Навигација

Жандармерија је јединица од које се највише очекује

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас у Наставном центру „Јасеново“ приказу дела селекционе обуке 63 полазника који желе да буду припадници Жандармерије. 

„Саветовалиште за безбедност“ у Панчеву је најбољи пример рада полиције у заједници

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић истакао је да је „Саветовалиште за безбедност“ у Панчеву, кроз које је од оснивања априла 2016. године корисне информације и савете добило 2.115 грађана, најбољи пример рада полиције у заједници. 

Ово ће бити година у којој се најинтензивније инвестира у СВС

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је у Панчеву да ће током ове године Сектор за ванредне ситуације добити највећи број нових ватрогасних возила у последњих десетак и више година, што ће допринети још ефикаснијем раду ватрогасаца-спасилаца. 

МУП наставља снажне активности које треба да спрече тзв. „Косово“ да постане део Интерпола

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да Министарство унутрашњих послова наставља снажне активности које треба да спрече такозвано „Косово“ да постане део Интерпола.

Северна Македонија погазила суштину међународног права одлуком да не изручи Морину

„Одлука надлежних органа Северне Македоније да не постоје услови за изручење Томора Морине нашој земљи говори да су погазили суштину међународног права и дубоко повредили сећање на све невине жртве које су страдале од осумњиченог Морине."

Службе великих сила штите интересе својих држава, а ми се боримо да заштитимо своје

„Ангажман страних служби није нимало наиван, али имамо озбиљан одговор на све то. Ако се САД укључе у дијалог о КиМ онда то исто треба да учини и Русија.“

Одељење за сузбијање високотехнолошког криминала реагује правовремено и остварује добре резултате

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас да је Одељење за сузбијање висoкотехнолошког криминала, у првих шест месеци ове године, ухапсило и процесуирало 23 особе осумњичене да су се бавиле дечјом порнографијом. 

Обилазак патрола саобраћајне полиције и Интервентне јединице 92

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је ноћас патроле саобраћајне полиције и Интервентне јединице 92 које си биле на редовним задацима контроле саобраћаја и откривања потенцијалних кривичних дела.