Навигација

Унапређење сарадње Србије и Русије у области унутрашњих послова

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Руске Федерације Александром Чепурином о односима две земље у области унутрашњих послова.

Србија прати ситуацију на терену

Министар полиције Небојша Стефановић каже да је раније током дана било кретања специјалних јединица РОСУ, као и других јединица косовских заштитних снага, и додаје да је сада ситуација на Косову мирна.

Повећање таксе је притисак на Србе на КиМ

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић оценио је данас да потез Приштине представља притисак на Србе који живе на КИМ, а штети економијама не само Србије, већ и других земљама.

Велика победа за Србију

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, након што Генерална скупштина Интерпола није подржала захтев такозваног „Косова“ за пријем у ову организацију, да је то велика победа за Србију и да је веома сам поносан на тим људи који су се лавовски борили за своју земљу.

Наставља се политизација Генералне скупштине Интерпола

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас у Дубаију да се наставља политизација Генералне скупштине Интерпола, нажалост не само од стране земаља које су признале такозвану независност Косова, већ и од Генералног секретаријата ове полицијске организације.

Кина поштује територијални суверенитет Србије

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Дубаију са Дакијем Дуаном, шефом кинеске делегације на Генералној скупштини Интерпола, о предстојећем гласању за пријем такозваног „Косова“ у ову полицијску организацију.

Србија ће наставити да се бори против пријема тзв. „Косова“ у Интерпол

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас у Дубаију, након почетка заседања Генералне скупштине Интерпола, да ће Србија наставити да се бори до самог гласања у уторак, како би показала да пријем такозваног „Косова“ у Интерпол представља политизацију ове полицијске организације.

До самог чина гласања борићемо се за Србију

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић за РТС каже да постоје правни, полицијски и политички аргументи који указују да би чланство такозваног Косова у тој организацији било преседан.