Навигација

Шалтери Управе за управне послове, у складу са одлуком Владе Републике Србије, од сутра неће радити

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић саопштио је да шалтери Управе за управне послове, у складу са одлуком Владе Републике Србије, од сутра неће радити. 

Припадници МУП-а ће заједно са запосленима у надлежним службама Града Београда помагати становништву које не може да излази из својих домова

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас са представницима Града Београда у вези са мерама које ће припадници МУП-а и надлежних градских служби предузети у наредном периоду у циљу помоћи најстаријим грађанима.

Стефановић уручио у Врању кључеве за 39 станова припадницима снага безбедности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић уручио је данас у Врању кључеве за 39 станова припадницима снага безбедности и том приликом поручио да је држава овим систематским решавањем стамбеног питања започела процес градње будућности за људе у нашој земљи.

Стефановић захвалио Слободану Станковићу на иницијативи за подизање споменика страдалима од 1990. до 1999.

Хвала вам што сте преузели на себе велики терет да наши страдали борци добију споменик и што можемо, на тај начин, да се сећамо њихових херојских дела.

Стефановић обишао Чету водича службених паса Полицијске бригаде

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић обишао је данас Чету водича службених паса Полицијске бригаде у којој је недавно изграђен савремен објекат за чување и узгој паса.

Полиција примењује све мере безбедности из своје надлежности у вези корона вируса

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изјавио је данас, после обиласка полицијских службеника на аеродрому „Никола Тесла“, да полиција примењује све мере безбедности из своје надлежности у вези корона вируса.

Грађани Србије имају пуно поверење у председника и Владу Србије

Потпредседник Владе Небојша Стефановић реаговао је вечерас на критике Драгана Ђиласа на мере које Влада предузима у заустављању ширења корона вируса, истичући да грађани имају поверење у све што држава предузима по савету најстручнијих људи из обалсти медицине у борби против овог вируса.

Стефановић и Фабрици о изазовима ирегуларних миграција

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са шефом Делегације Европске уније Семом Фабрицијем о изазовима ирегуларних миграција.