Навигација

Испитаћемо снимак с увредљивим садржајем

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је да ће полиција испитати случај монтираног снимка са увредљивим садржајем, објављеног на Твитеру, у којем се поједини медији и новинари означавају као издајници.

Полиција има представу ко је запалио имовину фирме из Врања

Полиција има индиције ко би могли бити људи одговорни за паљење имовине врањског грађевинског предузећа "5Д", изјавио је данас министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић.

Односи Србије и Турске у последњих неколико година постали су изузетни

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са замеником министра унутрашњих послова Републике Турске Мухтеремом Инђеом о унапређењу сарадње полиције две државе. 

Опозицију не интересује дијалог већ власт

Опозицију не интересује дијалог већ само власт, оцењује министар унутрашњих послова и функционер СНС Небојша Стефановић и истиче да је Скупштина Србије једино место где су могући разговори власти и опозиције, али да Савез за Србију не жели разговоре. 

Наш посао је да се боримо за наш народ и нашу земљу

Имамо озбиљну конкуренцију у читавом региону, те државе дају озбиљне субвенције, економски су веома моћне, имају велики БДП, и оне нуде веома добре услове инвеститорима који сада размишљају и процењују где ће најбољи посао да направе. Наш посао је да се ми најбоље боримо за наш народ, за нашу земљу.

Заједничка седница две владe потврђује блиске везе Србије и Мађарске

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић истакао је данас у Суботици, после састанка са министром унутрашњих послова Мађарске Шандором Пинтером, да је сарадња полиција две земље на највишем могућем нивоу.

Лидери СзС више ни сами не знају шта желе

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је за Танјуг да му је невероватно свакодневно пренемагање лидера Савеза за Србију, који, каже, више ни сами не знају шта желе.

Протест протекао без инцидената

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је на конференцији за медије да је данашњи протест опозиције протекао без инцидената и да је на њему на почетку било између 7.300 и 7.500 људи.