Навигација

Министар Стефановић обишао Цркву светог Архангела Михаила

Министар Стефановић обишао је, у оквиру комплекса Центра за обуку МУП-а Републике Српске и Цркву светог Архангела Михаила.

Министар Стефановић обишао Центар за обуку МУП-а Републике Српске

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас у Бањалуци са министром унутрашњих послова Републике Српске Драганом Лукачем, у оквиру дводневне посете Републици Српској.

Састанак министра Стефановића са председником Владе Републике Српске Вишковићем

Потпредседник Владе Србије и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас у Бањалуци са председником Владе Републике Српске Радованом Вишковићем.

Стефановић са председавајућим Председништва БиХ Додиком у Бањалуци

Потпредседник Владе Републике Србије и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас у Бањалуци, на почетку дводневне посете Републици Српској, са председавајућим Председништва Босне и Херцеговине Милорадом Додиком. 

Похапсити све који су Вучићу радили о глави

Не треба бити изненађен ако се испостави да су људи из врха државе сарађивали с мафијашима и уверен сам да ће сви завршити у затвору, рекао је потпредседник Владе, министар одбране и члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић.

Састанак министра Стефановића са београдским надбискупом Хочеваром

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са београдским надбискупом и метрополитом Станиславом Хочеваром о сарадњи у области верске службе.

Састанак министра Стефановића са амбасадором Норвешке Гјелстадом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Краљевине Норвешке Јорном Еугеном Гјелстадом.

Министар Стефановић честитао Међународни дан жена - 8. март

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић честитао је данас свим припадницама Министарства одбране и Војске Србије, али и свим дамама у Србији, Међународни дан жена - 8. март.