Стефановић: Дачић и Паjтић исто говоре

stefanovich_vuccich_0809

И Паjтић и Дачић говоре исто, коментарисао jе министар унутрашњих послова и потпредседник СНС Небоjша Стефановић догађаjе након обjављивања снимака сусрета лидера СПС са Родољубом Радуловићем, оценивши да jе време да СНС пошаље jасан сигнал какву Србиjу жели и како то постићи.

“Данас и Паjтић и Дачић говоре исту ствар, попут коалиционих партнера, и ниjе им проблем што се Дачић састао и дружио са Mишом Бананом, него jе проблем што се то поjавило у медиjима. И Паjтићу ниjе проблем што ти сусрети траjу годинама, него jе проблем да ли ће бити ванредних парламентарних избора или неће и то прича човек коjи ни данас ниjе на свом радном месту и не ради оно за шта га плаћаjу грађани Воjводине”, рекао jе за Стефановић за Танјуг, уз опаску да jе ужасно колико “дуплих аршина свакодневно гледамо”.

Oн jе као пример навео писање ЦИНС-а и БИРН-а о Западноj Tамнави, наводећи да и када такво писање ниjе истинито онда су то уважене демократске институциjе, “а када исте пишу о сусрету Дачића са Родољубом Радуловићем онда су то институциjе коjе раде под окриљем Aлександра Вучића”, коjе, како jе додао, инаце о њему пишу све наjгоре од свог постоjања.

“Ниjе се Вучић виђао са криминалцима и то jе оно што jе истина и то очигледно неке људе боли и неће он да плаћа рекет Tаблоиду и сличним медиjима коjи покусаваjу на наjгори могући начин да пишу сваког дана, измишљаjући о његовоj породици, оцу и маjци”, рекао jе Стефановић и додао да Вучић неће подлећи таквоj врсти притисака.

“И то ниjе проблем ни Дачићу, ни Паjтићу и ниjе проблем што Дачицћа нема у тим новинама у негативном контексту пет година, а о Вучићу пишу сваки дан”, додао jе Стефановић.

Додао jе и да одређене интересне групе покушаваjу да створе веома лошу и тешку атмосферу у Србиjи и то у тренутку када земља бележи константно боље економске резултате, али да jе уверен да већина грађана подржава одговорну, поштену политику коjу представља Вучић, а не криминалну политику уништавања земље.

Зато ће, како jе наjавио, на Председништву СНС затражити да се о свему томе озбиљно разговара, jер jе време да СНС пошаље jасан сигнал шта жели у Србиjи и како жели да наставимо да Србиjа заиста иде напред.

“Да ли ће бити ванредних парламентарних избора о томе ће одлучити Вучић, председник странке, али ми хоћемо да показемо да Србиjа може много боље напред, да може са озбиљним, вредним и поштеним људима да има своjу будућност”, поручио jе Стефановић.

Извор: Танјуг