Стефановић: Свако ко жели да се бави политиком мора да зна да се подршка добија искључиво вољом грађана

Одлука Александра Родића да постане политичар, иако се ни у претходном периоду ничим другим није бавио, јасан је сигнал да спас од проблема са законом покушава да пронађе у отвореном политичком деловању против Александра Вучића и Српске напредне странке.

Први потез који је повукао био је да оде у другу земљу, да лоше говори о Србији и нашем народу, да лоше говори о председнику којег је Србија изабрала са подршком од преко два милиона грађана, очекујући да ће тако изазвати одушевљење грађана наше земље, иако је потпуно јасно да његово деловање изазива само подсмех.

Свако ко жели да се бави политиком мора да зна да се подршка не добија у страним амбасадама, код туђих премијера и председника, већ искључиво вољом грађана.

Да се мало мање бавио омиљеним предметом свих учесника Вимблдона, Родић би знао да данас у Србији нема заштићених нити повлашћених, да је закон исти за све и да важи и за оне у власти и оне у опозицији, за медијске тајкуне и све друге грађане.

Управо зато нема одушевљења грађана на улицама Србије који кличу због Родићевог уласка у политику, али има грађана који желе да знају истину о његовим пореским дуговањима, кршењу закона и рекету који годинама спроводи путем својих медија над свима  који мисле другачије или се супротстављају његовим финансијским интересима.

Посебно ме радује нова коалиција Родића и Јанковића, јер је добро да грађани Србије јасно виде ко је опозиција финансијском и политичком напретку Србије за коју је заслужан Александар Вучић.

Извор: Министарство унутрашњих послова