Навигација

Моје је да полицији обезбедим да буду поштовани

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас у Сремској Каменици да сигурност и безбедност, без којих нема снажне државе, у највећој мери обезбеђују полицијски службеници.

Нови систем плата треба да реши интерне неправде

Стефановић је објаснио да нови систем плата треба да успостави систем који ће “успоставити исти ниво плата за обављање истих послова у различитим деловима министарства, пре свега за полицијске службенике”.

У првом плану превентива и смањење ризика

Као кључно обележје закона, Стефановић је навео стављање превентиве у први план, а пажљиво су, каже, разрађена и планска документа у области смањења ризика од катастрофа.

Приштина у ИНТЕРПОЛ-у као пироман у барутани

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић рекао је, поводом захтева самопроглашеног Косова да буде примљено у ИНТЕРПОЛ, да се Београд не бори само против приштинских институција већ да су супарници велике западне земље које су признале независност Косова и које лобирају да оно буде примљено у ИНТЕРПОЛ.

Грађани се могу ослонити на полицију

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас Полицијску управу у Крагујевцу и поручио да се криминалци у Крагујевцу и у свим општинама ове управе неће осећати комфорно и да се грађани могу ослонити на полицију.

Жандармерија је показала још једном своју хуманост

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас у Крагујевцу уручењу кључева стана који су припадници Жандармерије купили породици преминулог колеге Новице Рибаћа.

Унапређење сарадње Србије и САД у борби против високотехнолошког криминала

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и амерички конгресмен Тед По разговарали су вечерас у Београду о наставку сарадње Србије и Сједињених Америчких Држава у области унутрашњих послова.

Данас нема заштићених

Министар полиције истиче да би опозиција најрадије отерала све инвеститоре, и генерално све што ваља у Србији, те би главни и једини инвеститори били они сами. Каже и да су формирали тајкунско-партијски круг који би одлучивао о апсолутно свему у држави, а свака одлука била би усмерена на задовољење њихових личних интереса.