Стефановић: Истрага о погинулом активисти СНС

Министар унутрашњих послова и функционер СНС Небојша Стефановић изјавио је данас да је у току истрага поводом погибије активисте СНС који је лепио плакате, која ће, каже, утврдити да ли постоји било чија одговорност.

Стефановић је одговарајући на питања новинара да ли је имао страначки налог да лепи плакате на месту где је страдао, одговорио да му је ужасно када слуша да људи покушавају да на несрећи једног човека изграде неку врсту политичког напада, било на СНС, Александра Вучића, или било кога другог.

“Тај човек је изгубио живот и то је ужасна трагедија. Молим вас да оставите њега и његову породицу ван политике и ван тих прича, истрага је свакако у току, везана је за читаву ту околност, али човек је лепио плакате, није чинио никакво кривично дело”, рекао је Стефановић.

Уверен је да нико није хтео да се тако нешто догоди, а истрага ће, каже, показати да ли постоји било чија одговорност у томе.

“Немојте од тога да правимо нешто што ће нашкодити и сећању на овог човека и што ће нанети даљу бол”, рекао је министар.

 

Извор: Танјуг