Навигација

Министар Стефановић на обуци речних диверзаната батаљона „Грифони“

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике 82. чете речних диверзаната Батаљона „Грифони“ 72. бригаде за специјалне операције на ронилачкој обуци у рејону преводнице Кајтасово.

Министар Стефановић обишао артиљеријске јединице у Краљеву опремљене модернизованим средствима

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић обишао је данас припаднике јединица Друге бригаде копнене војске које су размештене у касарни „Јован Курсула“ у Краљеву.

Министар Стефановић на аеро скупу „OPEN FLY IN 2022“ у Ћуприји

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је данас у Ћуприји аероскупу „OPEN FLY IN 2022“, на ком први пут ове године учествује и Војска Србије. Подсећајући да се кроз овакве манифестације популаризује позив пилота, министар Стефановић позвао је младе да се пријаве на наше конкурсе и постану део нашег Ратног ваздухопловства и ПВО.

Наш задатак је да непоколебљиво чувамо Србију

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић, који је данас присуствовао обележавању Дана речних јединица и Дана Речне флотиле у Новом Саду, поручио је да су наши момци и девојке у сваком тренутку спремни да исплове и да пруже помоћ нашим грађанима како би уживали и били безбедни на рекама, али и да су у сваком тренутку спреми да заштите своју Србију.

Министар Стефановић присуствовао обележавању Дана сећања на страдале и протеране Србе у оружаној акцији „Олуја“

У присуству председника Републике и врховног команданта Војске Србије Александра Вучића вечерас је на новосадском Тргу Слободе обележен Дан сећања на страдале и протеране Србе у оружаној акцији „Олуја“ коју су 1995. године извеле оружане формације Хрватске.

Министар Стефановић поводом 27. годишњице хрватске акције „Олуја“

„И данас ће Хрватска прославити своју „Олују“, акцију у којој је људскост доживела потпуни суноврат, нестала толико да је нема ни у најмањем зрну. Рећи ће да је поносна што је успела да спроведе најбруталније етничко чишћење на простору Европе после Другог светског рата.

Министар Стефановић наградио младе из војних школа за остварене резултате

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић разговарао је данас са кадетом Војне академије Стефаном Јанчићем и ученицима Средње стручне војне школе Луком Милошевићем и Јованом Станковић, који су у претходне две недеље остварили запажене резултате на међународним и националним такмичењима.

Србија свим снагама данас чува мир, јер зна добро шта је цена ратова и сукоба

Потпредседник Владе и министар одбране др Небојша Стефановић присуствовао је обележавању Дана авијације на војном аеродрому “Пуковник-пилот Миленко Павловић” у Батајници. Министар је овом приликом изразио задовољство због опремљености јединица Ратног ваздухопловства и ПВО и поручио да Србија данас свим снагама чува мир, јер зна добро шта је цена ратова и сукоба.