Навигација

Нападач на Трифуновића познат полицији

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је мушкарац који је напао лидера Покрета слободних грађана Сергеја Трифуновића познат полицији.

Очекујем да надлежно тужилаштво позове господина Јурића да пружи све информације о могућем учиниоцу тешког кривичног дела

Поводом информација које је господин Игор Јурић више пута изнео у јавности у претходним месецима и у којима тврди да поседује доказе да је над једним дететом у Србији почињено тешко кривично дело, створило се превише непотребних контроверзи.

Алексић манипулише грађанима Србије

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић позвао је данас потпредседника Народне странке и народног посланика Мирослава Алексића да престане да лаже и блати председника Србије Александра Вучића, његовог брата и професионалце из полиције и тужилаштва и истакао да ће судски процес показати истину о случају "Јовањица".

Стефановић разговарао са Тањом Фајон и Владимиром Билчиком о предстојећим изборима у Републици Србији

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са председавајућом Делегације Европског парламента за Србију Тањом Фајон и известиоцем ЕП Владимиром Билчиком о предстојећим изборима у Републици Србији.

Кинеска компанија ,,НУКТЕК'' донирала МУП-у заштитну опрему и уређаје

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас примопредаји заштитне опреме и уређаја, које је кинеска компанија „НУКТЕК“ донирала Министарству унутрашњих послова, и истакао да је ова донација само још једaн доказ челичног пријатељства Србије и Кине.

Тамара је својим гестом још једном потврдила да грађани увек могу да рачунају на своју полицију

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас, приликом посете Полицијској станици у Лозници, и са полицијском службеницом Тамаром Петровић и захвалио јој се на вредном и посвећеном раду током ванредног стања.

Реновирана зграда Полицијске станице Лозница

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас реновирану зграду Полицијске станице Лозница и поручио да ће Министарство наставити даља улагања у побољшање услова рада полицијских службеника, како би они били још ефикаснији.

Република Србија и њене институције неће бити ни слепе ни глуве на насиље над женама

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић рекао је данас, уочи националног Дана сећања на жене жртве насиља, да су у претходним годинама Република Србија и њене институције јасно показалe да неће бити ни слепе ни глуве на насиље над женама, али и да нам предстоји још много посла све док имамо и једну жену која изгуби живот у породичном насиљу.