Навигација

Министар Стефановић наградио младе из војних школа за остварене резултате

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са кадетом Војне академије Стефаном Јанчићем и ученицима Средње стручне војне школе Луком Милошевићем и Јованом Станковић, који су у претходне две недеље остварили запажене резултате на међународним и националним такмичењима.

Србија свим снагама данас чува мир, јер зна добро шта је цена ратова и сукоба

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је обележавању Дана авијације на војном аеродрому “Пуковник-пилот Миленко Павловић” у Батајници. Министар је овом приликом изразио задовољство због опремљености јединица Ратног ваздухопловства и ПВО и поручио да Србија данас свим снагама чува мир, јер зна добро шта је цена ратова и сукоба.

Министар Стефановић честитао војним спортистима освојене медаље

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић честитао је припадницима Министарства одбране и Војске Србије који су данас освојили четири медаље на Трејл трци “Копаоник 2022”.

Војно здравство јаче за 53 новозапослених, систематски специјалистички прегледи за војне пензионере

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас обележавању 183 године од оснивања војне санитетске службе на Војномедицинској академији

Министар Стефановић о срамној кампањи из Хрватске против председника Вучића

Готово је бесмислено коментарисати најниже покушаје хрватских медија који претходних месеци у континуитету на сваки могући начин покушавају да сатанизују Александра Вучића.

Састанак министра Стефановића са министрима спољних послова Габонске Републике и Краљевине Есватини

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са министром спољних послова Габонске Републике Микаелом Муса-Адамом и министарком спољних послова Краљевине Есватини Тулисилом Дладла.

Министар Стефановић: Нови корак у технолошком напретку за нашу војску

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас испитивању наоружања и војне опреме из домаћег развоја.

Састанак министра Стефановића са амбасадором Грчке Диакофотакисом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Републике Грчке Јоргосом Диакофотакисом, са којим је разговарао о сарадњи у области одбране двеју земаља.