Навигација

Екипе из шест земаља надметаће се у дисциплини „Чувар реда“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић рекао је данас да ће Србија ове године први пут бити један од домаћина Међународних војних игара и да ће се на нашим полигонима „Берановац“ и „Жича“ у Краљеву у дисциплини „Чувар реда“ надметати екипе из шест земаља. 

Битка на Церу - победа малог народа великог срца

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић поручио је данас поводом годишњице завршетка битке на Церу да је то била прва победа савезника у Првом светском рату и то победа коју је извојевао мали народ великог срца.

Министар Стефановић обишао Војнотехнички институт

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је Војнотехнички институт, где је присуствовао приказу актуелних пројеката из развоја борбено-оклопних система, на којима се тренутно ради.

Припадам Српској напредној странци и немам намеру да улазим у било какву другу политичку организацију

Очигледно је да је Драгана Ђиласа много заболела истина коју сам јуче рекао и очигледно је да чим се човек снажно супротставља враћању тајкуна на власт одмах добије небулозне приче, креиране и лансиране из његовог маркетиншко-медијског концерна.

На данашњи дан сећамо се једне од највећих победа у Првом српском устанку – боја на Мишару

У бици која је вођена између српске устаничке војске, под командом Карађорђа, и турске војске, на брду Мишар код Шапца од 13. до 15. августа 1806. године, устаници су одбили два снажна напада и извојевали славну победу над знатно бројнијим непријатељем.

Нема истраживања које ће вратити Ђиласа на власт

Само уколико народ у Србији колективно оболи од тешке амнезије, Драган Ђилас ће имати шансе да победи и врати се на власт, што се, на његову несрећу, свакако неће десити.

Мени је сваки српски војник важан

За разлику од Драгана Ђиласа, разних медија под његовом контролом и политичко-тајкунских елита којима су сви који немају стотине милиона евра „обични", мени је сваки српски војник посебан, важан и драго ми је кад имам прилику да их видим и разговарам са њима.

Министар Стефановић разговарао са командантом Националне гарде Кипрa

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са командантом Националне гарде Републике Кипар генерал-потпуковником Димокритосом Зервакисом, који борави у званичној посети Републици Србији.