Навигација

Стефановић обишао породице Симеуновић и Милосављевић

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић посетио је данас, приликом обиласка Сопота, породице Томислава Симеуновића у Дучини и Марка Милосављевића у Слатини.

Српска напредна странка нуди грађанима квалитетнији живот

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је, приликом обиласка Сопота, да изборна листа "Александар Вучић-За нашу децу“ нуди грађанима наставак инвестиција у квалитетнији живот и равномерно улагање у сваки део земље.

Сви напади на Вучићеву децу искључиво вођени само једним циљем - да политички нашкоде

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић изјавио је данас, реагујући на насловницу листа Данас на којој се налази син Александра Вучића, да су сви напади на Вучићеву децу искључиво вођени једним циљем-да политички нашкоде његовом оцу.

Стефановић разговарао са представницима посматрачке мисије ОDIHR о предстојећим изборима у Републици Србији

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са представницима посматрачке мисије ОDIHR о предстојећим изборима у Републици Србији.

Стефановић присуствовао примопредаји новог хеликоптера Х145М и нових возила

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас примопредаји новог, четвртог по реду хеликоптера Х145М, као и нових возила које је Министарство унутрашњих послова набавило у циљу јачања капацитета полиције и ватрогасно-спасилачких јединица.

Потрудићемо се да олакшамо приватницима посао

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић посетио је данас приликом обиласка општине Барајево фирму "Шампињон унион" породице Вићентијевић из Бељине и пољопривредно газдинство породице Томић из Великог Борка.

Увек ћемо слушати шта грађани желе

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић поручио је данас приликом обиласка барајевског насеља Бељина да за СНС не постоје мале и велике општине, зато ради на томе да обезбеди инвестиције за сваки кутак наше земље.

Стефановић похвалио рад припадника Управе граничне полиције који су на Граничном прелазу Батровци запленили 171 килограм марихуане

„Ово је још једна успешна акција којом српска полиција јасно показује одлучност у сузбијању трговине наркотицима, као и да неће дозволити нарко дилерима да слободно шетају нашим улицама и трују нашу децу“, поручио је Стефановић.