Стефановић: Боримо се за наш град, за нашу земљу, за сваку улицу

Покрет социјалиста (ПС) спреман је за локалне изборе у Београду и на њих ће изаћи са Српском напредном странком (СНС), изјавио је данас председник ПС-а Александар Вулин.

Вулин је захвалио Вучићу на годинама заједничке борбе, истичући да су две странке увек делиле веру у бољу Србију за коју вреди живети и у град Београд за који се вреди борити.

”Ми ћемо на изборе са СНС-ом изаћи да победимо и одбранимо слободну, војно-неутралну и независну Србију””, поручио је Вулин.

Скупу је присуствовао и члан Председништва СНС и председник Градског одбора СНС Небојша Стефановић, који је коалиционим партнерима поручио да од њих очекује да се на изборима у престоници боре у складу са страначким слоганом ””борбена левица”.

”Александар Вучић је покренуо велики пројекат оздрављења земље како бисмо могли да повећамо плате и пензије, градимо станове… Почели смо радимо ствари због којих ће људи бити поносни што живе у овој земљи, а то неко хоће да заустави. Зато вас молим да будемо чврсти не само на овим изборима већ да се увек боримо за наш град, за нашу земљу, за сваку улицу””, казао је Стефановић.

Он је рекао да је у последње три и по године у Београду изграђено више од 500 км водоводне и канализационе мреже, урађени домови здравља, болнице, школе, центри за пензионери, фасаде, отворена многа радна места.

”Веома нам је важно да у Лазаревцу, Обреновцу, Сопоту, Гроцкој, Барајеву буду једнако задовољни као они који живе у Новом Београду, Старом граду, Врачару или Земуну. Важно да у сваком делу града виде перспективу. Не говорим да је све иделано и завршено, много тога је пред нама””, истакао је Стефановић.

Извор: Танјуг