Навигација

Српска полиција цењена у иностранству

Стефановић је истакао да је јако важно да полиције имају међународну сарадњу и да је значајна брза размена информација.

То што лидери СзС раде са српском заставом показује шта мисле о нашој земљи

Поводом покушаја Бошка Обрадовића да развали врата Народне скупштине заставом, као и то што је Драган Ђилас српском тробојком шутнуо лопту министар унутрашњих послова Небојша Стефановић каже да га је срамота што је Обрадовић народни посланик.

Стефановић са посланицима Бундестага о билатералним односима Србије и Немачке

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се данас, у оквиру посете Берлину, и са посланицима Бундестага са којима је разговарао о билатералним односима Србије и Немачке.

Српска и немачка полиција имају одличне резултате у заједничким акцијама

Стефановић се састао у Немачкој са савезним министром унутрашњих послова, грађевине и домовине Хорстом Зехофером са којим је разговарао о даљем унапређењу полицијске сарадње у борби против наркотрафикинга.

Стефановић и Кумуцакос о сарадњи у области спречавања ирегуларних миграција

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Атини са алтернативним министром за заштиту грађана задуженим за мигрантска питања Јоргосом Кумуцакосом о сарадњи у области спречавања ирегуларних миграција. 

Опозиција црта мету на челу Вучићу сваки дан

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић изјавио је вечерас да је опозиција та која црта мету Александру Вучићу на челу, одбацујући као лицемерне њихове тврдње да власт то чини Драгану Ђиласу.

Стефановић и Диакофотакис о наставку сарадње две полиције у борби против организованог криминала

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Републике Грчке Јоргосом Диакофотакисом о даљем унапређењу сарадње полиција двеју земаља у борби против криминала. 

Стефановић и Орицио о резултатима заједничке сарадње у 2019. години

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са шефом Мисије ОЕБС-a у Србији Андреом Орициом о резултатима заједничке сарадње у 2019. години.