Стефановић и Антић: Брига о грађанима политика коју заступа Вучић

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић и потпредседник Главног одбора СПС Александар Антић, разговарали су са грађанима Сопота.

Том приликом обишли су десетак домаћинстава где су са суграђанима разговарали о важности предстојећих председничких избора.

Стефановић и Антић нагласили су да је брига о грађанима политика коју заступа Александар Вучић.

Према Стефановићевим речима, само уз Александра Вучића Србија може да иде напред.

„Хоћемо да покажемо да је брига о сваком човеку политика коју заступа Александар Вучић, она политика која гарантује будућност Србије. Нема успешне земље која не брине о томе шта њени грађани желе, како да обезбедимо бољу инфраструктуру, како да обезбедимо боље пензије и плате. Зато са сваким човеком хоћемо једнако да разговарамо, да сваки човек у Србији има једнаке шансе да ради, да напредује и да у плодовима тог рада ужива. Обишли смо више различитих породица, али сви имају једну мисао, како да се Србија развија брже и снажније и сви виде да то може да уради једино Александар Вучић“, рекао је Стефановић.

Антић је истакао да Александар Вучић инсистира да се увек буде на терену, те да је за ову Владу сваки човек једнако важан.

“Уверен сам да ћемо 2. априла сви заједно послати једну поруку да је Србија на правом путу, да на том путу жели и да остане, да ћемо добити јаког и снажног председника, снажне и стабилне Србије и да ћемо заједно са нашим грађанима наставити да стварамо пристојно друштво и бољу будућност”, рекао је Антић.

Стефановић и Антић изразили су уверење да ће 2.априла грађани послати јасну поруку да је Србија на правом путу.