Навигација

Србија је свим мигрантима пружила неопходну медицинску заштиту и смештај

"Од почетка мигрантске кризе до данас на територији Републике Србије регистровано је више од милион миграната, а наша држава је реаговала одговорно трудећи се да очува безбедност наших грађана, а уједно поштујући основна људска права миграната."

Унапређење сарадње полиција Србије и Турске кроз заједничке обуке и пројекте

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са амбасадором Републике Турске Танжу Билгичем о унапређењу сарадње два земље у области безбедности и унутрашњих послова. 

Припадници контрадиверзионих тимова својом храброшћу гарантују безбедност грађана

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас здруженој вежби јединица Министарства унутрашњих послова и истакао да ће Министарство наставити да улаже у ове јединице како би наша полиција била технолошки најсавременије опремљена у читавом региону.

Несхватљиво је да СзС оптужује за издају

Министар унутрашних послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је несхватљиво то да лидери Савеза за Србију оптужују садашње руководство Србије за издају по питању Косова и Метохије, а сами су 2011. године потписали 11 споразума који су довели до смањења суверенитета Србије у јужној покрајини.

Успоставити систем на КПУ који ће створити изузетне официре полиције

„Хоћу да систем буде другачији, да можда школујемо мање људи, али да овај универзитет буде више и дубље везан за Министарство унутрашњих послова. Да буде систем који ће гарантовати да ће сваки студент добити радно место у Министарству у чину у коме је завршио КПУ“, рекао је Стефановић.

Сви субјекти морају бити спремни за одбрану од евентуалних поплава

Потпредседник Владе Републике Србије и командант штаба министар Небојша Стефановић указао је да ће услед пораста температуре, које се очекује у марту, доћи до топљења снега и пораста водостаја што може изазвати бујичне поплаве.

Србију и Кину везује челично пријатељство

Министар Стефановић и амбасадорка Бо разговарали су о даљем унапређењу сарадње у борби против организованог криминала, тероризма, високотехнолошког криминала, али и другим областима које су важне за Србију и Кину.

Вешала кључни део политичког програма СзС

"Очекујем да надлежни државни органи поступе у склада са својим овлашћењима, а пре свега да су лидери СзС носили вешала, њихови посланици, високи функционери указује да они не разумеју шта је суштина оно шта грађани Србије желе и да не постоји политички програм."