Стефановић: Желимо да људи осећају да држава брине о њима

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић и потпредседник Главног одбора Социјалистичке партије Србије Александар Антић, обишли су Чукарицу и  разговарали са многобројним грађанима.
 “Резултат предстојећих избора је питање будућности Србије”, поручио је Стефановић приликом посете Сремчици. Он је истакао да је циљ Александра Вучића будућност у којој се граде фабрике, обезбеђују радна места и показује брига о народу.
“Желимо да људи осећају да њихова држава брине о њима”, нагласио је Стефановић.
Александар Антић је рекао да Александар Вучић није кандидат политичких партија, већ грађана Србије и да је сигуран да ће бирачи то потврдити на предстојећим изборима.
“Србија је таворила, људи су тешко живели. Са Александром Вучићем је почела да побеђује и прави кораке који стварају перспективу”, рекао је Антић. “Треба нам јака Србија, са јаким председником, а то јесте Александар Вучић”, нагласио је Антић и изразио уверење да ће грађани то и потврдити на изборима.
Након посете Сремчици, Стефановић и Антић су обишли и Велику Моштаницу, Умку и Остружницу где су поручили грађанима да ова власт никада није обећавала нешто што не може да испуни, јер напорно ради за интересе својих грађана и позвали су их да 2. априла гласају за Александра Вучића и за будућност Србије.