Навигација

Псовке и претње упућене председнику Вучићу су последњи корак пред физички напад

Најгоре уличарске псовке и претње које је Марко Видојковић упутио председнику Александру Вучићу нису никакав његов напад беса, а камоли слобода изражавања. Оне су последњи корак пред физички напад на шефа државе и његову породицу.

Министар Стефановић и начелник Генералштаба генерал Мојсиловић обишли јединице у стању повишене борбене готовости

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и начелник Генералштаба генерал Милан Мојсиловић обишли су данас у гарнизону Рашка и гарнизонском месту Нови Пазар део задејствованих снага Војске Србије које се налазе у првом степену приправности.

Отворени „Дани Српске у Србији“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је вечерас свечаној академији поводом отварања традиционалне манифестације „Дани Српске у Србији“, одржаној у београдском Народном позоришту.

Отаџбина и народ никада нису техничко питање

Данашњом изјавом о Србији бивши хрватски председник Стјепан Месић безмало се уписао у анале. Човек који држи лекције Србији наводећи да није успела да схвати оно што су Немци после Другог светског рата у ком су ишли за Хитлером, а иза ког су остале милионске жртве, и који уједно долази из Хрватске, чувене Хитлерове савезнице. Човек који каже да је Србији потребна катарза. Па зар вас, Месићу, бар мало није срам?

Састанак министра Стефановића са амбасадором Руске Федерације Боцан - Харченком

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком, са којим је разговарао о сарадњи наших двеју земаља у области одбране.

Држава данас брине о својој војсци

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић уручио је данас у Дому Војске Србије кључеве од 12 станова припадницима Министарства одбране и Војске Србије. Он је овом приликом поручио да му је драго да су немар за људе и тешка времена иза њих, јер је држава данас на челу са председником Александром Вучићем економски јача и одлучна да брине о својој војсци.

Састанак министра Стефановића са амбасадором Азербејџана Хасијевом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са новоименованим амбасадором Републике Азербејџан Камилом Хасијевом о сарадњи наших двеју земаља у области одбране.

Састанак министра Стефановића са амбасадором УАЕ Дахеријем

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Уједињених Арапских Емирата Мубараком Саидом Буршаидом ал Дахеријем о сарадњи двеју земаља у области одбране.