Стефановић: Полициjа завршила наjвећи део посла око Лотоа

210598

Форензичка испитивања о наводним нерегуларностима игре на срећу Лото биће завршена наjвероватниjе до уторка или среде, изjавио jе данас министар унутрашњих послова Небоjша Стефановић.

“Што се тиче Лотоа, ми смо завршили већи део посла, остао jе jош jедан део форензичких испитивања и то ћемо, веруjем завршити до уторка или среде”, рекао jе Стефановић новинарима на Aди Циганлиjи где jе одржана прва показна вежба Првог ронилачког центра Жандармериjе.

Oн jе додао де ће након тога налази бити предати Вишем Tужилаштву у Београду.

У наредене две седмице више о истрази утакмица 

Наредне седмице биће испитани председници фудбалских клубова, као и поjедини играчи, изjавио jе Стефановић поводом истраге о нергуларности више утакмица фудбалског првенства у Србиjи. “Биће саслушани сви председници клубова, као и поjедини играчи коjи су везани за утакмице коjе су спорне. Видећемо коjа све лица ће нам бити потребна и очекуjем да ћемо у наредне две недеље имати више детаља везних за ту истрагу”, рекао jе Стефановић. Oн jе подсетио да jе прошле недеље прегледана документациjа као и да су обављени разговори са председницима заjеднице прволигаша и фудбалског савеза Србиjе.

Извор: Танјуг