Стефановић: Имамо план за бољи живот најстаријих суграђана

Beograd, 8. aprila 2016.-Drzava je stala na noge, konsolidovala finansije, pa se sada moze razmisljati o povecanju plata i penzija do kraja godine, porucio je danas potpredsednik SNS Nebojsa Stefanovic (L) u razgovoru sa penzionerima u Domu penzionera na Vozdovcu.FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ nr

Потпредседник  Главног одбора  Српске напредне странке Небојша Стефановић, и члан Главног одбора СНС Александар Савић,  разговарали су са грађанима на платоу код Бањичке пијаце и још једном се упознали са свакодневним проблемима са којима се сусрећу  становници ове општине.

Стефановић и Савић су потом посетили кориснике Геронтолошког центра на Вождовцу. Стефановић се у обраћању корисницима захвалио за све што су до сада урадили за своју државу.

„Српска напредна странка има озбиљне планове  у вези са побољшањем квалитета живота старијих суграђана“, рекао је Стефановић.

„У име Александра Вучића желим да вам се захвалим на томе што сте управо ви поднели највећи терет реформи. Ми желимо да вам се одужимо и да наставимо да се боримо за бољи живот свих грађана“, закључио је Стефановић.