Навигација

Србија је посвећена борби против прања новца и финансирања тероризма

Министар Стефановић је током разговора са Сејлсом, у оквиру званичне посете Сједињеним Америчким Државама, истакао да је тероризам глобални проблем са којим се можемо изборити једино заједничком сарадњом.

САД придају значај сарадњи са Србијом по питању унапређења безбедности обе државе

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се у Вашингтону са сенатором Роном Џонсоном кога је упознао са тренутном безбедносном ситуацијом у нашој земљи и региону.

Суштина посете САД је разговор о свим безбедносним темама које су важне за Србију

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да у Сједињеним Америчким Државама разговара о свим безбедносним темама које су важне за Србију, грађане Србије и стратешко партнерство.

Србија је поуздан међународни партнер у борби против свих видова криминала

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се у Вашингтону, у оквиру посете Сједињеним Америчким Државама, са директором Федералног истражног бироа (ФБИ) Кристофером Врејом.   

Заједничка сарадња и бржа размена информација може допринети већој безбедности Србије и САД

Министар Стефановић је, током састанка са државним секретаром Мекалиненом, истакао заинтересованост за унапређење полицијске сарадње, посебно у области ирегуларних миграција и тероризма.

Заједничка борба против наркотрафикинга допринеће остваривању конкретних резултата

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се у Вашингтону, у оквиру вишедневне посете Сједињеним Америчким Државама, са представницима Управе за борбу против дрога (ДЕА).

СзС нема политику нити предлог за неко решење

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да не разуме зашто поједине присталице СзС имају потребу да уништавају имовину грађана Србије или да некога нападну.

У Нишу слика успешне Србије која никога не угрожава

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да је у Нишу приказана слика успешне Србије која има јаку економију, која је способна да штити своје грађане, која неће бити агресор, али неће дозволити ни да је неко угрожава.