Навигација

Приоритет је сузбијање трговине наркотицима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поручио је данас, након обиласка Полицијске станице Лучани, да ће и у наредној години један од главних приоритета у раду полиције бити сузбијање кривичних дела који се односе на трговину наркотицима.

У првих 10 месеци 24 кривичне пријаве за трговину људима

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Београду са генералном директорком Савета Европе за демократију Снежаном Самарџић Марковић о унапређењу сарадње на пољу борбе против трговине људима, насиља у породици, посебно према женама.

Србија неће дозволити да је неко гази

Потпредседник Владе Небојша Стефановић рекао је да изјава косовског вицепремијера Енвера Хоџаја представља непријатељски акт против Србије и њених грађана и позив на додатну нестабилност у региону.

Захваљујемо Кипру на подршци Србији

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић разговарао је данас у Никозији са министром унутрашњих послова Републике Кипар Константиносом Петридисом о сарадњи у области миграција и азила.

Решење за КиМ није ни на помолу

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је вечерас да решење за Косово и Метохију није ни на помолу.

Украшавање града пуни буџет

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је данас у Скупштини Србије да улагање у новогодишњу расвету у главном граду утиче на то да туристи више троше новац као што је то случај у великим светским метрополама.

Где је Еулекс у истрази убиства Ивановића

Потпредседник владе и министар полиције Небојша Стефановић је поставио ЕУ питање - где је Еулекс у истрази убиства Оливера Ивановића? И нагласио да је лицемерно што траже од Србије да реши то убиство када су признали независност Косова.

Годинама се шире лажне шпекулације о "досељавњу" пред изборе

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић одбацио је данас као чисте шпекулације наводе опозиције да се у општину Лучани плански досељавају људи пред предстојеће локалне изборе, 16. децембра.