Навигација

Представници СзС не желе да разговарају о КиМ, већ их занимају само сопствене фотеље

„Најава дела опозиције да ће бојкотовати седницу парламента о Косову и Метохији показује да они не желе дијалог о томе, односно да се дође до одговора на важна питања, као и да нису били у стању да реше проблеме док су били на власти.“

Будите увек у служби грађана и оправдајте њихово поверење

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић истакао је да је пријем 711 нових припадника само још један корак Министарства унутрашњих послова у јачању људских капацитета.

Стефановић и Кеџи присуствовали су вежби припадника САЈ

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и министар јавне безбедности Народне републике Кине Џао Кеџи присуствовали су данас вежби припадника Специјалне антитерористичке јединице, који су приказали вештине, способности и обученост у борби против тероризма.

Србију и Кину повезује челично пријатељство

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, након састанка са министром јавне безбедности Народне Републике Кине Џао Кеџијем, да Кину и Србију повезује челично пријатељство, као и разумевање и подршка у питањима која су од најзначајних националних интереса.  

Стефановић и Галати о унапређењу сарадње њујоршке полиције и МУП-а

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се у Њујорку, у оквиру званичне посете Сједињеним Америчким Државама, са Томасом Галатијем, шефом обавештајног бироа полиције града Њујорка.

Наша земља је израдила националну процену ризика којом се руководи у спречавању прања новца

Министар Стефановић упознао је америчку подсекретарку са конкретним корацима које је Република Србија предузела у борби против прања новца и финансирања тероризма, истакавши да су у потпуности имплементиране препоруке ФАТФ-а како би наша држава била скинута са „сиве листе“ ове организације.

Српска полиција поуздан партнер у борби против организованог криминала

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић, у оквиру званичне посете Сједињеним Америчким Државама, разговарао је у Вашингтону са замеником помоћника секретара Међународног бироа за наркотике и спровођење закона Јорганом Ендрјусом о даљем унапређењу сарадње у области борбе против наркотрафикинга.

Стефановић са Палмером и Ератом о већој безбедности грађана Србије у САД

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је у Вашингтону, на одвојеним састанцима, са замеником помоћника државног секретара за европска и евроазијска питања у Стејт департменту Метјуом Палмером и замеником главног директора за европске послове у Националном савету за безбедност Сједињених Америчких Држава Џоном Ератом.