Стефановић: Сукоби неће донети добро грађанима Србиjе

spolja5-200x300

Потпредседник Српске напредне странке Небоjша Стефановић изjавио jе а ће на сустрашњем састанку те странке са Социjалистичком партиjом Србиjе бити речи о будућоj сарадњи и поручио да сукоби и свађе неће донети добро грађанима Србиjе.

Упитан да ли ће можда бити речи о евентуалним изборима, Стефановић jе одговорио да не жели да улази у детаље.

На констатациjу новинара да jе, заjедно са министарком Зораном Mихаjловић, Стефановић jедан од функционера СНС коjи су наjчешће критиковали рад СПС, односно њених функционера, Стефановић jе одговорио да jе њему као министру унутрашњих послова, али и члану владе, важно да се у земљи ради и да она буде безбедна.

“Mи са нашим партнерима настављамо сарадњу и та сарадња треба да доведе да грађани Србиjе живе неупоредиво боље. Сва остала питања, ако се покрену, имаћемо своjе ставове. У овом тренутку то нису активна питања, нити питања око коjих би људи требало да губе време. Покретали смо их у прошлоj години и разрешена су на различите начине. Сада пред собом имамо посао, и грађани нас плаћаjу да таj посао радимо”, рекао jе Стефановић.

Oн jе поручио да никакве свађе, сукоби и препуцавања неће грађанима донети ништа добро и да jе потребно да се заjеднички ради.

Према његовим речима питање сарадње СНС са СПС-ом поставља се сваких неколико месеци и “увек се очекуjе неки спектакуларан одговор коjи би требало да направи сензациjу, па да се зову они, па да они даjу коментар на то…”

“Све ово остало, уверен сам да ће на неким наредним изборима људи процењивати ко jе за њих био бољи, да ли из власти или опозициjе, свака странка имаће своjе листе и имаћемо прилику да видимо шта људи мисле о нама. Aли да бисмо то могли, морамо пре свега да покажемо да ли смо вредни тог поверења”, закључио jе Стефановић.

Извор: Танјуг