Навигација

Свечана академија поводом Дана војних ветерана

Свечана академија поводом 4. децембра - Дана војних ветерана одржана је вечерас у Дому Гарде на Топчидеру. Свечаности су присуствовали изасланик председника Републике и врховног команданта Војске Србије Сузана Пауновић, потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић.

Пријем код министра одбране и начелника Генералштаба поводом Дана војних ветерана

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић, приредили су данас, поводом Дана војних ветерана, пријем за представнике војних ветерана, ветеранских и традиционалних удружења у Дому Гарде на Топчидеру.

Министар Стефановић уручио награде ученицима победницима конкурса „Наш војник, наш херој"

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић уручио је данас, у Галерији Војног музеја, награде ученицима основних школа, победницима конкурса „Наш војник, наш херој", који су заједно организовали Министарство одбране и Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Министар Стефановић отворио "3. Билатерални атлетски митинг"

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић данас је свечано отворио „3. Билатерални атлетски митинг у дворани“, који је окупио кадете репрезентација војних академија Републике Србије и Руске Федерације. Министар Стефановић је, отварајући такмичење, истакао да су данас на терену младост Србије и Русије, које се пријатељски надмећу, али и настављају да јачају односе наше две војске и наше две земље.

Министар Стефановић обишао предузеће „Прва петолетка“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић посетио је данас предузеће "Прва петолетка - наменска" у Трстенику где је разговарао са руководством и запосленима и обишао производне хале предузећа. Он је том приликом истакао да је циљ наше земље да домаћа памет, наши институти и индустрија, могу сами да развијају и производе нова средства за нашу војску.

Министар Стефановић о нападима на председника Вучића и његову децу

„Монструозни и скандалозни напади на председника Вучића и његову децу се настављају, без трунке срама, а још мање истине. Удружени у својој мржњи према Александру Вучићу и његовој породици, у дану када њихов идол Драган Ђилас у страним медијима безочно лаже и свом снагом блати своју земљу, Крик наставља са срамном кампањом напада на председниковог сина Данила.

Министар Стефановић о Ђиласовим монструозним лажима о сопственој земљи

Поново је Драган Ђилас изговорио низ монструозних лажи о сопственој земљи. Начин на који је спреман да оцрни Србију, зарад сопствених интереса, овога пута у интервјуу за аустријски “Die Presse”, као и количину лицемерја у свему што је изговорио тешко је и коментарисати.

Министар Стефановић за "Косово онлајн": Наставак непријатељства према Србима и нова претња за регион

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић поводом сменe досадашњег команданта такозваних КБС Рахмана Раме и именовања Башкима Јашарија за његовог наследника, за "Косово онлајн" навео је да не очекује било каква кадровска решења које ће направити суштинску промену политике коју воде привремене приштинске институције.