Навигација

Чауре нису оригиналне већ пластични клонови

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас да чауре које је Београд, после убиства Оливера Ивановића, добио из Приштине нису оригиналне већ пластични клонови и да су, према мишљењу експерата, недовољно добри докази да би се утврдило из којег је оружја пуцано.

У акцији полиције ухапшено 150 особа

Министар полиције Небојша Стефановић је изјавио данас да је у великој акцији МУП-а ухапшено 150 особа осумњичених за најтежа кривична дела.

Црвена Интерполова потерница за Филипом Кораћем

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да је данас расписана црвена Интерполова потерница за Филипом Кораћем.

Стефановић и Киф о конкретним корацима у циљу унапређења сарадње

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Велике Британије Денисом Кифом о наставку сарадње две земље у области унутрашњих послова.

Спремни смо да заштитимо све грађане и наше госте

"Потпуно смо спремни да безбедносно заштитимо свакога и пружимо сигурност свима грађанима Србије и нашим гостима."

Гледамо интересе Србије а не СНС

"СНС није странка која је самозадовољна и странка у којој неколицина функционера треба да буде срећна зато што има неки положај, већ странка која се бори за бољи живот свих људи у нашој земљи."

Очистићемо жито од кукоља

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић оценио је да су се неки напредњаци много заиграли и да су појединци СНС доживели као средство остваривања неких личних циљева, привилегија и богаћења.

Задатак свих нас је да немамо ниједног настрадалог у саобраћајној незгоди

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је да постоји тренд смањења броја страдалих на путевима у Србији, али да је пред надлежним институцијама још много посла.