Навигација

Састанак министра Стефановића са француским министром одбране Лекорнуом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који борави у вишедневној званичној посети Републици Француској, састао се у Паризу са француским министром војске Себастијаном Лекорнуом, са којим је разговарао о даљем унапређењу сарадње у области одбране између двеју земаља.

Министар Стефановић на отварању Међународног сајма војне технике "EUROSATORY 2022" у Паризу

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који борави у званичној посети Републици Француској, присуствовао је данас отварању Међународног сајма војне технике "EUROSATORY 2022", који је отворио француски председник Емануел Макрон. 

Министар Стефановић присуствовао обележавању Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић присуствовали су данас централној свечаности поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције у београдској „Штарк Арени“.

Састанак министра Стефановића са потпредседником Екваторијалне Гвинеје Мангуеом

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састаo сe данас са потпредседником Републике Екваторијалне Гвинеје задуженим за националну одбрану и државну безбедност Теодором Нгуема Обианг Мангуеом који борави у званичној посети Србији.

Акција „Војни лекар на селу“ у новопазарским селима Дежева и Трнава

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који је наложио да се војно здравство укључи у ову акцију како би се што учесталије реализовала, истакао је да је ово само још један од начина да покажемо да је војска увек уз свој народ, спремна да помогне где год затреба. 

Састанак министра Стефановића са амбасадором Републике Турске

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас са амбасадором Републике Турске Хамијем Аксојем, са којим је разговарао о наставку сарадње двеју земаља у области одбране.

Министар Стефановић о нападима на Србију и председника Вучића

„Већ више од сто дана траје сукоб у Украјини, са којим Србија нема ама баш никакве везе и о ком је заузела врло јасан и недвосмислен став. Исто толико трају пропагандни удари на Србију и председника Вучића и са истом жестином, што од опозиције у земљи, што из региона. Зашто је то тако и откуд толика хистерија усмерена на Србију, више се нико ни не пита - сувише је очигледно.

Састанак министра Стефановића са амбасадором Републике Француске

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић састао се данас амбасадором Републике Француске Пјером Кошаром са којим је разговарао о даљем унапређењу сарадње у области одбране између двеју земаља, укључујући и предстојећу посету наше делегације Паризу и учешће на Међународном сајму наоружања и војне опреме EUROSATORY 2022.