Стефановић: Гласајте за своју децу, гласајте за Србију

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић позвао је Лазаревчане, али и све остале становнике Србије да 2. априла дају подршку Александру Вучићу да настави немилосрдну борбу против криминала и корупције.
“Народ је до 2012. године престао да верује својој држави, зато од ње није ништа ни тражио. Криминал и корупција су цветали, тајкуни се богатили, а народ бивао све сиромашнији. Али од 2012. народ је постајао све храбрији, јер је Алексанар Вучић кренуо у одлучну борбу против криминала и корупције”, рекао је Стефановић.
Он је нагласио да данас нема недодирљивих и да од кршења закона никога не може да сачува ни новац, ни партиска књижица, ни значка и да се данас више не плаше обични људи ,већ криминалци.
“Данас је Србија храбрија, поштенија и праведнија, јер је Александар Вучић имао храбрости да крене у ту борбу”, истакао је Стефановић.
Један од резултата борбе против криминала и корупције је велики прилив инвестиција, истако је Стефановић и подсетио да је у протеклих пет година отворено 55 фабрика у којима је запослење добило 130 хиљада радника. Он је нагласио да многи кандидати на предстојећим изборима желе да врате Србију у прошлост и поново направе своју приватну државу.
“Одговор на то је победа Александра Вучића у првом кругу. Помозите нам да се никада не деси македонски или украјински сценарио. Гласајте са своју децу, гласајте за Србију!”, поручио је Стефановић.
Присутнима се обратио и председник СПС Ивица Дачић, који је позвао бираче да изађу на изборе и допринесу што уверљивијој победи Александра Вучића, јер је он једини кандидат који гарантује стабилност, континуитет и народно јединство.
Он је са конвеннцције у Лазаревцу упутио поруку гласачима СПС-а.
“Немојте да наседате на причу, зашто СПС нема свог кандидата, има га, то је Александар Вучић. Стали смо иза човека који ће рећи НЕ када треба да се брани наш национални интерес, и који ће рећи ДА када Србија треба да се мења и реформише”, рекао је Дачић.
Дачић је поручио грађанима да озбиљно приступе изборима, јер тог дана одлучујемо којим путем ће Србија ићи даље.
“Да би Србија била јака мора да буде стабилна, а то имамо са Вучићем”, закључио је Дачић.
Потпредсендик Главног одбора СПС Александар Антић, захвалио се на огромној подршци Лазаревчана, о којој, како је рекао најбоље говори број људи који присуствује данашњој конвенцији.
“Увек са огромним поштовањем стојим пред Колубарцима због жртви које су дали у прошлости, али и са огромним поштовањем и захвалношћу стојим пред Лазаревчанима на свему што данас дају Србији”, поручио је Антић. Он је истако да је поносан што је министар рударима, који часно и достојанствено хране своје породице радећи најтежи посао у Србији.
” Хвала вам што Србија има енергију да напредује”, рекао је Антић.
Он је нагласио да је Влада Републике Србије партнер са синдикатом и да је много урадила и за ЕПС и за рударе, што је потврђено присуством директора рударског предузећа Колубара Милорада Грчића и председника синдиката ЕПС-а Милана Ђорђевића.
“Ова Влада ће и убудуће поштовати рударе и наставити да развија Србију. А да бисмо је развијали она мора да буде јака и стабилна, а само је један кандидат за председника који има подршку народа, Александар Вучић!”,поручио је Антић.
Он је позвао бираче да 2.априла гласају за Вучића, јер ће то бити победа Србије.