Стефановић и Антић: Брига о људима, основа политике Александра Вучића

Члан Председништва Српске напредне странке Небојша Стефановић и потпредседник Главног одбора Социјалистичке партије Србије Александар Антић, обишли су Вранић и посетили три породице, међу којима је и породица у којој су рођене прве тројке у Вранићу.
Стефановић је нагласио да је циљ политике коју спроводи Александар Вучић да људи живе достојанствено и пристојно од свог рада.
“Много људи је током владавине ДОСа, због пљачкашких приватизација остало без посла, сада хоће да се врате да наставе да управљају нашим животима. То не сме да се понови.”, рекао је Стефановић и додао да се Вучић залаже за прилив инвестиција у све делове Србије, али да је један од циљева и подстицање људи да самостално покрену производњу.
Александар Антић рекао је да циљ Владе да се Србија развија, да се отварају фабрике и граде путеви, али и да се у сваком тренутку зна за кога се то ради.
“Оно што радимо, радимо за нашу Србију и за наш народ. Веома је важно што градимо путеве, али ја сам далеко срећнији што сам данас, овде у Враницу, видео три бебе и разговарао са људима. Најважнији су људи, важно је да се нађемо једни другима”, рекао је Антић.
Он је нагласио да ће управо то бити мерило квалитета онога што Влада ради у Србији,брига о људима.
“Зато смо стали уз Вучића, да бисмо наставили тим путем” поручио је Антић.