Навигација

Стефановић и Бабагана о унапређењу сарадње Србије и Нигерије

Небојша Стефановић разговарао је данас у Сочију са националним саветником за безбедност Републике Нигерије Монгуно Мохамедом Бабаганом о унапређењу сарадње полиција две земље.

Сусрет министра Стефановића у Сочију са Шенгкуном

Небојша Стефановић састао се данас у Сочију са Гуом Шенгкуном, секретаром Комисије за политичке и правне послове Народне Републике Кине.

Министар Стефановић разговарао са припадницима Интервентне јединице ПУ за град Београд

Небојша Стефановић обишао је данас припаднике Интервентне јединице ПУ за град Београд са којима је разговарао о наставку опремања и модернизацији ове јединице.

Стефановић и Билгич: Висок ниво сарадње два министарства у области унутрашњих послова

Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Турске Танжу Билгичем о наставку сарадње Министарстaва унутрашњих послова двеју земаља у борби против тероризма, организованог и свих других видова криминала, у циљу очувања безбедности у региону.

Немачко Савезно министарство унутрашњих послова донирало Управи граничне полиције 20 теренских возила

Небојша Стефановић и амбасадор Савезне Републике Немачке Аксел Дитман присуствовали су данас примопредаји 20 теренских возила, које је немачко Савезно министарство унутрашњих послова донирало Управи граничне полиције.

Министар Стефановић отворио изложбу „Историја полиције у Србији“

Небојша Стефановић отворио је данас, у просторијама на Андрићевом венцу број 2, изложбу „Историја полиције у Србији“.

Стефановић и Ал-Дахери разговарали о сарадњи у борби против свих видова криминала

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са новоименованим амбасадором Уједињених Арапских Емирата Мубараком Саидом Ал-Дахеријем о унапређењу сарадње двеју земаља.

Стефановић наградио храбре полицајце

Небојша Стефановић наградио је шесторицу полицијских службеника Полицијске станице Нови Београд који су протеклих дана, у два одвојена случаја, исказали изузетну храброст и професионализам и својим поступањем спречили трагичне последице.