Навигација

Стефановић са представницима Асоцијације ветерана

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић састао се данас са представницима Асоцијације ветерана коју чини пензионисани припадници МУП-а.

O монструмима не вреди ни говорити јер својим поступцима сами говоре о себи

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је данас, поводом "гнусних коментара" сарадника лидера Двери Бошка Обрадовића Сибина Вукадиновића о кћерки председника Србије Александра Вучића да "о монструмима који могу изговарати овакве ствари о деци, не вреди ни говорити, јер својим поступцима сами говоре више о себи, него што би и исписани томови могли да кажу“.

Сви субјекти који учествују у спровођењу мера одбране од поплава ће пратити ситуацију на терену

Републички штаб за ванредне ситуације констатовао је на данашњој седници да ће сви субјекти који учествују у спровођењу мера одбране од поплава пратити ситуацију на терену, пошто према прогнозама Републичког-хидрометеоролошког завода (РХМЗ) нема наговештаја нити јачих захлађења нити значајнијих снежних падавина до краја фебруара и током марта.

Србија неће бити уско грло у ком ће се скупљати мигранти у немогућности да оду у неку од држава ЕУ

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас да Србија свакако неће бити уско грло у ком ће се скупљати мигранти у немогућности да оду у неку од држава ЕУ и да МУП јача капацитете граничне полиције управо како би спречио и улазак ирегуларних миграната у нашу земљу и ојачао и спољне границе Европе. 

Не постоји место у Србији где ће било који нарко-дилер бити безбедан и слободан

„Желим још једном да похвалим рад полиције на терену. Заплена око 140 килограма наркотика у Блацу само је једна у низу акција које полиција и у 2020. години наставља да интензивно спроводи у свим општинама наше земље.“

Стефановић са Полом Ахерном о мерама које је наша земља предузела у борби против финансирања тероризма и прања новца

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са Полом Ахерном из Министарства финансија САД о мерама које је наша земља до сада предузела у борби против финансирања тероризма и прања новца.

Сад је јасно да се Зеленовић бори само за фотељу

Сад је јасно да се Небојша Зеленовић бори само за своју фотељу и да га не интересује ништа друго, изјавио је данас министар полиције и функционер СНС Небојша Стефановић одговарајући на питање новинара да прокоментарише то што је странка Заједно за Србију донела одлуку да не учествује у раду СзС до заузимања става о локалним изборима у Шапцу.

Ценим притисак на Приштину, надам се да ће дати резултате

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да цени притисак који се из САД врши на Приштину да се укину таксе и изразио очекивање да ће то дати резултате.