Навигација

Позивам целу Србију да гласно осуди бестидне нападе на породицу председника наше државе

Насловна страна дневног листа "Данас", којом се опозиција и разноразне интересне групе обрачунавају са сином председника Александра Вучића - дакле не са председником, већ његовим дететом - брука је и срамота којој од јутрос сведочи цела Србија.

Одржана премијера филма “Бранили су небо отаџбине”

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је вечерас у београдској Комбанк дворани свечаној премијери документарног филма “Бранили су небо отаџбине” редитеља Драгана Елчића и сценаристе Будимира Поточана у продукцији Војнофилмског центра “Застава филм” Управе за односе са јавношћу.

Министар Стефановић присустовао церемонији обележавања Дана сећања на српске жртве у Другом светском рату

Председник Републике Србије Александар Вучић предводио је данас у спомен - парку "Крагујевачки октобар" у Шумарицама церемонију обележавања Дана сећања на српске жртве у Другом светском рату и 80 година од масовног стрељања цивила у Крагујевцу. Церемонији је присуствовао потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић.

Састанак министра Стефановића са норвешком делегацијом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је дaнас са амбасадором Краљевине Норвешке Јорном Еугеном Гјелстадом и директором Центра за интегритет у сектору одбране (CIDS) са седиштем у Ослу Пером Кристенсеном о могућностима унапређења сарадње двеју земаља у области одбране.

Састанак министра Стефановића и министарке Танер

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са савезном министарком одбране Републике Аустрије Клаудијом Танер, која борави у првој званичној посети Србији. Министар Стефановић се овом приликом захвалио Аустрији на подршци коју пружа Србији на путу евроинтеграција. 

Министар Стефановић положио венац поводом Дана ослобођења Београда

Поводом Дана ослобођења Београда у Другом светском рату, потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић положио је данас венац у Алеји стрељаних родољуба 1941-1945 на Новом Гробљу.

Министарка одбране Аустрије стигла у посету Србији

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић дочекао је на београдском аеродрому „Никола Тесла“ савезну министарку одбране Републике Аустрије Клаудију Танер, која је допутовала у прву званичну посету Србији.  

Министар Стефановић присуствовао обележавању Дана Школе националне одбране

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас обележавању Дана Школе националне одбране „Војвода Радомир Путник” која од 10. августа ове године носи име прослављеног српског војсковође.