Стефановић: Избори ће одлучити будућност Србиjе

nebojsa-stefanovic-glavni-odbor

Српска напредна странка започела jе вечерас широм Србиjе прикупљање потписа грађана за изборну листу “Aлександар Вучић – Србиjа побеђуjе” на предстоjећим изборима, а потпредседник странке Небоjша Стефановић поручио jе у Београду да су ово важни избори коjи ће одлучити будућност Србиjе.

“Mи не зелимо повратак у прошлост, желимо сназне реформе и бољи живот грађана Србиjе. Наша борба биће да се обезбеди такав зивотни стандард какав постоjи у развиjеним дрзавама Eвропе”, рекао jе Стефановић у општинском одбору СНС на Новом Београду.

Oн jе подсетио да се листа зове “Aлександар Вучић – Србиjа побеђуjе”, коjом напредњаци желе да покажу да у Србиjи нема препрека када су сви jединствени.

Стефановић jе изразио задовољство што се и на Новом Београду, а и широм Србиjе окупио велики броj грађана коjи желе да подрже ову листу

и изразио уверење да ће она освоjити победу на изборима.

“Грађани хоће да покажу да jе то врста jединства коjу jе наша листа успела да постигне и да им jе таква врста сигурности за будућност Србиjе важна”, рекао jе Стефановић.

Oн jе рекао да на предстоjећим изборима грађани треба да се определе за будућност и наставак оне политике коjу представља Aлександар Вучић.

“Уверен сам да ћемо у рекордном року прикупити подршку грађана за кандидовање наше листе”, рекао jе Стефановић.

Oн jе рекао да ће листа окупљена око СНС предати потписе брже него што jе то урадила иjедна листа до сада.

“Радићемо докле год грађани буду желели да нам пруже подршку, и до у дубоко у ноћ, а наставићемо и сутра”, рекао jе Стефановић и додао да jе сигуран да ће за врло кратко време прикупити огромну подршку.

Извор: Танјуг