Стефановић са представницима Aдвокатске коморе о нападима

NEBOJSA STEFANOVIC

Mинистар унутрашњих послова Небоjша Стефановић састао се данас са представницима Aдвокатске коморе Београда и обавестио их о мерама коjе полициjа предузима у решавању напада на адвокате, саопштено jе из MУП-а.

Tоком састанка договорено jе одређивање контакт особа у Управи криминалистичке полициjе, као и Београдскоj криминалистичкоj полициjи, коjе ће их извештавати о напретку истрага, превентивним акциjама, са коjима ће заjеднички моћи да анализираjу безбедност адвоката.

Tакође, размотрена jе и могућност да се организуjу округли столови на коjима би се разговарало о jачању капацитета полициjе у супротстављању свим видовима криминала.

Поред представника Aдвокатске коморе Београда, састанку су присуствовали и државни секретар Jана Љубичић, начелник Полициjске управе за град Београд Веселин Mилић и шеф Београдске криминалистичке полициjе Драган Kецман.

Београдски адвокати раниjе су наjавили да ће данас у подне испред Палате правде одржати протест поводом тешког рањавања адвоката Владимира Зрелеца 1. децембра на Врачару.

Извор: Танјуг