП-а заштићени

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас на Дигиталном самиту у Београду да су подаци грађана Србије заштићени, као и да се безбедно чувају у систему МУП-а и истакао да у последњих неколико година није било никаквих „цурења” података или хаковања.

Уз дигитализацију МУП ближи грађанима

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поручио је данас да МУП интензивно развија сервисе који ће грађанима омогућити да још брже, лакше и једноставније остварују своја права.

Ова донација је пример одличне сарадње српске и немачке полиције

„Српска полиција домаћински управља опремом и возилима које Министарство набавља и које добија кроз донације, а који, између осталог, доприносе постизању бољих резултата у борби против организованог криминала, корупције и илегалних миграција.“