Стефановић: СAЈ ће увек бити ослонац грађана Србиjе

NEBOJSA STEFANOVIC

Поводом обележавања 37 година Специјалне антитерористичке јединице, министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић изразио је велико поштовање за све оно што су припадници ове јединице урадили за своју земљу и за оно што треба да ураде у будућим временима у изазовима тероризма и организованог криминала.

„Тридесет седам година најтежих задатака, говори о чврстини јединице и људи који је чине. Трудио сам се да у претходних годину дана упознам људе из ове јединице, не само руководећи кадар већ и припаднике. Видео сам да се ради о једном веома респективном делу МУП-а, о људима чији труд и рад морамо да поштујемо и ценимо. Нажалост број од 16 људи који су дали своје животе показују да су ти људи били спремни да понуде и што је највредније – свој живот“, истакао је министар.

Оно у шта је потпуно сигуран је, како је рекао Стефановић, да ће јединица бити чврста потпора грађанима Републике Србије и неко на кога увек могу да се ослоне.

„Због тога сам посебно поносан на вас. Желим да у будућности имате што мање посла, али и да кад до посла дође, будете спремни“, нагласио је министар Стефановић.

Извор: Министарство унутрашњих послова