Навигација

Српска полиција данас је гарант безбедности и један од најпожељнијих међународних партнера

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је да је српска полиција данас гарант безбедности и један од најпожељнијих међународних партнера и додао да је од почетка година полиција у Србији запленила 5,4 тоне наркотика.

Важно је да дијалог постоји

„Важно је да дијалог постоји и потребно је разговарати шта је то што можемо да поправимо када су у питању изборни услови“, изјавио је данас члан Главног одбора СНС Небојша Стефановић и додао да би више волео да је дијалог власти и опозиције могао да се води без долазака странаца.

Не може Курти да изврда вољу српског народа

„Албанске странке које су добиле подршку албанског народа на изборима на КиМ 6. октобра настављају своју политику непоштовања Бриселског споразума и показују да не желе да се разговара“, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Тешка борба да тзв. „Косово“ не постане члан Интерпола

„Српска делегација на Генералној скупштини Интерпола у Чилеу бориће се до последњег тренутка да такозвано „Косово“, које је позвано да присуствује као посматрач, не постане члан те институције“, изјавио је данас министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Стефановић и Лукач о даљим корацима у сарадњи полиција Републике Србије и Републике Српске

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са министром унутрашњих послова Републике Српске Драганом Лукачем о даљим корацима у сарадњи полиција.

Циљ СНС је да процес у Републичкој изборној комисији буде потпуно транспарентан

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић изјавио је вечерас да та странка подржава дијалог и сваку нормалну комуникацију са свима који желе другачију изборну атмосферу.

Стефановић и Фидан о унапређењу сарадње између Србије и Турске у области безбедности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се данас у Београду са Хаканом Фиданом, директором Националне обавештајне службе Републике Турске.

Потписани Споразум и Меморандум којима се јача сарадња Србије и Турске

Ови документи, којима се јача сарадње две државе, потписани су у оквиру званичне посете турског председника Реџепа Тајипа Ердогана.