Навигација

У дану када се сећамо херојског страдања пилота 6. ловачког пука, желим да искажемо поштовање и овим сјајним људима

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике 204. ваздухопловне бригаде Ратног ваздухопловства и ПВО на војном аеродрому „Пуковник-пилот Миленко Павловић“ у Батајници.

Министар Стефановић обишао Рачуноводствени центар

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас реновиране просторије и нову сервер салу Рачуноводственог центра у касарни на Топчидеру. Он је истакао да грађани Србије обично имају прилику да се упознају са нашим најновијим наоружањем и опремом, али да немамо тако често прилику да покажемо рад великог броја људи који су логистика и који помажу да наша војска и министарство савршено функционишу.

Министар Стефановић присуствовао свечаности поводом обележавања Дана полиције Републике Српске

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас Централној свечаности поводом обележавања Дана полиције и 30 година Министарства унутрашњих послова Републике Српске у Центру за обуку МУП-а Републике Српске у Залужанима крај Бањалуке.

Министар Стефановић положио венац на спомен-обележју страдалим припадницима МУП-а Републике Српске

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, поводом обележавања Дана полиције и 30 година Министарства унутрашњих послова Републике Српске, положио је данас венац на Централном спомен-обележју страдалим припадницима Министарства унутрашњих послова Републике Српске у Бањалуци.

Министар Стефановић обишао фaбрику муниције „Први партизан“ у Ужицу

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас фабрику муниције „Први партизан“ у Ужицу. Он је изразио задовољство јер се у том предузећу одбрамбене индустрије размишља и о инвестицијама, што је једини гарант да ћемо у времену пред нама моћи да се носимо са свим изазовима.

Неистините тврдње о злоупотреби Кобри

Потпредседник Владе Србије и министар одбране др Небојша Стефановић реаговао је на објаве портала "Директно" о томе да се, како тврде, елитна једница Војске Србије Кобре злоупoтребљава, а министар је те тврдње одбацио као неистините.

Курти жели да сруши мир и изазове дестабилизацију региона

Свакодневним запаљивим изјавама, Аљбин Курти показује да му је жеља да сруши мир и изазове дестабилизацију региона. Савршено ми је јасно да су стабилна, независна и јака Србија на челу са Александром Вучићем, баш као и њена војска - трн у оку многима, не само у региону, већ и појединцима на међународној сцени, који преко свог гласноговорника шаљу поруке Србији и покушавају да је заплаше.

Министар Стефановић одао почаст у Зајечару настрадалом полицајцу

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић положио је цвеће на спомен-обележје страдалим полицијским службеницима у Зајечару, одајући почаст настрадалом полицијском службенику Ивану Ђурђевцу.