Навигација

МУП остварује сарадњу са свим институцијама Руске Федерације у области безбедности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и генерални тужилац Руске Федерације Јуриј Чајка разговарали су данас у Београду и констатовали да је сарадња двеју пријатељских земаља на високом нивoу.

Сарадња српске и руске полиције на изузетном нивоу

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Руске Федерације Александром Чепурином о досадашњој сарадњи у области унутрашњих послова и о наставку исте.

Стефановић и Бјорнстад о будућој пројектној сарадњи

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са амбасадором Краљевине Норвешке Арне Санес Бјорнстадом о будућој пројектној сарадњи у области унутрашњих послова.

Актуелна власт, за разлику од претходне, не прави разлику међу жртвама

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да се од почетка године у Београду догодило 17 убистава са елементима организованог криминала и да је осам случајева до сада разрешено.

Србија инсистира на томе да се открију убице и организатори убиства Оливера Ивановића

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да Србија инсистира на томе да се открију убице и организатори убиства Оливера Ивановића, а да смо, како је рекао, очигледно ми једини заинетерсовани да се до истине дође, јер Еулекс, КФОР и КПС не размењују податке са српским тужилаштвом.

Стефановић и Швед потписали су Споразум о сарадњи у области форензичке делатности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић и председник Државног комитета за судско вештачење Републике Белорусије Андреј Швед потписали су данас у Београду Споразум о сарадњи у области форензичке делатности.

Добра сарадња српске и италијанске полиције

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са бригадним генералом италијанскe Националне полиције Ђенаром Каполуонгом о унапређењу сарадње полиција двеју земаља у области борбе против организованог криминала и корупције.

Српска полиција поуздан партнер у сузбијању свих видова криминала

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са потпредседником Савезне криминалистичке службе (БКА) Савезне Републике Немачке Петером Хензлером о наставку сарадње полицијa двеју земаља у борби против организованог криминала, са акцентом на борбу против трговине наркотицима и оружјем.