Навигација

Никога неће штитити партијска припадност

„Никога неће штитити ни партијска припадност, ни књижица, ни материјални статус, ни положај у друштву", поручио је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић поводом хапшења више особа, међу којима су функционери општине Пожега и службеник Министарства рада.

МУП наставља рад на побољшању стандарда запослених

„Тражим од сваког запосленог да уложи више рада и да буде на услузи грађанима, а ми ћемо им се кроз побољшање њиховог материјалног положаја одужити што свакодневно ризикују своје животе за безбедност других и показати им да бринемо о њима.“

Полицијска бригада представља гарант стабилности и безбедности Србије

Министар Стефановић је нагласио да су припадници ове посебне јединице полиције много пута доказали да су међу најбољима у земљи у заштити јавног реда и мира и безбедности свих грађана Србије, посебно Београда где су највише и ангажовани.

Ситуација на КиМ сложена, опозиција нас увукла у проблеме

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да је садашња опозиција док је била на власти земљу увукла у највеће проблеме, пре свега у вези с Косовом и Метохијом, а које председник Србије Александар Вучић сада покушава да исправи.

Код опозиције је приметан недостатак програма

Не знам како бисмо се такмичили у камповима за нинџе, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, поводом постављања шатора опозиције испред Председништва Србије у Пионирском парку у Београду.

Суштина је да возачи буду свесни да поштовањем закона штите себе и друге

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да је потресна чињеница да су и поред измена Закона о саобраћају, на друмовима све учесталије саобраћајне несреће с трагичним исходима и да лица у алкохолисаном стању угрожавају себе и друге учеснике у саобраћају.

Хвала ватрогасцима-спасиоцима на њиховом несебичном раду

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић честитао је данас ватрогасцима-спасиоцима 4. мај, Међународни дан ватрогасаца, и пожелео им да имају што мање посла.

Полицајци из ПУ Прокупље показали изузетну храброст

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са полицијским службеницима Полицијске управе Прокупље који су помогли путницима у аутобусу, након саобраћајне незгоде која се 30. априла догодила у селу Барлово.