Навигација

Наредних неколико дана сви треба да покажемо дисциплину као народ

Око 290 грађана у Србији прекршило је меру самоизолације и против њих су покренути поступци пред надлежним судовима, каже министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Ђилас се бави политичарењем док цела Србија на челу са председником покушава да се избори са ширењем корона вируса

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић оценио је да отворено писмо лидера Савеза за Србију Драгана Ђиласа у коме критикује потезе власти представља још једну потврду да се Ђилас бави политичарењем док цела Србија на челу са председником Александром Вучићем покушава да се избори са ширењем корона вируса.

Оштре казне за сваког ко прекрши мере

"Претходне ноћи имали смо 138 људи које смо ухватили на територији Србије да крше полицијски час. Изрекли смо углавном прекршајне пријаве. Била је и једна кривична пријава и пар упозорења."

Током ванредног стања продужење регистрације возила уместо грађана старијих од 65 година могу обавити њихови потомци

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић саопштио је данас да током ванредног стања продужење регистрације возила на техничким прегледима уместо грађана старијих од 65 година могу обавити њихови потомци.

У затворима 100 људи који су прекршили меру изолације

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да је у прве две ноћи полицијског часа полиција изрекла 2.000 упозорења и написала 270 кривичних пријава.

Србија никада неће заборавити своје хероје

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић положио је данас венац на спомен-обележје у Улици кнеза Милоша у Београду, у знак сећања на 167 припадника Министарства унутрашњих послова, који су страдали током НАТО агресије 1999. године и поручио да Србија никада неће заборавити своје хероје.

Стефановић обишао у Раковици волонтере и припаднике МУП-а који помажу најстаријим суграђанима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас у Раковици волонтере и припаднике МУП-а који помажу најстаријим суграђанима и том приликом позвао све грађане Србије да поштују мере које доноси Влада Србије, јер једино тако штитимо животе.

Уместо да ово буде тренутак када смо сви уједињени, Ђиласа и његове саборце интересује само битка за фотеље

Стефановић је реаговао, како је навео, "поводом захтева Ђиласовог јуришника Љубе Дишића да опозиција на силу преузме власт у нашој земљи".