Навигација

Док нема насиља нека се окупља ко хоће

Потпредседник владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је поводом скупа дела опозиције окупљене у Савезу за Србију који је синоћ одржан у Београду, да су ширене лажне вести да власт спрема провокације и истакао да на улицама нигде нема полиције.

Волели бисмо да чешће угостимо децу са КиМ

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас у Београду дружењу припадника Жандармерије са малишанима са Косова и Метохије, који бораве у посети Београду, и децом страдалих припадника МУП-а. 

Озбиљна истрага тужилаштва поводом претњи одборници Двери

Министар је изјавио да случај одборнице Двери Јелене Ђорђевић, која тврди да јој је лидер те странке Бошко Обрадовић претио насиљем, захтева озбиљну истрагу тужилаштва и да ће државни органи сачекати да се та истрага заврши.

Веће плате за полицију јер поштујемо њихов рад

Стефановић je рекао да ће од 10 милијарди динара више у буџету за његово министарство имати користи сви који су у том министарству запослени, а да ће највећи део тог новца ићи на повећање плата.

Борићемо се да мир буде сачуван по сваку цену

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да су све дипломатске, политичке и безбедносне снаге Србије и даље усмерене на спречавање да се било шта лоше деси Србима на Косову и Метохији.

Да нико ни не покуша да исели Србе са КиМ

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас у Лучанима да је ситуација на Kосову и Метохији веома сложена и да Србија неће дозволити да било ко покуша да исели Србе из наше јужне покрајине. 

Стабилна безбедносна ситуација у Лучанима

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да су Лучани општина са стабилном безбедносном ситуацијом и да постоји добар ниво сарадње између полиције и локалне самоуправе у овом месту.

Приоритет је сузбијање трговине наркотицима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, након обиласка Полицијске станице Лучани, да ће и у наредној години један од главних приоритета у раду полиције бити сузбијање кривичних дела који се односе на трговину наркотицима.