Стефановић: Када видите кранове који граде знате да наш град напредује

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић присуствовао је данас на почетку изградње капитол парка у Раковици где ће од октобра ове године радити 450 људи, а реч је о инвестицији укупне вредности од преко 30 милиона евра.

„На овом месту некада је била фабрика која се звала Рекорд, која је запошљавала много људи. Бивше досовске власти су нам оставиле фабрике које су биле уништене, људи који су остали без посла. Због неодговорне политике Раковица је платила високу цену. Када видите кранове који граде и када видите да се ти кранови ређају у сваком делу Београда знате да наш град напредује. Морамо да имамо у Раковици више водовода, канализације, путева али и садржаја добро опремљене општине. Причали смо пуно о томе шта може да се уради. Од карневала у Раковици који је подигао стандарде општине, где данас људи са стране и из иностранства  имају прилику да упознају ову општину, до отварање нових радних места једног новог живота и будућности за сваког човека у овој општини. Овде сада постоји домаћинска власт, премијер Александар Вучић је окупио владу способних људи која жели да запошљава и која жели бољу будућност, да се у сваком делу земље отварају радна места, да се граде фабрике, да се улаже“, рекао је Стефановић.

Догађају су присуствовали министар у Влади Републике Србије Александар Антић, државни секретар МУП-а Милосав Миличковић, главни градски урбаниста Милутин Фолић, в.д. секретара за екологију Горан Триван, председник општине Раковица Владан Коцић, као и директор ЈП „Градско стамбено” Никола Ковачевић.