Навигација

Повећан број ирегуларних миграција не сме остати без одговора

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић рекао је данас да је приметан пораст ирегуларних миграција и да је зато важно да, у борби против тога, размена информација између земаља Западног Балкана и Европске уније буде још интензивнија и боља.

Стефановић разговарао са Фабрицијем о напретку наше земље у процесу европских интеграција

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са шефом Делегације Европске уније Семом Фабрицијем о напретку наше земље у процесу европских интеграција, владавини права и даљим корацима које ће Министарство унутрашњих послова предузети у оквиру Поглавља 24.

Србија неће дозволити да било ко линчује судије и угрожава њихову безбедност

Потпредседник Владе Небојша Стефановић оценио је данас да је обраћање једног од лидера СзС-а Бошка Обрадовића испред Уставног суда скандалозно и да је реч о до сада незабележеним претњама судијама и притиску на судство и тужилаштво.

Стефановић и Чен Бо о унапређењу сарадње у борби против организованог криминала и потенцијалног тероризма

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадорком Народне Републике Кине Чен Бо о досадашњој полицијској сарадњи две државе, али и могућностима за њено даље унапређење.

Стефановић похвалио припаднике полиције који су запленили скоро 260 килограма марихуане

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић похвалио је припаднике полиције који су, у две одвојене акције, запленили скоро 260 килограма марихуане.

Спиновањем лажних вести наметнули лажан утисак да се није догодио напад на полицију

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Републике Србије Небојша Стефановић рекао је да су у насилним протестима повређена 133 полицајца и да неће дозволити да се спиновањем лажних вести наметне лажан утисак да се није догодио напад на полицију.

Убедљива већина грађана презире насиље

„Вест да је Странка слободе и правде подржала оснивање „скупштине“ коју су „спонтано и нимало организовано“ најавиле неке од опозиционих јавних личности, јасно је дефинисала власништво над том структуром. 

Захтев да се пусте ухапшени супротан владавини права

Министар полиције Небојша Стефановић изјавио је данас да су захтеви из појединих политичких и невладиних кругова да се пусте на слободу ухапшени учесници демонстрација супротни владавини права.